1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 440
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
mih06  Blush  вчера да си била на детския кът  Thinking пред театъра с малката 

# 106
mih06  Blush  вчера да си била на детския кът  Thinking пред театъра с малката 

Да,вчера минахме от там с децата и малката искаше да се пързаля,та се отбихме за малко  Peace

# 107
  • София , Монтана
Честит рожден ден на Ивайло на sentana!
С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

bubitka мммммммм много вкусни кафета.Аз ви видях теб и съпруга ти на центъра.Миналата събота когато имаше празник на центъра по случай влизането на отбора на Монтана в "А" група.Защо  никой не казва че има готини празници в нашия град.Аз водих и малката и беше много  щастлива.
И да не забравя честит празник на всички Татковци.Да са ни живи и здрави,нашите и на децата ни татковците (,че са ни направили толкова хубави деца).

# 108
Ооо,вярно бе,бях забравила ЧЕСТИТ ДЕН НА ВСИЧКИ ТАТКОВЦИ!!!

Петя,защо не се обади?!Аз не съм те видяла.
Ние бяхме на Китайски и после минахме през площада
за около 30 мин. и си тръгнахме,не знаех,че ще има концерт,но беше хубаво.Аз само гледах Поли Паскова и един младеж,певец,слушахме 3-4 песни и си тръгнахме,че нещо ми стана хладно.

Какво става с ВИКИ?

# 109
Честит Рожден Ден на Ивайло!С пожелания за здраве,щастие и късмет и за напред!

# 110
Честит Рожден Ден на Ивайло!С пожелания за здраве,щастие и късмет и за напред!

# 111
Честит Рожден Ден на Ивайло !!!Да е жив ,здрав и много успехи във всяко начинание   Hug
И за гордата  Heart Eyes  мама

# 112
  • Монтана
Момичета,благодаря за хубавите пожелания!С това пораснало момче взех да се чувствам и аз малко остаряла.  Crazy
Ето една виртуална почерпка с нашата торта:

# 113
  • София , Монтана
Беше ме срам  Embarassed ,не че съм от най срамежливите.
Вики е добре кърми бебето аз последно ходих в болницата та я видях.Снощи се чухме и тя каза че приема гости ама да са на куп да не ходят всички един по един.Иначе е суеверна и само се притеснява от уроки.Тази събота и неделя ще си ходиме и пак ще ида да я видя.
Хора кажете какво правите в това време,уж всички сте си вкъщи а никой не пише.А някой знае ли какво стана с печката за Вики,ще събираме ли пари да и купиме нещо или да си и купя отделно че съм и харесала помпа за кърма на Авент,че в болницата каза че с тези които има не се справя.

# 114
Привет! Hug Hug Hug
Как сте в това ужасно променливо време?Скоро не съм ви досаждала с мойте писания.  smile3503 Натали тъкмо не беше кашляла  от една седмица и сега пак е с лека кашлица. yu5
И аз искам да узная малко подробности за Вики  Peace

# 115
  • Неизживени спомени
Момичета,извинявам се,че се намесвам в темата Ви,но имам един спешен въпрос.Казаха ми за някакъв доктор от Монтана,който лекувал сливици с докосване на ушите.До колко е вярно не знам,но моля,ако някоя от вас знае някакви координати на този човек да ми отговори.Благодаря предварително Praynig

# 116
  • у дома
Не е с докосване,а с дърпане на ушите-някой някъде напред в темите беше коментирал...да кажат мамите от Младост или Плиските,че ако не се лъжа беше от там някъде човека...

# 117
  • Неизживени спомени
Не е с докосване,а с дърпане на ушите-някой някъде напред в темите беше коментирал...да кажат мамите от Младост или Плиските,че ако не се лъжа беше от там някъде човека...
Благодаря ти.Ще чакам някоя мама да даде мнение.

# 118
  • София , Монтана
Здравейте как сте всички,аз днес си тръгвам за Монтана.Но едва ли ще успееме да направиме среща в това гадно време.Ходите ли на концертите на разлините партии?Някой били интересни.В нашето село тази седмица ще има Пъстина пее и дано е хубаво времето за да може да сме в пъстрина.

# 119
petia кое ти е селото?

Общи условия

Активация на акаунт