ЮЛЧЕТА се готвят да пътуват, заедно да полудуват(тема 106)

• 9 979
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Момичета и аз търся бурканчета. Мислих, че на женския пазар ще има Thinking Ако някой знае къде другаде има, ще съм му мнооого бладогарна да сподели с нас Peace

# 46
аз имам бурканчета, ама как да ви ги пратя  newsm78
момичета компа ни се скапа и сега си взехме нов,  но трябва да се пооправи, програмки тва онова и затова не съм се включвала (ако съм липсвала нна някой случайно  Blush Mr. Green)
взехме си и силиконова клавиатура, малиии зор ще бъде докато свикна...
иначе за бебо - зъби горни още чакаме, ходи на гърне, на обяд не иска да яде, детска кухня ми отказва, вече се опитва да пристъпва, смъкнахме нивото на кошарта, че надига дупе и така...
ще кача снимки по-нататък
друго - отслабвам прогресивно, затегнах колана с 3 дупки, но още трябва много...
айде отивам да почета......
цунки на всички  бебоци   bouquet Hug Heart Eyes

# 47
Аз бурканчета си взех от Кауфланд - стъклени, с капачки на винт от пластмаса. Но като знам, че при вас искат 30 броя, ще ви излезе към 70-90лв. Ацз всеки ден нося толкова бурканчета колкото ястия има. Тази система в София не ми е ясна.

# 48
И на мен ми е странно. Тук във Варна всеки ден ходиш с едни и същи бурканчета. Само 3 са нужни и нямат някакви специални претенции. Искат стъклени с широко гърло, такива каквито продават във всеки магазин за домакински принадлежности.

Абе Тони, аз кога ще си взема моите ааааа?  Mr. Green (Тони-Барабони)

# 49
И на мен ми е странно. Тук във Варна всеки ден ходиш с едни и същи бурканчета. Само 3 са нужни и нямат някакви специални претенции. Искат стъклени с широко гърло, такива каквито продават във всеки магазин за домакински принадлежности.
ами тези 30 бурканчета са нещо като депозит, който после не се въща май Thinking иначе отделно всеки ден си носиш по 3 бурканчета

# 50
Бързо да кажа за крема на Себамед, аз го взех на доставна цена от аптеката(36 лв.), че ми е дружка, но е 200 мл. а в сайта на Донна е 75 мл. и за това е толкова евтин.

# 51
Леле Дуци колко мноооого играчки имате ooooh! Как подреждаш всичко това Thinking Ние имаме една малка част от вашите и като ги разпилее навсякъде, е няма подреждане Outta Joint
Не са ни много играчките, нали ти казвам, че другите деца имат повече Laughing С кошове, а ние имаме две легенчета - едно плетено малко и едно по-голямо пастмасово. Но все пак това са играчки на Анна и на Пепи, като на Анна са още от брат й, просто извадих бебешките, изпрах ги и така.

Моята пикла харесва кукли, ега ти, на тая бебешка възраст...ей така съм Shocked
Гушка ги, смее им се, днес й взехме още едно малко бебе. Сега като започна да я обзавеждам с дървените легълца, колички, къщи и т.н. ще видите вие що е то много играчки hahaha
А в Мола каква невероятна дървена кухня имааааа, с едни микроскопични парченца торта, ама изпипано, разкош Heart Eyes Ама баси цената Rolling Eyes

# 52
Дуци, ти наистина стана голям фен на дървените играчки  Laughing
Блазе ви, не ви се будят децата през нощта, че и в отделна стая ги местите. Аз не смея да мечтая за такова нещо на този етап  Tired

Ками, как така за пръв път в Северния парк? Ти ме уби! В Надежда живееш все пак!  Laughing

Ние днес бяхме от сутринта до следобед на вилата и после се виждах с бъдещата ми кума в парка. А Никола крачи все по-уверено и някак чорбаджийската, сякаш всичко му е бащиния  hahaha

# 53
  • София
И аз съм от търсещите бурканчета, ама си мислех, че ще си отида на Георги Кирков и ще си купя.  Whistling Казаха ми и на Димитър Петков да проверя, но там по-скоро имало капачки, а бурканчета да търся на Георги Кирков. Всъщност мислех да пробвам и Ози. Някой знае ли бележката от педито за кухнята дали важи само месец като направленията, а и ако почна веднъж държавна кухня и се откажа временно например, мога ли после пак да ползвам услугите им.

За утре на Билянка сме купили Барби Рапунзел, а на Дея ще купя, като излизаме утре. Няма да ги водя някъде по-специално, че Билянка от утре е на градина - ще имат и театър, директорката им е купила по шоколад /?!/ така, че ще се почуства по-празнично, а като и облека така желаната блузка със Стефани от Мързелград - съвсем  Grinning

Дея мисля да я местя при сестра и живот и здраве догодина по това време.

# 54
  • Sofia
бележката от педито за кухнята

Я пак Shocked И за кухня ли трябва да ходя до педито? #Crazy Аз тамън бях решила от утре да поръчвам от Ози, каква е сега тая нова простотия и за какво е newsm78

# 55
  • София
 Simple Smile НБМ, бележка от педито ти трябва за държавната кухня. Аз отделно си казах, че мисля да пробвам и Ози, но имам вече бележка за държавната и затова се чудех колко време е "валидна".
Иначе бележката удостоверява, че детето е навършило 10 месеца и не е алергично /или пък че Е алергично, за да ползва диетично меню/.

# 56
При вас детската кухня още с бурканчета ли е?   Rolling Eyes  Мислех, че навсякъде вече ползват пластмасови кутии за еднократна употреба... Пък мен в русенската тема ме разчекнаха заради това, че искам да вземам кухнята в стъклени бурканчета. Били въвели вече пластмасови кутии, понеже имало често счупени стъкла в бурканчетата, пък и храната се умирисвала от капачките... И все пак ми се струва някак прекалено по три такива кутии да отиват всеки ден на бунището само за храната на детето ми.  ooooh!

# 57
Евридика, така е. Станах фен, защото момичешките неща са изпипани и мераклийски. А горките момченца все са ощетени. Имаме влак дървен и ксилофон от време оно, ама не са ми интересни. И пумпал, той е готин. Но кухнята Crazy

Мдааа, Ками верно хвърли бомба с тоя парк #Silly

Нинче, нали е празник, нека хапнат шоколад децата. Моето ще пропусне градина, остана в баба си, а и нещо носа му пак потече Tired
Мъжът ми днес сади трева на къщата, а кака ви Дуци с едно гребло прави некви магии и се надяваме другата седмица да има тревен килим Joy

Слушайте сега, имам проблем. Утре ще излезнем рано, а по принцип към 10 дребната яде/пие шейк от адапте и пюре, който не знам как да затопля навън. После пък е време за обяд, пюрето също не го иска, ако не е стоплено. Как да процедирам? Мислех шейка да мине за следобедна закуска утре, пък сутринта да я кърмя, но точно тогава ще сме в движение, после ще има медии и изобщо нещо не си го представям кърменето newsm78
Да речем, че си изпие адаптето преди да излезем, пак стои върпоса със затоплянето на обедното пюре Rolling Eyes

......искам да вземам кухнята в стъклени бурканчета. Били въвели вече пластмасови кутии, понеже имало често счупени стъкла в бурканчетата, пък и храната се умирисвала от капачките... И все пак ми се струва някак прекалено по три такива кутии да отиват всеки ден на бунището само за храната на детето ми.  ooooh!
Евала. А и каква пластмаса е, като се затопли дали няма бисфенол и какво беше още там?

# 58
  • Sofia
Дуци, освен да си купиш отнякъде един горещ чай и да сложиш пюрето в него друго не се сещам.  newsm78

# 59

Евала. А и каква пластмаса е, като се затопли дали няма бисфенол и какво беше още там?
[/quote]

Мисля, че полипропилен се водят, ама да не излъжа. Абе от тия прозрачните, в които сипват примерно маслини в супермаркетите /ама и аз едно обяснение дадох  Embarassed/. И храната, доколкото знам, я сипват гореща в тях.

Общи условия

Активация на акаунт