КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 71 166
  • 644
  •   1
Отговори
# 480
Новата сграда на Дорис Тенеди напредва! Преди 2 седмици имаше вече дограма, строят активно. Възможно е да е готова до есента, ама кой знае! newsm78

а дали някой може да ми обясни горе-долу къде се намира?

# 481
Има ли мами пловдивчанки на които децата им да са в частни училища?

# 482
http://www.guardian.co.uk/education/table/2010/jun/04/university … anagement-studies
класация на английските у-ти
Този линк е за бизнес-специалности и мениджмънт. Има падащо меню и за др. специалности.

# 483
  • Там, където ме обичат
Новата сграда на Дорис Тенеди напредва! Преди 2 седмици имаше вече дограма, строят активно. Възможно е да е готова до есента, ама кой знае! newsm78

Близо до кръстовището на България и Гоце Делчев.

# 484

в жк Бели брези, на ъгъла на улиците Нишава и Битоля

# 485
  • Там, където ме обичат
А дали училището ще отвори врати тази година?

# 486
А дали училището ще отвори врати тази година?

Към мен ли е въпроса?
Не знам. Нямам отношение към училището. Наши приятели живеят в съседен блок и често ходим в района, та така научих за строежа и затова знам местоположението му.

# 487
Днес имах работа в района на Софияленд и случайно се озовах до една ЧДГ - "Фънки Мънки". Не е зле, май не е малка, но е така сгушена сред едни "билдинги" на бизнесцентър. Дворчето на децата гледаше към паркинга на една лъскава сграда. Иначе не изглеждаше зле. Май мярнах и кабина за охрана, но не знам дали имаше.

# 488
Здравейте! Търся отзиви за частната детска градина в Търново Мечо Пух. Ако някои нещо е чувал да пише.

# 489
  • София
Сградата на Дорис Тенеди ще функционира през предстоящата уч. година. Това, което ме кара де се колебая  за това училище е че класовете са доста големи за частно училище - 20-23 деца!

# 490
Днес имах работа в района на Софияленд и случайно се озовах до една ЧДГ - "Фънки Мънки". Не е зле, май не е малка, но е така сгушена сред едни "билдинги" на бизнесцентър. Дворчето на децата гледаше към паркинга на една лъскава сграда. Иначе не изглеждаше зле. Май мярнах и кабина за охрана, но не знам дали имаше.

Намира се в бившата сграда на големите ученици от френския лицей  Wink
По-далече от там, собственикът е Тома Бершо, който се слави като мошеник!

# 491

Намира се в бившата сграда на големите ученици от френския лицей  Wink
По-далече от там, собственикът е Тома Бершо, който се слави като мошеник!

Лично мнение - на мен ми се стори странно мястото за ЧДГ. Сгушена е между високи бизнес-сгради. Направо действаше задушаващо. Може би е удобна единствено за работещи родители от съседните сгради. Спокойно могат да хвърлят по някое око през прозореца на офиса си какво прави детето им в ДГ.

# 492
И сега, като го приеха това за Задължителната подготовка от 5 години, какво следва ?
Само лицензираните частни градини издават тоз документ за предучилищна, нали?
Тъкмо се колебая за Канадската академия, мъж ми много я хареса ( аз имам известни резерви) и настоява за там ...
Но тя още няма лиценз а малкият 2011 март става на 5 години  newsm78
Моля ви за съвет  Hug

# 493
Lo6a mama,

не следя развитието на идеята с 5-годишния подготве клас. Ако е във варианта си да се учи 2 години в подготве клас и да се почва на 7 г. в 1 клас, може втората година да го прехвърлиш в лицензирана ДГ. Но, според мен, е безмислено всяка година да си местиш детето. Кафе Франсе предлагат и курсове, така че аз бих го записала на тях, а бих избрала лицензирана градина.

# 494
Мерси 1, права си, стрес ще е да го местя догодина а нищо не ми гарантира , че ще получат лиценз...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт