1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 444
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Честит Рожден Ден на beboran4eto!С пожелания за здраве,щастие,любов и успех във всичко!

Честит Рожден Ден на Веселин на nani_m! С пожелания за здраве,щастие и късмет в живота!

# 91
                                      Честит рожден ден на beboran4eto!

Честит рожден ден на Веселин на nani_m!

# 92
                                     Честит рожден ден на beboran4eto!

Честит рожден ден на Веселин на nani_m!

Бъдете живи и здрави и много, много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
ЧерЕн_ШокоЛад,Valentines,mama na nana,благодаря за пожеланията   Hug

# 94
  • София , Монтана
Честит Рожден Ден на beboran4eto!С пожелания за здраве,щастие,любов и успех във всичко!

Честит Рожден Ден на Веселин на nani_m! С пожелания за здраве,щастие и късмет в живота!

Честито на празнуващите на патерици.Момичета кажете какво правите в този студ.Ние с Криси сме си в нас вече не ходи на детска градина може другата седмица да я заведа като за последно.Я кажете мислите ли къде ще ходите на море ако ходите.От другата тема разбрах че Вики вече си е в тях,сама е и за щастие кърми.

# 95
Здравейте  на всички Hug

Честит рожден ден на патерица на всички,които са празнували!!!Да са живи,здрави и много щастливи!!! newsm59

Честито бебче на Вики!!!Да е живо и здраво юначето!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 96
Здравейте момичета , скоро не съм писала.Ние празнувахме 1 юни вкъщи че бяхме с шарка  но мина.Вече сме на ясла за това имам време да ви пиша.Силно ме развълнува съдбата на Вики и и свалям шапка за това че се бори и не се отказва искам да помагам с каквото мога в момента мога да дам дрешки или ако има нужда да я отменя за някой час да излезе или да си свърши нещо

# 97
Честит рожден ден на патерица на всички и от мен !!! Бъдете много щастливи,безкрайно обичани и винаги усмихнати! newsm59

# 98
Честит рожден ден на патерица на всички и от мен !!! Бъдете много щастливи,безкрайно обичани и винаги усмихнати! newsm59
       поздрави и от мен smile3525               

# 99
Някой знае ли какво стана с печката за Вики?? Донесоха ли й, ще й носят ли и какво да й купим ние общо?? Мислех да й дам бебешки дрешки, но се сетих, че всеки това ще й дава сега, едва ли ще успее да ги ползва всичките, а може да има нужда от нещо друго... Какви памперси ползва за бебето??

# 100
Честит рожден ден на Ивайло на sentana!!!
Най-искренни пожелания за здраве,щастие,радости много сбъднати мечти!!!

# 101
Честит рожден ден на Ивайло!

Пожелавам му безгрижни детски дни,изпълнени с весели и  щури приключения,
семейството си да дарява с много радостни вълнения,да е палав и закачлив и много,много обичан и щастлив!

Честито и на всички,които съм пропуснала в отминалите дни.

Хайде сега да почерпя по едно кафенце

# 102
bubitka,мерси за кафенцето  Hug ,сега си допивам моето и ще се захващам с някаква домакинска работа,че то мен си ме чака  Wink

# 103
Пожелавам му щастливо детство!
Весел празник и безброй подаръци днес!

# 104
  • Монтана
Пожелавам му щастливо детство!
Весел празник и безброй подаръци днес!

Купувам бебешка проходилка ако някой има за продаване.

Общи условия

Активация на акаунт