1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 456
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Ако искаш го остави при мъжа ми пакета с памперси. Работи на Монтажна база на спирката-плод и зеленчук. Калин се казва, кажи, че са за Вики, ако ти е удобно там.

# 31
  • София , Монтана
А за в болницата дали и искат нещо да закупи? newsm78
Дайте съвет, ако хвана маршрутка незнам къде да сляза пък и да си кажа честно Младост не го познавам никак Embarassed
За болницата ,на мен нищо не са ми искали и нищо не съм плащала,но това в Шейново.
За маршрутка не се притеснявай,не им зная номерата ни всичките стигат до обръщалото , а тя живее в блока до Ларгото.Обаждаш и се и се разбирате да се видите.За памперсите също я питай тя ще ти каже колко има и ти прецени от кои номер да и вземеш.

# 32
Каза ми, че 1 пакет със 70бр, а другия е по- малко. Но в началото като знам по колко хвърчат, и не се знае колко дена ще е в болницата, а там отиват много, за това прецених че няма да й стигнат, особенно,ако се наложи секцио- 6 дена при най -добрия случай. За това мисля, че 1 пакет в повече е добре да има.

# 33
Някои бебета се изриват от определена марка памперси, та е най-добре да се купуват, когато се види, че бебето не се повлиява лошо от тях... На първо време й трябват за родилното, после евентуално още, за да не слага на бебето памперси, от които не му е добре, поради липса на други...

# 34
Някои бебета се изриват от определена марка памперси, та е най-добре да се купуват, когато се види, че бебето не се повлиява лошо от тях... На първо време й трябват за родилното, после евентуално още, за да не слага на бебето памперси, от които не му е добре, поради липса на други...

Ще и преведа парички пък тя да прецени от какво има най-голяма нужда,така и така на мен ще ми е по-удобно пък и отдавна не съм купуувала памперси и нямам представа коя марка са най-подходящи  Embarassed

# 35
  • София , Монтана
Здравейте,преди малко виждах Вики.Беше на кафе и се разбрахме утре към обяд да се видиме.Добре че ми е в квартала та я засичам по често.Утре с Криси до тях че съм и приготвила месо замразено да и занеса.И ще видя още какво мога да и занеса.Поне да не седи гладна.

# 36
Връщам се от Вики. Добре е, бебе няма още. Новото е, че хладилника, който хазайката й е дала- не работи. Тя е много благодарна на всички, които я подкрепяме в този момент.

# 37
Не се сдържах да не на пиша,но защо ще и давате пари  Rolling Eyes ами ако не отидат по предназначение  newsm78 Все пак е била с наркоман  Sick и е позволила да забременее  Rolling Eyes Това не говори добро за нея ,а и е имала достатъчно време да оправи всичко преди да започне да се моли за помощ  Naughty От къде сте сигурни,че няма да изостави детето  Thinking Аз ще започна да помагам евентуално ,когато бебето се роди и то с неща ,които ще бъдат конкретно за него  Peace

# 38
Аз имам предложение, Вики като роди да й вземем готварска печка. Ако се събереме повече майчета, няма да ни легне много.  В Техномаркет има на 105лв., само там съм видяла. Сега като бях при нея газовия котлон е взел да й изпуска газ, то това си е жива бомба. Тя каза, че не смята да й оправя хладилника, а като й преведат парите, ще си плати пералнята и ще си купи хладилник. От другата тема момичетата за рожденния й ден са й купили прахосмукачка(редактирам се).

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 13:20 от iva51

# 39
nani m , извинявай, но имаш ли основание за това което, току що написа? Ти ходи ли в тях? Говори ли с нея на живо? Аз вече за 3-ти път съм била там, и не смятам, че всичко това което има в тях за детето, ще го захвърли ей така- на вятъра. Ако мисли да изостави детето си щеше да си стой в тях, а нямаше да се отдели от техните. Силни думи!

# 40
Аз повече няма да пиша за Вики в тази тема, ако някой реши да й помогне с нещо,  ще му дам координатите й. Мислех, че можех да намеря малко човечност. Не искам на сила някой да направи нещо, само да помогнеме на едно младо момиче, което е сам самичко, очакващо бебе.

# 41
Иве, а тя след като е била с наркоман ,коя е гаранцията ,че утре няма пак да е с него и да заложи всичко дадено и за пари за дрога   Naughty Имам пълното основание да се съмнявам  Peace Не е нужно да я виждам за да мисля трезво  Peace 

# 42
iva51 , ако може координатите и на ЛС

# 43
Момичета, изчакайте малко за хладилника.Имам нещо предвид, но ще разбера довечера или най-късно утре.
Може и mama na nana да се включи довечера, да каже със сигурност какво е положението.

nani m, като не помагаш, поне не пречи.
Да не си ти анонимката от другата тема  newsm78

# 44

nani m, като не помагаш, поне не пречи.
Да не си ти анонимката от другата тема  newsm78
[/quote]
Коя си ти ,за да ми казваш какво да правя  #Cussing out А и аз изказвам лично мнение на което всеки има право  Naughty А и аз в онази тема не съм писала и нямам навика да се крия и да бъда анонимна  Peace И не мисля ,че преча по някакъв начин   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт