Детския празник посреща ЮНСКАТА растяща чета. Тема №71

• 13 695
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Бре! Ще поставяме рекорди на 03.06 ли? И аз влизам утре, планово за 03.06. Моят юнак постоя 1 ден с главата надолу и не му хареса. Сега се е надупил- напречно и това си е. Докторът се стресна да не спукам мехура и да тръгне пъпната връв. Пропаднаха му плановете за опит за нормално раждане.  Че и с моя нисък хемоглобин... Абе, Господ да е с нас!
Утре трябва да свърша какво ли не, включително и да купя нов бойлер. Вчера го поправихме, днес пак изгоря. Нямаше по- подходящ момент! И щеше да е толкова лесно, ако не беше хоризонтален, вграден в една ниша и във висящия таван... В къщи вече се псува непрестанно. Горкото ми дете! Какво е принудено да слуша...

# 181
[Aya, пиши нещо. Как сте?
Ние сме екстра  Simple Smile. Не пиша много, защото гледам поне да следя какво се случва, обаче и това дори ми е трудно, а уж имам време  Simple Smile. Влюбена съм в това момиченце - не мога да й се нарадвам колко е нежничка  Heart Eyes. От днес имам вече преходно мляко и утре ще правим пробно кърмене. Проблемът е, че колкото и да цокаше, си изяждаше и добавката и се чудя доколко я засища това мляко от мен  newsm78. Миналия път срешнах същия проблем - на пробно кърмене Бобо изяждаше към 40-50мл и след 30мин бепе пак гладен  Rolling Eyes.
Утре, живот и здраве ни изписват и се прибираме вече в къщи. Понеже е работен ден, а и тук не са хубави условията за гости при изписване, решихме да й спретнем на мацката 'посрещане' в къщи в събота с най-близките ни роднини.

Петя, има звукови апарати в почти всяка аптека, вкл. и в Джъмбо  Peace. Може би просто трябва да попиташ.

Колко много бебенца имаме вече и наистина темите се променят. Всъщност темите на обсъждане се разделиха на две групи - предродилни и следродилни - и това е напълно нормално. След един месец най-вероятно ще се броят на пръсти неродилите мами и вече само за памперси и кърмене ще споделяме  Crazy.

Раждането, ако можете да избирате, опитайте да родите нормално  Peace.

Много късмет на Слънчице, Лил и Марияна  Hug

Вайпер, стискай зъби - все ще излезе мацката  Hug

Утре ще гледам и снимки - все повече стават  Heart Eyes

# 182
Добро утро!
Аз пак не можах да спя.

Близначкова, Мони бебченцата са страхотни!

Лил, Слънчице, Марияна стискам палци и успех!

Днес съм на последния запис на тонове в ТК.
Лек ден на всички!

# 183
  • София
И аз днес съм на запис на тонове и мноого се надявам, да е последен  Laughing
Нещо ме боли кръста и не можах да спя добре. А и не ми се спи де.....

Приятен ден на всички  Hug

# 184
Добро Ютро маменца,  Crazy

Много ви благодаря за палцестискането. Слънчице, Марияна- успех ви желая( и да не излагаме 4етата на храбрите Юнки)

Аз ве4е колкото пове4е наближава, толко пове4е се улавям да си мисля за упойката и реших 4е ще си реша на място, пък  квото ще да става.

Опитах се да проу4а каква то4но е тази лепенка дето ще ми слагат, но наметих само за други видове разширяване по медицински при4ини( с балон, и с някви абсорбиращи неща) е като видя- ще пиша, но определено ме заинтригува.

Желая ви лек ден, у успех на вси4ки, които днес ще си видят рожбенцата.  Hug Hug Hug

# 185
Има ли някой които кърми и през нощта?
Ние понеже сме много малки и искаме да ядем..обаче
хапнат в 1.0 часа, и като се почне едно будуване , плачкане, хапване по малко ..и така до сутринта.След 2.00 часа не знаем какво да ги правим и как да ги успокояваме
мама и тати не могат да спят цяяла нощ
Имам чувството че нещо не правим както трябва, или са ни хванали вече колики.Нещо се измъчват, приплакват, или се дерът с цяло гърло.Но това е само през нощта.Как да разбера дали са колики newsm78

# 186
  • Варна
Здравейте мили мами , хубав и успешен ден от нас!  newsm53

# 187
Близначкова, моят юнак също хапва през нощта, снощи например яде в 21, после в 24, после стана в 1.30 и до 4 не спа, кърмих, люшках, свива крачетата и ръчичките и плаче - за мен е рано да са колики, но според акушерките (още сме в болницата) е точно такова - той не е акал вече 24 часа - след мекониума не е акал изобщо, а е само на кърма, тук добавка изобщо не дават, ако кърмиш. И аз съм в чуденка дали му стига, но щом поспива по 2-3 часа след хранене, значи всичко е наред.
Не знам, тези колики са ми такава мистерия - дъщеря ми ревеше от колики точно 3 нощи - някъде на 15 дни беше си спомням - и отшумя много бързо, при момчетата, казват, било по-страшно... Вкъщи смятам да давам Инфакол, но аз на капките против колики много им нямам вяра - смятам, че са повече за успокоение на родителите Grinning.

# 188
Добро утро и от мен Hug

gamby тук съм мила но вчера такава разходка му дръпнах че вечерта не бях в състояние да седна а само лежах и си викам ей така се бях разходила предния път и на др.ден бях родила  Mr. Green но уви при момата този номер явно не минава ooooh!

Катеринка,Близнашкова,Bella добре дошли отново  bouquet

На всички които им предстои планово секцио стискам палци всичко да е наред  bouquet

# 189
  • София
Gydelichkova, благодаря за идеята да се обадя на жената от регистратурата в МД. Тя беше изключително любезна и ми каза, че сега не може да ми издаде продължение на болничния от 45 дни. Трябва след като родя и ме изпишат от болничното заведение с болничен от 42 дни, да отида при тях и те ще издадат продължение на този от 45 дни преди раждането.

Благодаря ви отново за съдействието, момичета  Hug

# 190
Добро утро.
Снощи само ви изчетох, но не можах да се включа.

Честит Самуил на janivasileva!
Да расте здрав и силен!

Добре завърнали се на Близначкова, Катеринка и Бела. Hug
Слънчева, Лил, Марияна успех и много силни стиснати палци. Peace

# 191
Добро утро!

Добре дошли отново на Близнашкова, Катеринка и Бела!

Близнашкова, може би малките сладури искат повече да сучат, защото са по-мънички и нямат още сили да изсучат повечко, за да се заситят по-дълго време. Аз си спомням при Килиан, че вечер и през нощта го слагах през един час на гърдата, но той спеше при мен и така и аз можех да се наспивам. Има една мама на близнаци Айла, знам,, че е кърмила нейните момичета около 2 години, може да я питаш нея - тя дава страхотни съвети относно кърменето.

Аз днес ще ходя да посетя един учебен час на Георги! Той, а и аз много се радвам, защото от една година не съм правила посещение.

Лек ден!

# 192
Добро утро момичета Simple Smile

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВСИЧКИ МАМИ,НЕКА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  bouquet

Леле,досега ревах,като разглеждах снимките на бебоците-нямам думи-толкова са хубави,а вие,майчета -толкова щастливи...
Нямам търпение и аз вече-без днешния ден ми остават още 10 дни до термина. Снощи имах по-силни стягания с болки,но отшумяха и сега няма. Нито тапа обаче пада,нито кърма тръгва..знам,че е различни при всеки,но да си ви споделя..
Да питам нещо,ако може - знам,че контракцийте трябва да станат регулярни и болезнени и през 5-10 мин,та тогава да тръгвам за болницата. Но самите контракций колко продължават,или пак си е различно?
И мен ме е хванала предродилната нерва-чудя се как ще е,ще бъде ли всичко наред,какво ще го правя това бебе..иска ми се вече да се ражда,за да се запознаем най-после...такива мисли ми минават..

Но като гледам всички сме така Simple Smile
Искам да пожелая на всички майчета,на които им предстои дългоочакваната среща всичко да мине леко и безпроблемно  Praynig

Хубав ден и много усмивки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 193
Ауууу, какво е това затишие тук  Shocked  Е, за съжаление темичките ни никога вече няма да бъдат както преди  newsm12  Оттук нататък май ще четем и пишем само за кърмене, памперси, неспане и т.н. Не че е лошо де, нали това е крайната цел, но въпреки това досегашните ни разговори много ще ми липсват  Weary

Гъди, специално за теб http://www.vbox7.com/play:b36b18e5&start=336

# 194
Да кате ще питам и Айла.Тя ме спаси със съвети докато бях в Майчин дом, какво да правя с кърменето , че иначе няма кой да питаш

Общи условия

Активация на акаунт