1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 437
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • София , Монтана
Стубел.Да не си и ти от там?

# 121
Стубел.Да не си и ти от там?

Не,не съм.От Бойчиновци съм.

Но преди и в Б-ци се празнуваше същия празник,затова питам.

# 122
  • у дома
С na_ga се угооврихме утре в 12ч на Раяните ,който иска и може нека да заповяда...ще седнем от вътрешната страна към заведенията ако има място,та ако някой е с детенце да не е близо до шосето...

# 123
  • у дома
С na_ga  мама на Нана си спретнахме минисрещичка за около час иизкарахме супер,поне на мен ми беше много приятно,даже не обърнахме внимания на проливния дъжд ...

# 124
Привет! Hug
С na_ga  мама на Нана си спретнахме минисрещичка за около час иизкарахме супер,поне на мен ми беше много приятно,даже не обърнахме внимания на проливния дъжд ...
Да, беше приятно и наистина не обърнахме внимание на дъжда.
Само,че аз мислех че ще дойде и още някой, но в това време не става за излизане с деца. Затова следващият път... Hug Hug Hug

# 125
Здравейте момичета  Hug,черпя ви кафенце за закуска

За срещата съжалявам,че не можах да отида,но бях на работа.

# 126
  • Монтана
Ммм,благодаря за кафенцето.Да ви кажа честно ми омръзна това дъждовно време,с нетърпение чакам слънчевите дни. sun

# 127
Ако някой знае от какво има нужда Вики, да казва... Какви памперси ползва, печка пратиха ли й, ще й пращат ли, ние ще й купуваме ли нещо?? Някой вижда ли се с нея от тук пишещите??

# 128
  • у дома
Да,Ива и Петя ходят до тях...пиши им на лични...
Ако не се лъжа печка са й взели от София,за друго не знам...

# 129
Привет момичета!  bye Hug
Къде сте поспаланки? smile3524 newsm46
 Черпя ви по едно ароматно   food010 Coffee.
Сега ще гледам "На кафе",защото на гости при Гала ще бъде актьора,който играе Али Кемал в сериала " 1001 нощ" (дано сте го гледали,страшен филм). yes

baloni Честит Имен Ден на всички,които празнуват днес! Да са живи и здрави! Много щастие и късмет! baloni newsm51 newsm51 newsm51  Весел празник на празнуващите  newsm24 newsm24

# 130
Честит Рожден Ден

на nani_m !!!

# 131
# 132
  • София , Монтана
Честит Рожден Ден на nani_m !!!

И да почерпя че имам имен ден днес.Поздравявам и всички празнуващи.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 16:59 от pеtia

# 133
Благодаря момичета  Hug Петя,честит празник    newsm51

# 134
Здравейте!
Честит празник на всички със закъснение, с пожелание за много здраве и любов!

Днес се видяхме с Вики, добре са, малкия спинкаше сладко в количката. Питах я за печката-  няма и няма и да има, ако има желаещи да й вземеме нека да ми пишат на ЛС.

Ще ходите ли на почивки през лятото? Ние няма тази година, само Стиви ще ходи с бабка на моренце. Мисля да си отидеме на село през другата седмица за поне 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт