Music Idol 3 - тема 14

• 49 328
  • 899
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Мяу, мяу, In мяу way ...
Без коментар  ooooh! Sick !!!

# 46
  • Варна
На мен ми харесаха и 3те момичета, само тях успях да гледам  Peace. Сега Боян също ми харесва Simple Smile. Не съм спец, но се забавлявам  Sunglasses.
А това, че го правят в чест на Вили Казасян и Хилда е в журито според мен е страхотно. Има нужда да си припомняме, че имаме страхотни таланти в България.

# 47
Тази вечер за моя изненада най-много ми хареса Маги- без грешка.
Боян дано се оправи, че го чакам да ми оправи настроението. Wink

# 48
  • София
Чудесен концерт стана, бенда си е бенд!Всички ми харесаха!!!

# 49
  • Варна
Съгласна  Peace.
Нетърпеливо очаквам Хилда  Crazy.

# 50
  • София
На мен много ми дойде - 8 песни на една банда.
Чакам Хилда !  Peace

# 51

Мяу, мяу, In мяу way ...
Без коментар  ooooh! Sick !!!
Абсолютно  МЯУ-МРЪН!

# 52
тъй като не очаквах много от този концерт, не съм разочарована. днес единствено и само преслава ми хареса. ок. всички могат да пеят. то е ясно, щом са на тази сцена, но само преслава ми беше приятно да я слушам. русина мяукаше /извинявайте за повторението от предишни постове, но си е така/, маги викаше, където можеше, а там, където не ставаше с викане, направо си се губеше. боян честно казано не го запомних. значи не ме е грабнал и той.
журито? имам чувството, че са си написали предварително какво за кого да кажат. и го изрецитирваха безапелационно независимо от изпълнението. единствено есил дюран говори /както и маналата година впрочем/ на мига, според изпълнението и напълно адекватно, интелигентно и професионално.
сега слушам хилда с кеф, защото я харесвам.
а иван и андрей от остроумничене пак изтърсиха няколко глупости, една от които накрая: вили казасян не БЕШЕ мюзик айдъл. той винаги ЩЕ БЪДЕ такъв.

# 53
Хубава жена е Хилда. До нея Мара изглеждаше нелепо.

# 54
  • UK
Мяу - мрън - друг път. Страхотна Русина, страхотна Маги, Преслава ми е органично отвратителна, не мога да я дишам, пее фалшиво, държи се неадекватно, не знам точно на какви наркотици е, но се държи просто неадекватно (мое мнение). Боян е симпатяга, но песните му тази вечер бяха блях, ама те и на другите бяха - Бийтълс.

# 55
  • Варна
Хилда е страхотна!!!!!!!    bouquet

# 56
тъй като не очаквах много от този концерт, не съм разочарована. днес единствено и само преслава ми хареса. ок. всички могат да пеят. то е ясно, щом са на тази сцена, но само преслава ми беше приятно да я слушам. русина мяукаше /извинявайте за повторението от предишни постове, но си е така/, маги викаше, където можеше, а там, където не ставаше с викане, направо си се губеше. боян честно казано не го запомних. значи не ме е грабнал и той.
журито? имам чувството, че са си написали предварително какво за кого да кажат. и го изрецитирваха безапелационно независимо от изпълнението. единствено есил дюран говори /както и маналата година впрочем/ на мига, според изпълнението и напълно адекватно, интелигентно и професионално.

Мнението ми напълно съвпада с това  Peace . Само Преслава ми хареса...не че беше нещо кой знае какво, но не ме подразни, беше приятна за слушане и може би ще запомня до утре какво е пяла.
Боян беше скучен, ужасен избор на песни  Naughty . Маги изобщо не ми хареса...изпълни грубо песните, на места в първото изпълнение звучеше като нещо средно между чалга певица и Кристина Агилера  Rolling Eyes... в низините звучи зле- не е моята чаша чай.
Русина и тя скучна, първата песен беше доста странен избор, забравих вече какво беше  newsm78 , с второто изпълнение опропасти хубавата песен, беше пълен хаус в началото, а края беше направо бедствие  Whistling .Жалко.

# 57
  • Пловдив
Не гледах отначало, но мога да кажа - браво на Магдалена, тя се открояваше тази вечер. Не ми беше фаворит, но не мога да не го кажа. Може да пее чудесно и ако не си избира нереално трудни песни, е супер. Русина и Боян - с нищо не ме трогнаха. Първата сякаш уморена, а и май забрави да пее на втората песен. Втория пък-болен, а и песните му - нищо особено. Преслава не я чух добре и не искам да коментирам. Само чух, че аранжимента на втората и песен е много странен и не я възприех въобще, а иначе много я харесвам.
Маги беше номер едно тази вечер.

# 58
Сега изгледах тазвечершния концерт. Хубав концерт се получи, въпреки идиотите водещи. Хилда е прекрасна.
Определено Александър липсваше в цялата картинка. Боян беше добър, много, въпреки смотаните песни! Остава ми фаворит. Преслава беше също много добра, отново много ми хареса. Русина мяучи безобразно. Антипатична ми е визуално, не мога и да я слушам. Маги ме раздвоява - започва винаги прекрасно, кулминацуята на песните са и някъде по средата, но накрая като се разкрещи и омазва цялата работа.

# 59
Слушах концерта от кухнята - всички без Русина ми харесаха много, дори и Маги, на която не съм фен, но като не я гледам е страхотна за слушане. Русина голямо лигавене и прозяване му дръпна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт