Велико Търново и региона

• 36 652
  • 304
  •   1
Отговори
# 210

Айде и аз на свой ред да попитам – нуждая се от мнения за дентален хирург. За сега съм се насочила към д-р Стоянова или д-р Драганчев. Но ще съм благодарна за впечатления от първа ръка /за щастие до сега не ми се беше налагало да ходя при такъв специалист/. Хванало ме е такова шубе, че... Rolling Eyes

И аз да се изкажа: Д-р Стоянова. Сиска - напълно те разбирам - идентичен случай. И на мен д-р Цачев ми е зъболекар.

За яслите - и аз съм притисната догодина да го дам, защото или дядото трябва да напусне работа, или аз да спра (което автоматично означава да ни вземат апартамента), или...да тръгне на ясла...

*Iman* , какво стана с гадния съсед??

YSMIV4ICA, стискам палци бързо да се оправиш. Не съм много запозната, но братовчедка ми имаше подобен проблем и за 2 дена я приеха и оттогава (пу-пу) няма грижи.
 Абе не знам защо излиза такаааааааа в цитат.....ама вие четете  Mr. Green

# 211
не искам да засягам никого-знам,че в днешно време много малко майки могат да си позволят да останат вкъщи с децата,ако имат желание,разбира се Peace
аз също трябва да се върна на работа-доста ме притискат вече,но с риск да си навлека гневовете шефски,си пуснах насъбралата се отпуска,пък ако искат,да ме гледат на кръв Crossing Arms
най-интересното е,че на мен директорката на Слънце ме посъветва да не пускам Лили през юни на ясла,точно заради ваканцията и адаптацията.бяхме решили,ако много се наложи да се върна на работа,да заведем Лили в Русе и всеки ден с баща и да пътуваме,но не и да и причиним стреса с яслаат Stop
Деси не става въпрос за желание - едва ли има майка която иска да се отдели от невръстното едва проходило човече- а до възможности . Хайде плащай ми ипотеката и заемите и пак ще си говорим за експерименти с детската психика.
А между другото незная кой до кога си гледа децата но вчера подадох документи  в яслата Щастливо детство  за прием юни 2010 и молбата ми е 129 номер............

# 212
Симнка и Надето днес са пристигнали блузките.Обадиха ми се от фирмата.Но тъй като Зелено мече няма нет май е по добре да и се обадим. Rolling Eyes

# 213
Много се радвам, че и аз мога да се включа в темичките ви.  Hug  Не знам къде съм гледала до сега , но вчера за първи път видях темичката ма мамите от Търново и региона.
Да се представим.... Имам дъщеричка Ева, която скоро ще стане на годинка. Родена е на 5 юли 2008 г в Търново.
Сега съм на вълна избиране на торта за първия рожден ден и тъкмо така ви намерих, търсех мнения за Мина Елит, че ми е в квартала.
Лека вечер на всички.

# 214
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добре дошли Усмивка и Ева! Дано ви хареса сред нас!

Момичета, благодаря за отзивите за д-р Стоянова, май тя ще е! Утре ще се опитам да си уговоря час.

Iman, разбира се, че ще те имам в предвид!

# 215
Ycмивka    welcome

лека и мека от нас    Hug  

ето и нещо да се посмеем   hahaha

http://vbox7.com/play:a3313b1c

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 22:38 от simona_stoyanova

# 216
Привет и от мен на новата ни мама  Hug и нейната порастнала принцеса  Heart Eyes

# 217
  • някъде там
Усмивка добре дошла, за Мина елти мога да кажа само ммммммммммммм вкусни са  Heart Eyes

да ви препоръчам един сайт за играчки
http://www.vegatoys.com

# 218
  • Велико Търново
Добро утро!
Добре дошли на Усмивчица и Ева HugЯвно сме в един квартал Blush
Пепи, гаранитрам ти,че ще останеш доволна.
Деси,вярно,че темата не ме засяга,но си доста крайна.Пък това с пътуването всеки ден до Русе честно не го виждам. Crazy
Само да ви кажа,че в яслата масово има записани бебета.Никой не може да ме убеди,че са там,защото на майките им не им се гледат деца.Просто в тази финансова криза ще ни се такова мамата на почти всички.
Айде,стига съм се обяснявала,ами да вървя да си свършавам къщната работа Crazy
Хубав ден момичета!

# 219
Добро утро,

buterfly , ние в тая ясла сме 123 номер  Mr. Green , март 2010

Сиска, как е малката....мне как са малката и по-малката принцеси? Като гледам колко рано ставаш....  ooooh! и нашият войник се навдига в 5.30  Tired

Добре дошла на Усивка   bouquet

Аз заминавам утре за София, а в неделя съм на сватба  Flutter
Другата седмица съм на сватба в Банско и на презентация в Боровец, като двете събития мааалко си съвпадат, ама аз съм диво куче и ще опитам да съм навсякъде  Crossing Arms  Mr. Green

Хайде и аз пак се разписах.....Хубав ден , момичета!   bouquet

# 220
Рени-аз поръчвах от Вегатойс,евтини са,ама Косето ги изпочупи много бързо,в смисъл,че не са много трайни играчките.Е не,че моя син е много кротък...

Ех тези Мина елит още не съм ги опитала.

Аз дадох Косе на ясла,когато беше на година и половина,отначало се притеснявах и макар,че понякога реве сутрин,виждам как като го вкарат при децата и млъква.А вечер като го вземаме е супер щастлив.И аз се радвам,че контактува с връстници,защото баба ми го гледа по принцип,докато аз работя и тя не може да му осигури тези контакти с деца.Да разболя се 1-2 пъти ,дотолкова,че пи АБ/преди това н е беше се разбоялвал и не беше пил АБ/,когато има хрема примерно съшо го държа у дома,една седмица ходи една не ходи,ама си е ок детето.В крайна сметка мъж ще става,няма да се плашим от една ясла.

# 221
Мили мами, да вземем и ние да се разпишем....
 welcomeна новата мама и нейната принцеса и от нас!И ние сме в ТРиъгълника(ама не Бермудския)
 Laughing
 И аз дадох НИкол на ясла, когато беше на годинка и половина. Първата седмица плаках аз, че не можах да свикна без нея, втората седмица плака тя, защото беше вече наясно къде отива, а на третата всичко се оправи...Там изкарахме ВАрицелата(и аз покрай нея....), разболяваше се, то няма как...., но пусти му пари, трябва да се изкарват...Сега пак ми се иска да остана по-дълго вкъщи с КАлоян, че и Ники ще почне училище догодина, да мога да съм покрай нея в началото, но май няма да стане....И ние си имаме заем, който евентуално ще рзасрочим за по-дълъг период, но все трябва да се плаща...ТАка че и нашия хубостник ще го записваме на ясла отсега, че като гледам какво поредни номера има...., най-много да не ни приемат!
Това е за сега от нас....Ники вече оздравя офицално според докторката, а майка й едва има глас , така че още малко ще избягваме срещи из парка...А после.....КАкво стана, няма ли да се организираме за по едно кафе поне да се видим? Поне Сиска вече рапознавам, ама всички останали-малко тъмна Индия....
Безоблачно в душите и усмивка на устите!

# 222
  • Велико Търново
Здравейте, Мами  Grinning Май и днес се очертава много горещо Rolling Eyes
pepi111, виждам, че си се ориентирала към специалист, но аз да си кажа: най-добрият дентален хирург в региона е доктор Пенев в стоматологията. Колкото до болката - не всеки прага е различен. За Пенев гарантирам по качеството на останалата "дупчица" - почти я няма.
YSMIV4ICA, дано бързо се отървеш от тия проблеми с бъбреците.
reme, какво стана със змията? Горките животни и те се побъркаха вече и излизат при хората. Неприятно за всички, да не говорим какво може да се случи...
Симонка, страшна котка Joy Joy Joy Добре, че моята не е такава лоша и да Ви се похваля за нея - тя ме изпревари и се окоти вече, но още не съм видяла къде са малките бебоци. Идва си само да яде и няма коремче вече Simple Smile

# 223
искам да попитам майките пътешественички от къде мога да си купя възглавничка за пътуване и горе-долу на какви цени вървят?
поздрави от мен   bouquet

# 224
  • Велико Търново
hubavoto_f-4e, виждала съм в Юск, но не съм обръщала внимание на цените Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт