Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да отворя албум на конкретна снимка и да го разгледам оттам до края?
Как мога да отстраня бутилка за олио, която залепна от салфетка върху стъкло?
Как да правя декупаж върху стъкло, керамика и пластмаса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да отворя албум на конкретна снимка и да го разгледам оттам до края?
За да отворите албум на конкретна снимка и да го разгледате оттам до края, първо щракнете върху снимката, която искате да видите. След това копирайте URL адреса на снимката от адресната лента на браузъра и го поставете в отговор с помощта на иконата за връзка. Това ще позволи на другите потребители да отворят албума и да разгледат избраната от вас снимка, както и останалите снимки в албума.
-
Как мога да отстраня бутилка за олио, която залепна от салфетка върху стъкло?
За да отстраните бутилка за олио, която е залепнала от салфетка върху стъкло, първо внимателно накиснете салфетката с топла вода и мек препарат. След това внимателно избършете бутилката и стъклото, като използвате чиста кърпа или хартиена кърпа. Ако бутилката все още не се отделя, можете да опитате да я загреете леко с помощта на сешоар или топла кърпа, но внимавайте да не повредите стъклото. След като бутилката се освободи, почистете внимателно останалата салфетка и всякакви остатъци от стъклото.
-
Как да правя декупаж върху стъкло, керамика и пластмаса?
За декупаж върху стъкло и керамика можете да използвате специални акрилни бои за стъкло и метал. След като завършите декупажа, можете или да изпечете боята според инструкциите на производителя, или просто да я лакирате с обикновен лак от железария. За пластмасови саксии можете да използвате същите материали и след това да ги лакирате с обикновен лак от железария.
-
Каква е техниката на трансфер и какъв трансферен агент се използва, как се използва трансферният медиум и какви са неговите характеристики?
-
Как се работи с моделираща паста и какви са нейните предимства?
!!!!
- ето ме как се пръскам от завист...
Кой знае другия път дали и какво ще излезе
и днес сте наслагали красотии, няма да ви изреждам, защото просто всичко ми харесва!
май ще ми става запазена мярка
ако някой го може ...
Истинска радост за окото!

Наслаждавам се на творенията , добрият тон и отношение което има между вас
Обещахме си да се срещнем пак, нали ? На всички успех и творете,творете, творете !!!
А костенурчето а тооооолкова сладко 

.На мен ми взеха за принтирането 1.50лв