1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 436
  • 283
  •   1
Отговори
# 135

Честит Рожден Ден на nani_m !!!
Ако има нещо по-добро от здравето,по-красиво от щастието и по-нежно от любовта,то аз ти го пожелавам от все сърце!

Петя,честит празник и от мен!!! newsm51

# 136
Момичета аз имам едно питане.Малко ме е срам, но ще рискувам  Embarassed Embarassed Embarassed По кой начин си слагате снимки на профилите (отстрани).Аз съм забравила как става.Може ли някой да ми обясни  Peace Hug Hug Hug

# 137
Честит имен ден Петя! Да ти е живо и здраво името!

Честит Рожден ден на nani_m! Любов и мн щастие!

# 138
Здравейте, момичета! Hug
Като влязох в предишната тема, се изненадах, че сте я изписали, даже и нова има, но сега няма да мога да ги изчета, ще опитам после горе-долу.
Поздравявам всички, които са празнували и разбира се Петя и nani_m, здрави и много щастливи бъдете!  ura smile3525  ura

Ние сме добре, искам да ви питам знаете ли някой психолог в Монтана, да ми дадете адрес или телефон.

# 139
Честит имен ден , pеtia!!!

mama na nana прочети тук - Добавяне на картинка към профила, в подписа или в мнение. Намаляване на картинка

К@ми  Hug  къде се изгуби 

# 140
  • Монтана
Честит рожден ден на nani_m.

Честит имен ден на Петя и на всички,които празнуват днес.

# 141
                                                 Честит рожден ден на nani_m

Честит имен ден на Петя, както и на всички които празнуват днес.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 20:06 от Valentines

# 142
                           Честит рожден ден на nani m!!!

Честит имен ден на Петя!!!

Честит празник и на всички,които празнуват днес !!!

# 143

Тук съм си, но откакто имах проблем с компа, отвикнах да пиша, после бяхме по цял ден навън.След това само в цветарската тема влизах и така.
По моя въпрос нищо ли не знаете?

# 144
Здравейте! Аз съм Вики и искам да благодаря на всички,които не спирате да се интересувате  от нас!
Благодаря на Катя,че не ме е забравила и се интересува как сме и че е  пуснала темата ми тук!  Hug   bouquet
 Благодаря на всички,които ми помогнаха и се срещнаха с мен-страхотни сте!   bouquet  Безкрайни благодарности от мама и бебе  Laughing  Hug
Пак ще пиша,а скоро ще има и снимки!
 Петя,и къде се изгуби,та не дойде?  Thinking

# 145
Вики,добре дошла сред нас  Peace Да ти е живо и здраво бебчето  Hug

# 146
Вики  welcome при нас  Hug Hug.Много се радвам, че се присъедини към нас.
Да ти е живо и здраво малкото юначе.   ylinfant newsm32Да расте силен и жизнерадостен, за да те радва.  bouquet  bouquet  bouquet  love001
Надявам се скоро и да се видим. smile3503

# 147
  • София , Монтана
Петя,и къде се изгуби,та не дойде?  Thinking
Embarassed Embarassed Embarassed Извинявам се че не дойдох ,но ще ти обясня като си дойда,не го направих нарочно.Даже имах да ти предавам въпроси но нямах въобще време да ида до вас извинявам се още веднъж  Praynig Praynig Praynig .Много се радвам че с бебчо сте добре и като си дойдеме ще излезеш с бебето на вън да се разходиме.

# 148
Благодаря за пожеланията и топлото посрещане!Ще се видя с всички,които желаят това! Ще  пиша-ако имате въпроси-питайте!Сега поне има нет  Laughing
Благодаря на всички  Hug

# 149
Добро утро.
Нека денят ни започне с вкусна закуска и кафе.
Черпя,заповядайте,разсънвайте се и идвайте за лаф.

Общи условия

Активация на акаунт