Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 168
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
                   Честит празник на рожденничките-Лилибончето и Изпепелена!
            Желая Ви много здраве и щастие! Нека всички ваши мечти станат реалност Hug!

# 121
Лилибон, ЧЕСТИТ РОЖДЕЖ ДЕН! bdbaloni
Щастие, щастие и пак огромно щастие ти пожелавам!

Цвете нещо я мъчат зъбките отгоре, горкото. Хайде лек ви ден и от нас!

# 122
 Лилибонке, и от мен честит рожден ден! Бъди много обичана и щастлива! Много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от нас с Бела!!!

Честита месечинка на Деничка. Леле кога мина това време ooooh!

Светле, ти ми предричаш почивка с тичане след Бела, ама тя всъщност не тича, а все до крачола на мама седи. Не се пуска и това си е. Дано нещо се прелъже. Не мисля,че има някакъв проблем, само я е страх. Защото за пръстче ходи много стабилно и бързо. Но......... Ще почакаме още известно време. Все някога ще се пусне. Иначе я мъчат едни кътници- оле-малеее. Опитва се да ми отказва храна. Не че успява Mr. Green Дърпа си главата настрани, аз я гоня с лъжицата...и като види,че мърдане няма, започва да отваря и всичко си излапва. Mr. Green
 В петък пътуваме. ЖЗ. Иначе сме болни. И тримата. Бела май е най-добре. Има малко сополи и леко подкашля. Аз вече се оправям,ама щях да мрЪ от запушен нос и кашлица. Сега е ред на Николайчо, и той подхвана пакетчетата с носни кърпички. Дано до петък сме ОК.

# 123
Ех, любимото ми другарче днес пораствало.  Hug

Елинце, и тук - бъди ми жива и здрава! Все така мъдра, всеотдайна и изпъленна с преливаща обич, светлина и живот. Знай, че много те обичам и че съм безкрайно доволна, че те има, за да ме вкарваш в правия път , когато се отклоня. Благодаря ти за това, че ти си глътката здрав разум в подфорума ни. Целувам те силноооооооооооооооооооооооооооо!

П.С. Хера, не ме убивай  Mr. Green, нека Лилибон им се порадва, пък после ще ги намаля.   Peace

# 124
Изпепелена newsm59  bouquet

# 125
  • Варна
И аз не мога да се удържа да не поспамя, като  Joy Joy Joy

Всичките ми любими цветя накуп! Страхотно!  Hug

Тале, на Цветето бързо да й изникват зъбките! КикиНики, оздравявайте, лято е вече, какви кашлици?

Честит рожден ден и тук на сърожденичката ми! Всичко най-добро й желая, нека й олекне на сърцето, да й светне пред очите и да се радва на това, което светът й предлага тук и сега!   bouquet

# 126
Лилибон, Изпепелена, Честит рожден ден! Да сте здрави ви желая и много щастливи!  Hug Hug Hug

Честита месечинка на Дени!

# 127
  • София
Честит празник на рожденничките ни днес - Лилибон и Изпепелена!Да сте здрави,щастливи и обичани!  bouquet Heart Eyes Hug

# 128
 Tada на Изпепелена,с пожелание за много радост и щастливи мигове    bouquet

Честита месечинка на Деница-хубавица    love001Two Hearts

Ники хайде бързо се оправяйте,че почивка и отдих ви чакат.

Ние днес минахме на комисия и имаме съгласие за ползване на предимство за градината,тъй че живот и здраве на есен с песен тръгваме.

Хубав ден на всички Hug

# 129
  • на дъното
Честит рожден ден Лилибон и Изпепелена!Желая ви много любов и щастие  Hug Tada

# 130
Лилибон, честит рожден ден. Специални двойни мечешки благопожелания за изобилие от мед на поляната и топлина в бърлогата!!! Вчера сутринта те сънувах на сцена с красива сива рокля. Щеше да пееш...Дано да е на хубаво този сън, аз с хубаво чувство се събудих..

Ники, Бела поне за ръчичка ходи. Ами Невена все иска един стол на колелца да бута. И маршрут си е изработила, та правим едни обиколки кухня-хол-коридор.

Исе, много се радвам, че се разреши проблема с градината.

Честита месечинка на Дени!

Мърморанке, как са при вас нещата...с какво се храните? Успя ли да качиш някакви снимки? Ако имаш нужда от инструкции, аз мога да ти кажа как качвам във форумския албум.

Фивке, пък тебе те прегръщам силно!!! Герой си ти.

# 131
честит рожден ден на ЛИЛИБОН И ИЗПЕПЕЛЕНА,   да сте живи и здрави ,много щастливи ,много обичани и само положителни емиции за вбъдеще .  bouquet Hug

# 132
  • Варна
Лилибон, Честит рожден ден! Бъди здрава, все така жизнена и излъчваща оптимизъм! Желая щастие на теб и цялото ти семейство!

На мен днес ми е криво  Sad. Казаха ми резултатите от имунолгичните, имам някакви завишени антинуклеарни антитела и ще се наложи имунотерапия. Повече подробности ще знам като отида на преглед след 2 седмици.
Фивке, пък тебе те прегръщам силно!!! Герой си ти.
Мече и аз те прегръщам  Hug, бавно се отдалечавам от набелязаните дати.

# 133
  • Варна
ЧЕСТИТО на двете рожденички!
Днес имах удоволствието да честитя лично на едната, нищо, че го направих след като тя ми напомни  Embarassed Това е така, защото не и личи , че расте!

# 134
... бавно се отдалечавам от набелязаните дати.
Хайде сега, може да не стане под ден и час, но ще стане...и това е най-важното. Може би терапията е възможно да се проведе едновременно с манипулацията, може да не изисква дълго лечение. Дано на следващия преглед лекарят да състави най-оптималния план.

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт