Детския празник посреща ЮНСКАТА растяща чета. Тема №71

• 13 692
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен Hug

И аз тази нощ не можах да спя добре,приятеля ми го няма за няколко дни и ми е гадно без него,
освен това през ноща имах и едни болки с пристягания на корема през около половин час

Катеринкаа добре дошла с малките принцеси,
липсваха ми позитивните ти постове  bouquet

# 196
Добро утро и от нас!
Днес денят ми започна много странно! За пръв път сънувах, че раждам! Тъкмо започнаха да ми слагат системи, упойки  и т.н. и идва моя Георги и ми вика "Пиле, сипи ми моляте супа!" А аз както съм на леглото със системите и готова да ставам! В този момент се събудих и се усещам как се надига да ходя да сипвам супа и гледам Георги си спи блаженно!  ooooh! Чак тогава се усетих, че сънувам! После не можах да заспя, а той се учуди защо съм будна! И като му разказах много ми се смя  hahaha!
Това е от нас за сега! Днес най-накрая ще ни слагат ламината и утре ще дойде дърводелеца да вземе мерки за спалнята и гардероба!
Сега ме пресви една болка, но май ще се окаже нещо стомашно....
Да й е честито на мама Слънчице! Каква изненада! Нищо, да й е жив и здрав малкия човек и дано само радост да й носи!

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 09:38 от the1

# 197

Аз искам да повдигна една тема, момичета, как смятате да предпазвате бебетата от комари? Знам, че не е хубаво да се ползваттакива от типа на Райт до една годинка. Първото лято с Габи живеехме нависоко и комари рядко влизаха, но сега няма да е така, а бебетата комарите много ги обичат. Чувала съм, че има звукови апаратчета, но не съм срещала досега.

Аз пусках апаратчето Райд, но не в самата стая, а до вратата отвън имаме контакт и там и спяхме на отворена врата, но съм слагала и в същата стая, но далече от леглото на детето.  А като имаме и комарник, понякога не се е налагало да го пускаме въобще.

# 198
Ето една много хубава и изненадваща новина:

Днес в 03:24 ч. със секцио се е родил Йордан на мама Слънчице. Малкият юнак тежи 3430 гр. и е дълъг 50 см. Вместо мома сега Слънчице има син. И двамата се чувстват много добре.

Да са живи и здрави и да се обичат още повече след тази изненада.  newsm51

Хехе, юнските дечица започнаха да си показват номерцата вече. Дали ще има още подобни изненадки  smile3533

# 199
Добро утро милички Hug
На мен днес ми е последния ден в който спокойно си пийвам кафенцето Wink
Утре в 7.30 съм в болницата, стискайте палци Hug
Засега ми е  спокойно и още повече ми става като гледам сладурковците в албумчето ми изчезват всякакви страхове, но утре сигурно няма да съм толкова смела Laughing
Катеринка и Близначкова, добре дошли отново  bouquet

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 09:58 от (X) Щастлива Бубичка

# 200
  • Пловдив
Честито на Слънчице. Да са живи и здрави.
Катеринка добре дошла. Надявам се да имаш поне малко време и за нас и да се включваш и чакаме снимки.
Близнашкова изглеждате страхотно с малките слдури. А за коликите съм чувала, че когато имат им се свива коремчето и от болка си свиват и крачетата.
Lil_Vixen успех. Ще чакаме да пишеш.
Щастлива Бубичка ще стискаме палци.
Аз отивам да гладя бебешки дрешки.  Grinning
в часа на мама по БТВ ще говорят всичко за секциото. Които има интерес да гледа.

# 201
Честито на Слънчице! Каква изненада им е поднесло детенцето, да е жив и здрав малкият юнак!
Лил, Марияна, Щастлива Бубичка успех и много силно стиснати палци.  Peace Peace Peace
Катеринка добре дошла, чакаме снимки и на твоите принцески! Hug Hug Hug
Бебчетата в албумчето са страхотни! Heart Eyes
От снощи бебка като шава и изпитвам доста остра пронизваща болка ниско долу, може би се е спуснала малко по-надолу и затова, но коремът ми още не се е смъкнал.
Момичета, а някакви новини от Мирослинка, вчера щеше да ражда...

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 09:57 от vanny_76

# 202
Слънчицееееее, честито момче  Hug
Да е жив и здрав и много да ви радва и да ви поднася винаги такива приятни изненади  Hug

Лил, Марияна, Щастлива Бубичка, утре всички ще бъдем с вас и ще ви стискаме палци  Praynig

# 203
Честита синя изненада на Слънчице! /ей, че хубавооо, и аз искам така Party/
Да им е жив и здрав малкия Йордан !

# 204
Ха каква изненада Simple Smile

ЧЕСТИТА РАДОСТ НА СЛЪНЧИЦЕ! МНОГО ДА Я РАДВА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

# 205
Хах, докато се наместя да пиша, и си имаме новина ...
Слънчице, отиде ми палцестискането за утре - малкят човек избърза. Надявам се всичко да е наред при вас. Вярвам, че ще радвате на тази голяяяма изненада не по-малко, отколкото ако беше момиченце. Да ти е жив и здрав юнак Йордан и бързо възстановяване на теб!

# 206
Щастлива Бубичка, стискам ти палци утре всичко да мине по вода! Мисли си само за мъника и всичко ще е наред! А днес си изпии кафето на спокойсвтие и прави само това, което ти е приятно! Не му мисли много! Всичко ще бъде наред!
Nadeto , не ти ли миришеше на Райд? Peace Аз не мога да му трая миризмата! Моля ви не слагайте такива препарати в стаите на бебчовците, канцерогенни са! Дори в коридора не слагай, миризмата е ужасна! Аз лично я усещам и спрях да използвам всякакви подобни неща! Както вчера ви писах, аз купих устройство с ултра звук на Чико! Сега го използвам в нашата стая и съм доволна! Няма комари, не се чува, няма миризма! Е вярно е, че е малко по-скъпо (към 20 лева), но поне не е канцерогенно! А Райд и всякакви подобни с изпарение на някакъв препарат е вреден! Дано никой не се убиди! В никакъв случай не искам да засегна някой, но  според мен е много лошо да се използват!

# 207
Оооо, бебче изненада! Grinning
Честито на СЛЪНЧИЦЕ!
Да е жив и здрав малкия мъж. На мама бързо възстановяване!

# 208
Аз искам да повдигна една тема, момичета, как смятате да предпазвате бебетата от комари? Знам, че не е хубаво да се ползваттакива от типа на Райт до една годинка. Първото лято с Габи живеехме нависоко и комари рядко влизаха, но сега няма да е така, а бебетата комарите много ги обичат. Чувала съм, че има звукови апаратчета, но не съм срещала досега.

При нас - мрежа на прозореца.
Отделно козметиката която купих (естествено се изкуших да пробвам нещо ново, което го няма в Бг, от ранга на Веледа е, даже с по-строги еко сертификати) е с етерично масло от лавандула а тя доколкото знам гони комарите! (лошото е че не и  обичам изобщо миризмата, но ще свикна).

Райд е пестицид и е много опасен. Аз лично съм се събуждала със зверски болки в гърлото от него преди да го разкараме.

Катеринкаааа   Hug

Честото на Слънчице! Каква изненада  Grinning

# 209
За забележителната дата 3 юни се очертават доста новини.  Wink Лил, Maryana, Бубичка - голямо  fingerscrossed за утре, както и на всички, на които тогава ще им дойде моментът (и аз съм на преглед на 3ти, а вече при всеки преглед ми се свива леко коремът и си ходя с торбичката  ooooh!)

Bliznachkova и Катеринка - добре завърнали сеееееееее! Липсвахте ни, ама ще го преживеем някак - сега други са ви приоритетите.  Heart Eyes Галка, много ми харесаха снимките ви - греете направо, ти изглеждаш прекрасно, а бебоците (дори и на снимка) са големи сладури! Хайде, Катеринка, чакаме снимки и на момите!  Wink

И да ви пиша и аз една новина - юлските мами си имат първите бебоци - близначета, момченце и момиченце, родили са се вчера. Припомних си вълнението ни, като се родиха рожбите на Ди и Сафира ...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт