МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 228
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Тони подари на Ева книжката "Лека нощ, мамо!", която започва с приказката за мама Грух. А аз съм на диета от вчера  Crossing Arms

Норче, сигурна съм, че не е искал да намекне нещо с това  Mr. Green Успех с диетата!

# 31
  • София
Ами не го знам какво е имал предвид, но човек е много докачлив и раздразнителен, като е гладен.  Mr. Green

# 32
Ами не го знам какво е имал предвид, но човек е много докачлив и раздразнителен, като е гладен.  Mr. Green

Joy Joy Joy     Вярно е! Аз съм на диета от 1 седмица, но пък съм доволна - отслабнала съм 3 кг. Не, че е кой знае какво... а и на моите килограми почти не личи, но... друго си е 3кг. по-малко!  Sunglasses

И аз си направих акаунт във Фейсбук, само за да видя снимките. ПРекрасни сте, ТанчаHug

# 33
  • София
VJG, каква е тази вълшебна диета.
Нора, разбирам те и аз съм лоша като съм на диета, особено, ако някой не си яде нещата, а на мен ми текат лигите  Mr. Green
Аз Дюканствам, но върви много бавно за 2 седници 1,5 кг.

Дени, добре дошли!

Ние вчера не правихме нищо специално. Само тати им беше организирал в къщи пир с кроасани и сухи пасти за вечеря... и той се включил Mr. Green (аз се прибрах късно към 19:40ч)

# 34
И от мен честит 1 юни на патерици  Embarassed
Ние вчера ходихме на детски клуб с много надуваеми играчки, батути и топки...и колички, на които щях да претрепя Дени....блъсна се в стената с газ, добре че не полетя, щото количката нямаше даже и колан и удря почти на ламарина  Sad
Танча, много много щастие ви желая   bouquet
Ние другата седмица живот и здраве ще сме в Сандански  Sunglasses

От септември Дени тръгва тук на целодневна детска...много ми е мъчно за нея, че тъкмо свикна там, а сега пак на ново място и то цял ден....много стрес й се насъбра, но няма как...поне там се надявам да остане до училище. Вики също ще е там, но от другия март или август, след като направи 3 години....

Ние също вече сме си твърдо на гърне, ака и пишка там или на тоалетната. Преди 2 дни не ака цели 3 дни, никъде. Но после всичко се подреди. Някой беше писал за акането в гащите. И ние така бяхме, но започна сама да плаче изведнъж като се наака, после я молехме винаги когато пишка, ако е дошло обичайното време да ака. Първият път го направи на тоалетната, после последва 3 дни без ако, след това взе да си казва. Дано така си остане  Praynig Но през нощта си пишка и ще се влачем дълго с пампа, както и при пътуванията с колата.

Дени, свикнахте ли вече у дома? ПРедполагам пътуването е минало без проблеми.

# 35
  • София
Аз пак да кажа за диетата. Метнах се на една много сурова - 1 ден: 6 варени яйца, 2 ден: 1 кг варени картофи, 3 ден: 3 кисели млека, 4 ден: 1 кг сурови зеленчуци (от един вид), 5 ден: 600 г обезмаслена извара/сирене, 6 ден: 1кг плодове (от един вид, без банани и грозде), 7 ден: 1 бр. варено пиле (това няма изяждане). Не може да се прави повече от две последователни седмици.

Правила съм я преди години, ефектът е поразяващ - примерно минус 8 кг за две седмици, но е доста изтощителна. Имаме среща на класа след две седмици и съм амбицирана да ме познаят от последния път, като сме се виждали преди 3 год.  Sunglasses

# 36
Норче, успех с диетата, както и на Деси и Галя, въпреки според мен и трите имате страхотно излъчване и нямате нужда от диети.

Киара вечер си ляга с думите "Искам на детска ясла", а сутрин става с рев "Не искам на детска ясла". Ако е вярна поговорката "Утрото е по-мъдро от вечерта", лоша работа Joy

Онзиден постригах на Киара "истински" бритон (досега имаше съвсем тъкно бритонче) и не съм доволна от резултата. преди беше по-сладка Simple Smile

# 37
Привет и от мен в новата темичка!

Танче, наистина сте разкошни, дълъг и щастлив семеен живот от все сърце Hug!

Мини, остнанах без думи пред малките принцеси, да са ви живи и здрави и многооооо да ви радват!

Норче, стискам палци да постигнеш желания резултат, но имай и едно наум, защото сестра ми преди години си навлече сериозни хормонални проблеми. Обрави се де и сега сме в очакване Наско да стане батко Grinning.

# 38
Влизам да ви разкажа една смешка на Киара от тази вечер. От около 2 месеца насам като види едно и също нещо в голям и малък вариант (например голямо пате и малко пате), обяснява, че това били "Мама-пате" и "Кика-пате", въобще големите неща са "мама", а малките - "Кика". Та тази вече след като се изака в гърнето, седи гледа и ми казва "Мамо, виж, има голямо ако и малко ако." И след кратък размисъл допълни "Мама-ако и Кика-ако" Crazy Blush Стана ми много смешно, зачудих се как да й обясня да не сравнява мама и Кика с акото, накрая просто й казах, че акото си е ако и няма "мама ако" и "Кика ако"  Sick
Иначе днес в яслата не се е напишквала, но за сметка на това се напишка в колата, та сега пера столчето.

Искам да ви питам към колко успявате да си легнете, за да станете сутринта рано? Аз трябва да ставам в 6:00-6:15 най-късно, а вечер преди 23:30-0:00 не успявам да си легна и оределено не ми стига съня.
По този повод сега ви пожелавам Лека нощ, да спите в кош и да сънувате златен грош Simple Smile

# 39
Joy Joy Joy
тази Кика бе, страшна е
моя племенник понеже се притеснява да ака в кукото и го прави на няколко пъти /поне три пъти на едно акане/, та като дойде последния път винаги казва на майка си- хайде, голямото идва  hahaha

# 40
 Добро утро на всички!
Честит празник на малчуганите със закъснение!
 Изтървах предната тема,но гледах баба си,изпратих племенниците абитюриенти(така ли се пишеше? ooooh!),в събота Габито стана шаферка на сватба,взех доста изпити междувременно и сега се разписвам Whistling
 Ние сме без памперс от няколко дни-акото ни първия ден беше в гащите,но и обяснихме,че ще казваме Браво и то е вече в гърнето-лесно стана при нас.
 Дени здравейте на Българска земя!
 Танча,Много красива булка си!Желая ви щастие и любов!Личи си македонската жилка(такова знаме има само надолу към Сандански)Хайде купувайте братче! Wink
 И накрая един весел поздрав от нас:
http://www.dailymotion.com/daniii79/video/15863964

# 41
ДАН, браво на теб, доста работа си свършила newsm10 Хайде да свършват вече тези изпити. МАлката шаферка е прекрасна, млясни й една целувка от мен Heart Eyes В офиса нямам говорители, но вкъщи ще си пусна пак клипчето Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 42
Добро утро!

Аз съм си в къщи - Калина снощи вдигна Т. Днес следобед ще я водя при докторката. Дано й мине бързо  Praynig

Хубав ден на всички  Hug

# 43
Лили, дано всичко е наред с Калинка-малинка и това да е нещо инцидентно!

# 44
Ехооо! Къде сте всички? Много сте се разработили днес Simple Smile
Аз нямам много работа и чак се чуствам неудобно на моменти Blush Но просто такова е положението, проектът вече отива към приключване, много от хората са освободени, много са с предизвестия за напускане, а на мен трябва да ми намират работа само защото е много сложно да ме уволнят. Наистина ми е неудобно.

Общи условия

Активация на акаунт