1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 445
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Да,и Ива каза,че май от София ще й докарат печка...ще видим от какво има нужда като излезе от болница,аз й нямам координати ,така че който разбере ,че е в болница да пише...

# 76
  • Монтана
Момичета,Вики е родила,има син Божидар.Да е жив и здрав малкият юнак.   bouquet

# 77
  • София , Монтана
Да и е честит и здрав малкия юнак.Майката и бебето са добре.Боли я операцията видяла е бебето.Само да си дойда ще ида да я видя.

# 78
  • у дома
Аз утре цял ден съм с ангажименти,но ако някй ходи вечерта до болницата да ми свирка на скайп...че аз даже не познавам момичето...
Да е жив и здрав малкия юнак и да бъде наистина дар от Бога за Вики!

# 79
Здравейте момичета! Hug Hug Hug
От няколко дни не съм писала.Току що и аз разбрах новината.
Да и е живо и здраво малкото юначе на Вики! newsm32 newsm30   bouquet  bouquet  bouquet
Да бъде гордостта на мама  newsm51 smile3525
Знаете ли повече подробности?Колко тежи бебчо или нещо друго? Аз също не познавам момичето.... Cry

# 80
Честит син на Вики!С пожелания да расте здраво и будно дете и да е гордостта на мама !А на Вики бързо и без проблемно възстановяване Hug  bouquet Hug!

# 81
  • София , Монтана
Знаете ли повече подробности?Колко тежи бебчо или нещо друго? Аз също не познавам момичето.... Cry
БЕБЕ БОЖИДАР  3950 - 51 см  роди се вчера със секцио.Бебето прилича на майка си,и двамата са добре.Утре ще ида да ги видя и ще дам още подробности.

# 82
Честито и от мен!!!     bouquet 

# 83
БЕБЕ БОЖИДАР  3950 - 51 см  роди се вчера със секцио.Бебето прилича на майка си,и двамата са добре.Утре ще ида да ги видя и ще дам още подробности.
Ей ма той голям юнак се е родил! smile3501  ylinfant  love001 Да са живи и здрави и двамата! smile3525 smile3525 smile3525

# 84
Честит син на Вики!  smile3525
Бързо възстановяване и сили да отгледа този малък мъж!  ylinfant

# 85
  • София , Монтана
Момичета някой има ли гармастан че на Вики са и се надули гърдите и я болят.Ако някой има ще му дам телефона на Вики да иде да и го занесе че тя има но си е в тях.Много ще съм ви благодарна ако може да и помогнете.

# 86
  • Монтана
Здравейте
Някой има ли предложения за бунгала?

# 87
Честито бебче  newsm32

да е живо , здраво и много послушно

# 88
Честит Рожден Ден на beboran4eto!С пожелания за здраве,щастие,любов и успех във всичко!

Честит Рожден Ден на Веселин на nani_m! С пожелания за здраве,щастие и късмет в живота!

# 89
Честит рожден ден на беборначето    bouquet
Кичо,благодаря ти от името на Веси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт