1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 455
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ти, Петя Hug
Пускам линк с темата за Вики,тя е от Монтана и има нужда от помощ,нека който има възможност откликне.Аз лично съм изгубила координатите и сега разбирам че е излязла на квартира..............положението и беше много тежко ,от прочетеното разбирам ,че още е в нужда Cry
Абе най-добре прочетете,може някоя от вас да я познава лично
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365033.0;topicseen

# 16
Родила ли е вече Вики?
Не успях да изчета цялата тема... Нека, който е в течение на нещата да пише Peace Имам контакти с ОЗД в Монтана, ако и трябва някаква информация, бих могла да се поинтересувам...

# 17
Не е родила още, аз й се обадих днес, утре ще ходя при нея.

# 18
Забравих да се похваля, Стивън е на 2-ро място на Регионалното състезание по английски език.

# 19
Не е родила още, аз й се обадих днес, утре ще ходя при нея.

iva51  Hug
Поздрави я от мен и пиши как е ,от досто време не съм влизала във форума и вече не съм наясно как е и от какво точно има нужда,но преди няколко месеца се срещнах с нея по молба на момичета от форума и положението никак не бе розово,знам че е на квартира излязла ,но къде точно е ???

Забравих да се похваля, Стивън е на 2-ро място на Регионалното състезание по английски език.

Браво на Стивън Peace

# 20
iva51 , пиши от какво има нужда момичето  Peace  и аз ще помогна с каквото мога  Peace 

# 21
Здравейте! Сега се връщам от Вики, добре е. В 2-ен апартамент е, хладилник ще има, хазайката й ще и даде, ние ще и го прекараме тези дни. Има нужда от храна, и то пакетирана. За детето на първо време има всичко, каза, че има 2 пакета памперси, които мисля, че не са достатъчно. Няма къде да остави дрехите на детето и кухненската й маса е под всякаква критика. И никакви столове няма, едната стая е празна. Телевизор няма и, ако някой има списания нека да й занесе.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 11:19 от iva51

# 22
Аз и Петя утре ще се видим към 11 часа с Вики,ако има друг желаещ може да дойде с нас ,да не я разкарваме само.Ще дам два стола с Ива се разбрахме да мине да ги вземе като ходят за хладилника и една нощна лампа.Събрала съм и купила още нещица за нея и бебето...

# 23
Аз и Петя утре ще се видим към 11 часа с Вики,ако има друг желаещ може да дойде с нас ,да не я разкарваме само.Ще дам два стола с Ива се разбрахме да мине да ги вземе като ходят за хладилника и една нощна лампа.Събрала съм и купила още нещица за нея и бебето...

Къде ще бъде срещата?
Иска ми се да дойда ,ако е някъде на центъра,Дебора ми е с конюктивит та ако има деца на срещата ви по-добре да не идваме newsm78

# 24
Ходих пак до Вики. Закарахме хладилника, 2 стола и 1 нощна лампа от bisssy.

# 25
totomaniak срещата ни ще е в Младост,бързо да и минава на малката ти...

# 26
totomaniak срещата ни ще е в Младост,бързо да и минава на малката ти...

Е ,жалко няма да дойда  Sad

# 27
  • София , Монтана
Ние се срещнахме но не можахме много да говориме с нея.Ако някой идва до младост-2 и се срещне с нея нека да пише и ние с Криси ще дойдем.Единственото което можах да си поговоря с нея беше че до миналата седмица е пила хапчета за задръжка а термина и по последни данни е на 10-ти,което за мен няма логика.Иве разкажи какво е споделила с теб.От каква храна има нужда.Какво да и купиме.Захар,сол,ориз,боб,леща,фиде знам ли още какво.Тя на какво си готви.Има ли печка,или на котлон.Питах я за корито и дрехи за бебето ама каза че си има.Ако искате може пак да съберем пари и да и дадем а тя ще прецени за какво ще ги и изхарчи.За сега това се сещам.

# 28
Значи, вчера сутринта й занесох плодове и зеленчуци, bisssy каза, че ще занесе олио,брашно такива неща. Ами нея е беше срам и си замълча, но по моите виждания, тя нямаше нищо, освен малките пакетчета на Маги супичките. За това писах пакетирани, защото още нямаше хладилник. Ами освен за консерв.буркани с зелен фасул, домат.пюре и грах не се сещам друго.  Вече като има хладилник могат и други неща да се вземат. За кърмачки знам, че се ядат сорови фъстъци, това се сетих. Не съм кърмила много, нека другите кажат. Тя има малък газов котлон. Значи освен варено и пържено друго няма как да си сготви. Но и вчера писах, че по моя преценка памперсите за бебето няма да й стигнат.

# 29
А за в болницата дали и искат нещо да закупи? newsm78
Когато аз раждах ми бяха дали списък с необходимите неща които трябва да нося,нека кажат мамите които по-скоро са раждали. newsm78

Иначе и аз ще помогна, но се чудя дали направо да преведа парички по сметката ,че ще ми е трудно да стигна до Младост .Пък и в неделя пак ще пътуваме за София и ще останем поне седмица ,незнам ако взема един пакет памперси как да го предам на вас пък който пак ходи до тях да го занесе newsm78  Дайте съвет, ако хвана маршрутка незнам къде да сляза пък и да си кажа честно Младост не го познавам никак Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт