МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 237
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Гери, няма от какво да ти е неудобно, ще има време да работиш и на пълна пара. И аз така се чувствах на моменти, но сега съм на педал. Сутринта бях техническа комисия в 9 часа по разсекретяване на изпита за 5 и 6 клас, после квестор и сега имам и часове Tired.
Мацки, направо нещо ме е хванало за гърлото...преди малко изведоха момиче от 7 клас мъртво пияна, дойде линейка и я изнесоха на ръце. В събота пък момче от 5 клас с бокс е ударило друго, кръв ...пак линейки. Все пак се водим, че сме едно от елитните у-ща, контрола е добър, нивото е добро, какво става? Някъде грешим във възпитанието ли, в невъзможността да им отделяме достатъчно внимание ли, но някъде се къса нещо по веригата...
И още Наско от понеделник е на новото място и силно се надявам този път да се адаптира по-лесно. Нали миналата седмица си бяхме в къщи, от понеделник  казва: "не дината", а тази сутри директно ми заяви: "не дината, Наско болен" Joy

# 46
Вили, дано Насето наистина се адаптира бързо! Ти в кое училище работиш, забравила съм Embarassed А за днешните деца... Не знам, наистина нещо някъде по веригата се къса...

# 47
Здравейте!

Гери, уби ме с тези историйки с Киката  Joy Я си свиркай, да не ти пука, че нямаш много работа ( кой като тебе  Wink ) Да ти кажа имахме една позната, която все се правеше на много работна, а нищо не вършеше, а само имитираше работа  Laughing Добре, че мъжа й беше свестен, защото тя като се прибереше вкъщи си полягваше на дивана и казваше, че е адски изморена от "работа" и няма сили за нищо. А имат 4 деца, куче, котка и 2 коня!! ( е разведоха се де миналата година...)  Rolling Eyes Така че Гери, почивай си, че кой знае кога ще те завърти бясно шайбата  Hug

ДАН, много е готина малката шеферка. Да я нацелуваш! Ще пусна клипчето на Кари като стане от сън - тя много се кефи на клипчета с други деца  Grinning

Лили, как е Калинчето?

За децата - да ви кажа, така говореха и за моето поколение, когато бях ученичка ( не че беше много отдавна де - преди 4 годинки ). Мисля, че се наблюдава този упадък при деца в период на поне 10 години вече. Не знам защо така се получава, но главно ми се струва, че възпитанието тръгва от семейството! Така че...явно сме кофти нация, знам ли  Rolling Eyes По новините казаха наскоро, че сме първи в Европа по брой на самоубийства на 12-13 годишни деца. Главна причина за това бил тормоз в училище  #Crazy

Ние другия вторник летим за България! Моля ви да споделите какво прясно и кисело мляко купувате за децата? Кари много обича кенвирши, но тези ,който продават тук са с много хубаво качество и са чисто месо. Има ли някоя марка кренвирши в България, която давате на малчовците?  newsm78

Лек ден!

# 48
Уини, аз купувам прясно мляко на "My day" или Верея. Кисело вземам "Боженци", "Бор Чвор", "Елена". Понякога и "Пършевица" или "Верея". За кремвиршите не мога да ти помогна, не знам дали има достатъчно добри. НА племенницата й купуват едни бейби кремвирши на "Сачи" (те са бейби, защото са малки, а не защото са за бебета Simple Smile) Какви са плановете ви за ваканцията? Ще пътувате ли насам-натам, или предимно в Търново ще стоите?

На мен ми е неудобно по-скоро от колегите, защото, както писах, повечето от тях вече са с предизвестия за прекратяване на трудовия договор (при срочните договори предизвестието е с 3-месечен срок), а мен, въпреки че нямам чак толкова работа, ме държат.

Лили, да попитам и аз. Какво каза докторката?

# 49
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, момичета. Радвам се, че ни посрещнахте и на родна земя с добре дошли.Не сме се адаптирали още, а Гого не иска да погледне тукашните детски площадки. Трябва да призная с мъка, че не са му интересни.

Пътуването мина някакси, много багаж, много нещо.
Днес ходих до яслата, но директорката я нямаше. Искам най- късно от 15 юни да го пращам, че поне да е с деца. Така и така не му е интересно.
И смешно- днес 30 минути е чакал на главната улица, където минават колите да дойде я трамвай, я влак. Слиза в подлеза да търси. метрото.За съжаление в града само тролей има и то нито един не мина за този половин час.

# 50
Дени, трябва да идвате по-често в София, че Германия е далеч Simple Smile (за трамваите, метрото и т.н.) Много ми стана миличко като си представих как Гого седи и търси трамвай, метро... Heart Eyes Киара също е голям почитател на всякакъв вид превозни средства. Ще свикне с всичко детето, те би трябвало да са доста по-адаптивни от нас.

# 51
Ох, тези деца, големи са веселуши! Да ги нацелувате!  Hug

Десем, (май ти ме пита)  Embarassed диетата е нисковъглехидратна. ядат се зеленчуци, месо и млечни продукти. Но  вече ми идва в повечко, какво лине ми се яде, не знам до кога ще издържа така...  Blush

Норче, направо ме накара да се замисля за твоята диета, на мен не ми изглежда толкова трудна.   newsm78 8кг. са направо мечтани от мен!   Simple Smile

Извинете ме за лаконичните включвания, но не ми остава време почти за нищо. Но си мисля за вас и ви  Hug

# 52
Хайде на кафето:

А на тези, които са на диета, се извинявам за бисквитката, но поне очите да си напълнят Blush

Момичета, благодаря, че питате за Калина.  Hug Докторката каза, че според нея е вирус. От вчера й висна и един сопол с гаден цвят и то само от ляво.  Crazy Тази нощ също беше вдигнала Т. Днес ще видим как ще е.

Пожелавам на всички много хубав ден!  Hug

# 53
Добро утро!
Аз откакто тръгнах на работа, пак пия кафе, ама засега не ми се пуши Simple Smile

Лили, дано Калинчето бързо пребори вируса!

VJG, радвам се, че все пак отделяш време и за нас Hug

Светли, напредвате ли с гърнето? Дано скоро Алекс започне да върши и голямата работа там Peace

Норче, сега с тази диета да не би да не те позная като те видя Wink

Киара сутринта пак му дръпна един рев ooooh! Предишните дни Пламен ни караше сутрин с колата, днес за първи ден откакто съм на работа сме с трамвая, та Киара рева включително и за баща си и му со обади, за да го пита ще дойде ли да я вземе Joy

# 54
  • Лондон/Пловдив
Добро утро виждам,че пак има болни дечица бързо оздравяване.Ей хич немога да ви запомня имената  Blush
Алекс снощи ми каза,че му се ака и в банята на земята свърши работата  Mr. Green ,ама след 1 час в гащите си довърши.

# 55
Светли, все пак има напредък Wink

Вижте на какво попаднах: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2197251. За съжаление аз съм от тези, дето често си държат телевизора включен по цял ден Embarassed

# 56
  • София
Добро утро ....
Много ме разсмяхте... кой с диети кой с деца.
Гери, и аз съм като теб с работата, но за разлика от теб дори не се опитват да ми намерят какво да правя (пък не съм и само аз).
Лили, дано да спре сопола от ляво и да не излиза и от дясно.
Вили, и Ели от време на време мрънка "Бои коемче".
Уини, млечни продукти купувам на Роса/Сердика (едно и също е - на Варненската "Фама" произведени в повечето случаи от МПП Сердика, Добрич) и Верея - прясно, кисело, кашкавал, сирене, кашкавал (и кашкавалено  роле) и на Хаджийски.
Кренвирши възможно най-скъпите - "Тандем", пробвала съм и Сачи/Леки (и те са на една и съща фирма), Кен но не ми харесват.
Предпочитам да им купувам чисти меса - филе/шунка (Пражка) - Тандем, Меком, понякога Наше село(има обаче значителна разлика и в парите и в качеството).

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 09:52 от Desem

# 57
ooooh! ooooh! оф, абе има спор в януарската отчетна, има една мацка дето е по природосъобразния начин на живот, та според нея и бейби Айнщайн не е полезно, но покрай него Стефания колко неща научи
ако се ръководя от тази статия трябва по цял ден да стоя и да натискам Стефания пред телевизора да може да млъкне за малко- няма дума, която да не изговаря от нашия речник, който не смятам, че е особенно беден на думи
Лили, бързо да минава вируса
Дени, добре дошли- пийте едно кафе на Рачо Ковача и заради нас  Crazy
Свате, лошо нещо е това училище бе, къде ще си крием децата, Насето как е на новото мясо  Heart Eyes

# 58
Оо, Мини, аз съм далеч от мисълта, че трябва 100% да се съобразяваш с всичко, което прочетеш, ще луднеш просто! Не е хуабво да залиташ в каквито и да било крайности Peace Киара така и не прояви особено голям интерес към Бейби Айнщайн, сега е голям почитател на "Dora the Explorer", Цар Лъв, Happy Feet, Ледена епоха. Аз много упорито й пускам всички филмчета на английски, дори и да имат български дублаж. Тайно се надявам да прихване нещо, на мен като не ми се занимава да я уча на английски Joy По едно време в стария апартамент даже BBC й пусках на телевизора hahaha
Във връзка със "залитанията", жената на един колега не иска да дава на почти едногодишното си дете обикновени бисквити, защото в тях има "хидрогенизирана растителна мазнина". Ами то почти във всеки продукт ги има.

# 59
  • София
mini_79, и аз съм влизала в разни безсмислени спорове. С такива вманиачени образи - Детето да живее природосъобразно, ама такъв оазис в София, как да стане. Имаше една такава природосъобразна градина уж всичко от дърво, и плат, но иначе в стаята, в която играят децата безжичен телефон, в пясъчника пластмасови  играчки лопатки...  и други такива примери(хванати от снимки)... то бива старание.
Вчера не се сдържах (нали съм много заета и цял ден вия във форума  Embarassed) имаше тема "С какво хранят децата в яслите, 'щото аз не давам шоколад, снакс, зрънчо и боклуци" #Crazy ами не устоях да се изкажа Mr. Green

Примирила съм се с обкръжението децата ми не правят разлика между коза и овца, но знаят много други неща - средата учи, ако живееха на село, щяха да по-запознати с природата
ТВто учи. Мити скоро го запалих ме по филмчета "Как се прави?" имаше ги и по Дискавъри и по Нешънъл Джеографик.

Гери, тя там ги е намерила  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт