Детския празник посреща ЮНСКАТА растяща чета. Тема №71

• 13 690
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
М дааа, много хубава изненада. Аз все пак се моля при мен да няма такава, че не знам как ще се пренастроя  newsm17  От друга страна е супер сладко да ти се случи такова нещо  newsm10

Аз уж станах само за тоалетна, ама като си видях смс-а на телефона, ми беше грехота пак да лягам, без да съобщя прекрасната новина.

Nadeto, благодаря за поздрава  Peace

viper, добре, че наистина си звъннала. А пита ли за направленията, дали някое от тях не трябва да се преиздава? Ще чакам да пишеш какво става с бебка, като се върнеш от тоновете.

Аз от сумати време почти не сънувам други неща освен раждания, болници, системи и т.н. И странното е, че не ги визуализирам, а само ми препускат като мисли в главата. Иначе картините на сънищата ми са някакви други. Адски странно се чувствам, докато спя, но и същевременно ми е много спокойно  newsm78

(X) Щастлива Бубичка, няма да се плашиш за утре. Даже напротив, радвай се, че ще се срещнеш най-накрая със своето бебенце, а всичко ще мине повече от успешно.

Lil_Vixen, надявам се и ти да ни информираш реодвно относно състоянието си. За упойката - наистина това се преценява на място. И аз така ще направя, ако болките са търпими, за какво да ме упояват. Но нямам и идея колко ще ме боли, затова винаги си имам като резервен план упойката.

Aya, ами как ще можеш да й се нагледаш на тая твойта бузанка, такава е сладурана. С нетърпение очаквам още нейни снимки  Hug

# 211
Ехоооо мацки привет и от мен!
Минавам само да се запиша и разбира се да видя новите бебчета - ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА СЛЪНЧИЦЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 212
ЧЕСТИТА МЪЖКА РАДОСТ НА СЛЪНЧИЦЕ /хехе, каква изненада!/

Гъди, аз също се надявам при мен да няма такива изненади. С това лежане по болници обаче и седемте отделни лекари, които са ме гледали се надявам Симонка да не се окаже Кристиян. Praynig

Bliznachkova и Катеринка- радвам се, че сте тук с отбора девойки и юнаци.

vanny_76, аз съм по същия начин- бебето рита, или по-скоро аз го усещам много ниско долу. И само една вметка- и двамата лекари, при които ходя казаха, че при втора бременност корема не се смъква надолу както при първа.

Lil_Vixen, благородно ти завиждам. Стискам ти палци.
Щастлива Бубичка, една виртуална  Hug от мен за утре! И да пишеш, ей!

# 213
Хей Слън4ице, 4естито то мом4енце. Бързо възстановяване и много много щастие и прекрасни моменти за напред.

Като се замисля като 4е ли е по-добре да не знаеш кога( е ние нали сме естествено така 4е може и утре да е като ни приемат и сложат тази лепенка може веднага да запо4не родовият процес, а може и да 4акам до другият ден, така 4е все има някакъв момент на изненада), а така само се плаша. От притеснения нападнах един сладолед и сега се утешавам( нали ще се лиша от това след бебо 4е тези кила от някъде трябва да паднат)

Лек ви ден, за сега, аз ще се отдам на едно4асов масаж на краката от милото ми мъжленце, което за миг не ме остави тази бременност и направо си ме носеше на ръце( образно, не буквално, нали ви казах колко тежа- не съм толко злобна, да му при4иня това.)

Целувки на вси4ки.
А за вси4ки все още 4акащи: Дръжте се.

# 214
Гъди, нали каза, че сме станали многооооооооооооо еднообразни и само за памперси и кърмене ще си говорим и реших да те разсмея малко, а и останалите тук  Hug

Момичета, мерси за съветите за Райд, ще имам предвид вече  Peace Бихте ли дали линк да видя това на Чико как изглежда, а като цена не се различава много от Райд, а и като става въпрос за бебо и детето, цената е без значение.

Искам да питам нещо, ако ми изтекат водите по време на къпане, мога ли да разбера  newsm78

# 215
Благодаря момичета, как ме заредихте с положителна енергия Rolling Eyes

Щастлива Бубичка, една виртуална  Hug от мен за утре! И да пишеш, ей!

РАзбира се , първо тук ще се похваля Grinning

# 216
  • Germany
Честито момченце на Слънчице! Да е жив и здрав и много много щастлив!
Гъди, не сме в Люлин. В Младост живеем.
Тази нощ и аз не съм спала от 1 до 3. Мъчат го колики момчето Sad. В 3 дадох Инфакол и спа 3,5 часа. Лошото е че не му харесва на вкус и половината го плюе  ooooh!. И да питам някой знае ли дали се мие пипетата след като си дал? Струва ми се логично да се мие щото все пак е била в устата на бебето, а аз не я измих.. дали ги съсипах?

# 217
Честито момченце на Слънчице каква изненада само

# 218
Еееее честито на Слънчице. Чудесно начало на деня - и то какъв ден само!
Аз също силно се надявам при мен да няма изненади, защото 80% от покупките са в розов цвят. Пък и нагласата е страшно нещо Peace

Между другото какво мислите за името Давид? Харесва ли ви?
Снощи с Пламен говорихме точно по тази тема, ако случайно Симона се превърне в момче, а не сме избрали мъжко име. И той ми предложи Давид newsm78 На мен ми харесва, но няма никакво галено, а на него точно затова му харесва Thinking

# 219
чесито на слънчице!
Близначкова, Славена, и моето момче през нощта иска да яде доста често и все да го галя по главичката - така се успокоява. Често, често примрънква през нощта и тази нощ към 5 часа яде и после  заспа при мен в леглото.
За запека аз и по време на бремеността го имах, ама след като родих е страшна работа. Шест дни след секциото не бях ходила - дадоха ми два дуфалака, ядяд активия всеки ден - нищо. Накрая ми направиха клизма и настъпи голямо облекчение. Сега пак не съм ходила два дни, а ям овесени ядки, активии, плодове - нищо не помага. Ще хапна половин шоколадче комффорт, но ме е страх слабителното действие да не се отрази на бебето.
Петя, болката при уриниране след секциото цистит ли е? А аз си мислих, че ме боли от самата операция newsm78
Родилите секцио, знаете ли горе долу след колко време спира кървенето?

# 220
Честито на мама Слънчице и да е жив и здрав юнака Йордан........

Скоро май темата ще се превърне в не очакващи бебенца а родили....възхищавам се на всички който родихме и пак сме във форума няма отърване ей......голяма краста........

и ние мислим да вземем апаратче на чико за комари.............

На бременките пожелавам скорошно и леко раждане........

На мен ми беше излезал един хемороид ....нали минах и през двете раждания.....ама днес го няма май се е прибрал......иначе и аз след дуфалака ходя трудно ето днес вече 3 ден на съм свършила работата а като се напъна почва да ме боли операцията и напъвам доколкото мога да издържа...ама май ще се замъкна до аптеката да ми дадат нещо ......и до булсата трябва да ида а как ме мързи хич не ми се мърда в това време......

И днес няма да ми я покажат София .....докторката е болна и не е на работа......дано утре ми дадатда я видя.......чакам с нетърпение да я изпишат......че вече нямам търпение.......сигурно ви досаждам с мой те проблеми ама като си седя в къщи и ми олеква като ви пиша......благодаря че сте до мен

Отивам да гледам снимките.......

# 221
  • София
Добр утро на всички !

Да ви се похваля вчера бях при доки и вече си имаме дата за секциото. Gmarinowa, би ли отбелязала ,че моето секцио ще е на 12 .06 , май съвпада с термина на Гъди  Simple Smile.
Лили,много е хубаво  името Давид, галеното му е  Дейви Simple Smile.
Честито момченце на Слънчице!

Катеринка,Гале ,радвам се ,че отново сте сред нас   bouquet.

# 222
Честито на Слънчице - да е много здрав и добричък малкия Йордан. Страхотна изненада, наистина. Нямам търпение да се върне и да разкаже емоциите си  Simple Smile

Стиснати палци от мен и на Щастлива Бубичка   Hug

Нас днес в 2ч ни изписват, но не мога да се зарадвам истински, защото се случи проблем - Виктор през нощта повръщал и е вдигнал много висока температура - до 40,8 е стигнала  Cry. Сега ще ги води баща им в Овча Купел при майка ми и баща ми, защото най-вероятно е нещо вирусно (рабира се, след като минат през педиатърката на преглед) и трябва да пазим Емчето. Обаче на мен ми се къса сърцето и ми страшно мъчно, че още няколко дни няма да ги виждам. Мъчно ми е и че те по някакъв начин изживяват липсата ми без да го показват - реагират само като ме чуят, а аз не смея да им се обадя, защото ми рукват сълзите веднага. Дори и сега плача ...  Cry. Съжелявам, че ви натоварвам с историите, но ми е много мъчно, а няма на кой да разкажа точно сега  Rolling Eyes.

Гъди, имам още малко снимки, но ще ги кача най-вероятно като се приберем. Благодаря ти за хубавите думи  Hug

Родилите секцио, знаете ли горе долу след колко време спира кървенето?
Предния път ми тече по-обилно със съсиреци около 7-8 дни и после още около две седмици ми цапаше, но можех да съм с ежедневна превръзка. Сега пак горе-долу така ми върви.
С изхождането нямам болки, нито при малка, нито при голяма нужда - този път даже оттървах ризиновото масло  Crazy

Радвам се, че Катеринка и Близначкова най-накрая са си у дома bouquet. Няма по-хубаво от това, а трудностите ще се преодолеят  Wink.
Гале, нас коликите ни почнаха към края на втората седмица - не можеш да ги сбъркаш - реват неистово, зачервяват се, свиват се на топка и пръцкат много.

# 223
Честита синя изненада на Слънчице!
И нас днес ни изписват - в 16ч., каката няма търпение, не иска да ходи на детска градина, а аз не мисля да я спирам, ще видим как ще се оправяме.
Наде, водите не мож ги обърка, тече и не се спира - все едно пишаш, но нямаш контрол и шурти...поне при мен беше така.

# 224
Aya , дано Виктор се оправи бързо и не се окаже нещо сериозно.
Предполагам колко ти липсват и двамата.  Tired
Радвам се, че ви изписват.
Славена и вас също. Мисля че, с Кати и аз ще имам този проблем с неискането да ходи на детска. Тя и сега като ида да я взема е меко казано разочарована, че идвам точно аз и видиш ли не съм отишла още да родя бебето. Mr. Green

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт