Любители на кучета-8

• 41 967
  • 442
  •   1
Отговори
# 90
galia69 честити ви бебчета! Hug

# 91
Благодаря ви момичета за пожеланията успях два пъти до сега да и ги сложа на цицките някои сукаха някои спаха бебешка му работа  Сара още не е на себе си гледа като изтървана и още не може да осъзнае че има бебета нормално ли е това състояние .Малко по късно ще пусна снимки че трябва да ги качим в снимка .бг
Имам въпрос едното бебе е малко вяло и не може да засуче иначе писка че се нетрае но не му идва на акъла че трябва да бозае да му давам ли по малко сухо мляко страх ме е да не отпадне съвсем като не суче или да не се меся .
                                                                                                                                                                                                                                             скоро на една приятелка кучето и роди и тя така не им даваше да сучат цяла седмица наложи се да ги хранят с сухо мляко за бебета,доктора им беше казал да купят от тези за хора не от тези за кученца били по хубави около 7-10 ден почна да им дава да сучат. Ако прецениш че са гладни е по добре да ги дохранваш ,отколкото да седят гладни     

# 92
Благодаря за помоща scorpionswind  успях да ги наредя и да си хапнат ама голям зор ще е трябва ми асистент който да я залисва че иска да бяга луда работа .

Черпя ви с по едно за здравето на 4 моми и 1 ерген и тяхната майка героиня .

http://www.gilia.snimka.bg/album.php?album_id=387999

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 22:51 от galia69

# 93
  • на плажа
 Много сладки бебета  Heart Eyes! Пу-пу!

# 94
  • София
Галя, още веднъж - честити бебоци! Много са хубави, пу пу! Да са ти живи и здрави и те, и майка им, и да вземе тя да им обръща повече внимание, та да не ти трябва асистент Wink

# 95
  • София
Галя, честити бебоци! Да са живи и здрави и мама да се възтанови бързо! Радвам се и ти съчувствам baloni и мен ме чакат подобни емоции.

# 96
galia69 честито!

# 97
galia69, честити бебоци! Колко са мънички, като трохички!  newsm53
Надявам се мамчето да се вразуми и да не ти се налага да търсиш асистент за храненето.

# 98
 Невероятни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 99
Да се похваля нашата майка вече започна да се грижи за бебоците .Тази сутрин си грабнала играчката и се чуди къде да отиде с нея аз я взех и я сложих при бебетата и тя за да си я вземе трябваше да влезе при тях с триста зора я придумах да легне и започна да си ги кърми и да ги ближе .Сега цялото семейство се е гушнало и спинка .Големи са шматки като не могат да улучат цицка и започват да сучат каквото докопат едното сучеше лапата на сестричката си .
Лек ден на всички отивам да хапна че от три дена не съм яла от притеснение по малките сладури .

# 100
Ехеееее ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ! Много едри бееее! Браво на мама!
Да са ти живи и здрави и все при добри стопани да отидат!
Нацелувай, моля те бебешките дупета! И ги надушкай! Миришат вълшебно!

# 101
Честити бебета !  http://forum.dog.bg/  Препоръчвам ви този форум, там ще намерите всичко каквото ви интересува за кучетата и също така има теми за всички породи, и аз съм от Казанлък, имам кокер Simple Smile

# 102
 arcana благодаря за пожеланията  HugЕдрички са за теб аз като ги гледам много малки ми се виждат  Joyама ще им свикна
Станала съм като за първа смяна защото нашата лудичка майка беше докопала черното бебе за опашката и се опитваше да ми го донесе на спалнята .
Ден втори от живота на малките мишки .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387999&pid=12853944

# 103
Галя , приказни са бебоците  Hug! Да са живи и здрави и да им намерите добри стопани Peace!

# 104
gospojata  дай боже на най добрите стопани да попаднат .
Нашата майка не става от леговището  непрекъснато е при бебетата не става нито да яде нито да пие вода добре че съм в къщи че да и давам от време на време .
Кажете ми как да разбера има ли достатъчно мляко Сара вчера ги теглих бебетата и днес пак едното най голямото е качило 40 гр черничкото 20гр а другите по 10гр .дали е добре иначе спят не плачат само ако Сара натисне някое докато ляга има боен вик .
Днес ходихме и и купихме храна и взех купичка да и меря колко грама храна да и давам от магазина ми казаха по 100гр на ден ако иска мога ли да и давам повече от това количество . newsm78 маминка е 5кг храната е Advance

Общи условия

Активация на акаунт