КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" 15 - изпитите

• 71 144
  • 644
  •   1
Отговори
# 465
1, благодаря ти за милите пожелания.
Още не съм избрала градина за есента.
Големите ми претенции  Simple Smile са поне лиценз, сравнително близо до нас( да не пътува много детето), медицинско лице,  английски, спорт,  охрана , нормална база и най - вече добро отношение към децата.

# 466
1, благодаря ти за милите пожелания.
Още не съм избрала градина за есента.
Големите ми претенции  Simple Smile са поне лиценз, сравнително близо до нас( да не пътува много детето), медицинско лице,  английски, спорт,  охрана , нормална база и най - вече добро отношение към децата.

Hug Верно, големи "претенции"! Simple Smile
Вече си мисля, че е по-лесно да си смените жилището. Май в района няма големи надежди да се намери нещо такова.

# 467
  • София
Интересувам се от мнения за ЧУ ДОРИС ТЕНЕДИ. Предстои ни записване в първи клас.

# 468
  • Там, където ме обичат
Интересувам се от мнения за ЧУ ДОРИС ТЕНЕДИ. Предстои ни записване в първи клас.
Я да попитам, те строяха нова сграда, дали е готова?

# 469
ИМа ли такова училище на Овъргаз? Бг школо  newsm78 немога да открия никакъв сайт...сградата му била в АК!
 Помощ....

# 470
http://www.bgshkolo.com/
Новата сграда на "Българско школо" се строеше в района пред Американския колеж, не знам дали вече се ползва.

# 471
el tiburon, искрено ме разведри твоя пост!  Hug Много е свежарски. Точно като в детската игра на телефон.  Grinning 
Тези дни минавах покрай строящата се преди време сграда на БШ. Доколкото се вижда, строежът е замразен.

# 472
Новата сграда на Дорис Тенеди напредва! Преди 2 седмици имаше вече дограма, строят активно. Възможно е да е готова до есента, ама кой знае! newsm78

# 473
  • Там, където ме обичат
Новата сграда на Дорис Тенеди напредва! Преди 2 седмици имаше вече дограма, строят активно. Възможно е да е готова до есента, ама кой знае! newsm78
А дали знаете какви са им плановете, по колко паралелки, от кой клас?

# 474
Виждам, че някои от вас вече са решили как да запълнят ляото със занимания. Wink Аз попаднах на инфо за лагер с езиково обучение:

http://www.darbi.eu/vacation_en_bul.html

Има ли някой, който се е записал да изкаже мнение?
Видях, че и една друга фирма има подобен лагер обаче цените им за доста по-високи.  newsm78

# 475
  • Там, където ме обичат
Виждам, че някои от вас вече са решили как да запълнят ляото със занимания. Wink Аз попаднах на инфо за лагер с езиково обучение:

Видях, че и една друга фирма има подобен лагер обаче цените им за доста по-високи.  newsm78
И аз видях една обява, но нещо ми е скъпичко - за седмица около 600+евро. Абе къде живеят тези хора??? Може за тях да е нормална цена, но това е доста над заплатата, за която бачкам 4 и половина седмици???

# 476

Видях, че и една друга фирма има подобен лагер обаче цените им за доста по-високи.  newsm78
И аз видях една обява, но нещо ми е скъпичко - за седмица около 600+евро. Абе къде живеят тези хора??? Може за тях да е нормална цена, но това е доста над заплатата, за която бачкам 4 и половина седмици???

Ами, да, тооооооооо България си е супер луксозна дестинация! Та затова! Особено пребиването в столицата й. А и като добавиш изкуствено създадената среда, излиза сметката.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Но пък добре, че (сигурно, де) има далеч по-изгодни дестинации в "позападналите" западно-европейски държави, където не в изкуствена, а в естествена среда можеш да изучаваш съответния език.
Верно ли е 600 Е на седмица? В България?  ooooh!

# 477
А дали знаете какви са им плановете, по колко паралелки, от кой клас?

Не, съжалявам, просто минавам често оттам с колата Peace!

А лагер - 600 евро на седмица - ми за тия пари ще си поканя чужденче native speaker при нас, ще ги пратя на море с детегледачка и пак по-евтино ще излезе - някой хора съвсем са се самозабравили!
Много ми е любопитно обаче дали изобщо ще има някой готов да плати тази цена  newsm78 ooooh!

# 478
  • Там, където ме обичат
Да бе, вярно! Езиков лагер в Аркутино. Английски. Предполагам, ако пуснеш търсачката, ще излезе инфо.

# 479
Оле, това на седмица ли newsm78. Аз звънях на тези другите  и ми предлагат на седмица за 390лв с обучението и настаняване в база на Кранево-международен лагер. Щяло да има деца от други националности и, за да си говорят трябва да се мъчат някак на английски. Laughing 
Тез с 600 евра нещо май не знаят какво предлагат. #Crazy Или по-скоро на кого.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 15:27 от mma

Общи условия

Активация на акаунт