1-ви юни тук сега е, а Монтанското хлапе на веселба е

• 15 409
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • София , Монтана
Здравейте и от мен.Радвам се че темата ни се пораздвижи.Аз си топнах "дупето" в морето,ама не в нашето.Ходих с мъжа ми в южна Гърция.Имам и снимки но още не съм ги свалила.Много ми хареса екскурзията.Хагледах се на плантации от маслини,големи палми и портокалови дръвчета.За сега това е от мен.

# 196
  • у дома
Заради курса ми по английски и информационни технологии пропускаме май морето(освен ако не се организираме набързо за анчалото на септември)...
Танче,кога ще ходите на Бързия?И ние ще ходим(мъжа ми работи в Монбат и почти не сме пропускали година...),остава и да сме едан смяна и ще е супер...

# 197
  • Монтана
Ние сме от 01.08/живот и здраве/ в Китен

# 198
И ние другата седмица, живот и здраве, ще се пуснем до морето travel Притеснявам се как ще се отрази дългия път на децата, досега са пътували само София-Монтана и Криси повръща почти всеки път, понеже минаваме през Петрохан. Дано всичко да е ок...

# 199
Здравейте
Извинявам се че се намесвам в темичката ви, но ми трябва съвет. Чух че в Монтана има доктор, който правел ФМ. Вярно ли е това и ако е така, моля да кажете какво ви е мнението за него и някакви координати  Grinning
Благодаря предварително   bouquet

# 200
Здравейте
Извинявам се че се намесвам в темичката ви, но ми трябва съвет. Чух че в Монтана има доктор, който правел ФМ. Вярно ли е това и ако е така, моля да кажете какво ви е мнението за него и някакви координати  Grinning
Благодаря предварително   bouquet

Не съм много запозната, но вероятно става въпрос за д-р Николов. Нека някое "по-местно" от мен майче се включи.

# 201
Arven , аз ходих два пъти на обстоен преглед на 3D Видеозон. Нещо подобно ли търсиш? Доктора гледа плода за аномалии, пола, гръбначния стълб, за пъпна херния, черепчето и каквото още не се сетиш. И диск ми направи.
 Ако искаш пиши ми на лични. Hug

# 202
  • Монтана
Arven момичетата вече са казали и аз ходих при него на ФМ определено съм доволна ето ти и телефоните му 1-вия е личен на д-р Николов 0888711696 а 2-рия е на сестрата която записва часове 096/306335 и прегледа е 20лв

# 203
Заради курса ми по английски и информационни технологии пропускаме май морето
Ще споделиш ли, къде и какво учиш?

# 204
Аз само да кажа здрасти, че обещах на Петя...   Mr. Green

# 205
  • у дома
Дарлинг,аз по професия съм учителка,в момента съм на борсата и от там ни организираха курс към някакъв колеж в София-200часа английски и 100часа информационни технологии-курса си е само за учители...борсата ни поема всичко.
Добре е измислено,но на мен ми идва твърде изморително и вече съм на края на силите ми,а то ще продължи чак до 20 август...

# 206
# 207
Здравейте момичета  Hug,ходихте ли на концерта снощи?Ние бяхме до към 10 часа и си тръгнахме.Беше много хубаво,но всеки,който минеше се буташе,но е нормално това нещо  Wink.Какво правите в тези жеги?
Светле,браво на теб  Hug,а аз се чудя,защо Светли вече е в градината,когато водя  Мишето сутрин Wink

# 208
  • София , Монтана
Аз бях на концерта ,но не го гледах в бутаницата а от към фонтаните.Не беше чак много хубав.И не бяха всички изпълнители.Много ми харесаха танцьорите,хореографията им беше страхотна и различна.Аз днес бях на бързия,там е много хубаво.Мислех се че не ме е хванало слънцето ама съм се лъгала.Похвалете се вие как сте какво правите в тези жеги.

# 209
Привет момичета! wavey
Аз от много време не съм писала тук. И аз ходих снощи на концерта, но беше ужасна блъсканица. Песните бяха хубави, но беше страшно блъскане по напред към сцената. Една от изпълнителките пък не дойде smile3506. При мен не се случва нищо интересно за сега, изпитите свършиха и сега малко почивка. На море за съжаление няма да мога да отида no
Дарлинг привет и на теб newsm51

Общи условия

Активация на акаунт