Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 157
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на патерици на Лилибон и Изпепелена.Нека здраве , щастие и любов да има само в живота ви. Hug
Фив, и аз съм с завишени антитела.Но моите са други , даже не знам какво значат като цяло, защо са разделени на 3 вида тези антитела. newsm78 Иначе спокойно, зависи колко са завишени може и нищо да не пиеш, но ако са повечко завишени като моите аз взимах аспирин протект и фраксипарина (той беше за всеки случай) през ден.Като се замислиш не е толкова сложно.Терапията се прави или месец преди бременност или с натъпването на самата бременност.С нищо не те забавя това. Hug Сега само спокойствие и ще видиш че всичко ще е ок.Според мен даже при теб тези антитела не са изиграли никаква роля в бременността и няма да играят , защото ако е било така, на хистологията на плацентата ще пишат например че има многжество инфаркти.Но за всеки случай ще ти изпишат сигурно по горните неща за пиене и това.Само спокойствие и силна храна. Wink

# 151
Честит рожден ден на Весето! Да си ни жива и здрава и много щастлива с двамата си прекрасни мъже!! А тук да се вястваш малко по-често:)

Фивка Hug Hug Hug Всичко ще се нареди. Не мисля,че тия антитела ще те спрат. Щом ги има, ще ти назначат терапия, ще си пиеш аспирина... щом се налага. То не се знае кой какви антитела има- който не се е изследвал, си живее по-спокойно... Вярвам,че скоро нещата ще се подредят при теб!
 Цитирам Рони,щото много хубаво ми е изказала мислите:

Фивче, всяка стъпка към щастието ти ще е оправдана. Ти си ми особено скъпо другарче и ако знам как да ти бъда от полза ... Знам, че ще издържиш и това изпитание до гушкването на своята мечта.  Heart Eyes

Светле, ти мен успокояваш за ходенето, а твоя младеж вече тича, а:))) Сладур е той:)) Между другото,все се каня да те питам, колко кила всъщност е ненаддаващия Дарко? Щото той май хубаво си качваше в началото и е нормално в един момент, когато стане по-подвижен, да спре да качва... Представяш ли си какво щеше да стане с бебетата,ако до годинка качваха по кило на месец  261uu Аничка трябва да се включи да каже до кой момент Борето наддаваше хубаво и кога спря, спомням си,че казваше,че в един момент даже май беше спаднал от предходния месец. А и това с кантарите е относителна работа. Пък и ако заведа Бела да я меря, веднага след като е изяла 200 грама храна, нали се сещаш... ще е +200 от нормално каченото. А ако я заведа преди ядене... Екстра са си децата. Ей я нея- докато не качваше хич, сега започна... вече е 9300/след хранене/:))

# 152
Честит рожден ден, Весенце! Пожелавам ти усмивки и много щастие! И много целувки навсякъде - на Малдивите, на Хаваите ...!    bouquet
На Лорчето честита месечка преди кръглия юбилей!  Heart Eyes
Светле, дано този месец Дари те изненада с прохождане и надебеляване.  Hug
Ники, вие бързо оздравявайте, че едно море чака да бъде преплувано.  Grinning

# 153
  • София
Веселушке дружке, да ти е Честит Рожденният Ден! Много радост , лИбоФ и " спокойствие" ти желае, моето диво семейство.  То е ясно че спокойствие вече няма да има, но да си ни жива и здрава ти , и домашните любимци.
Бъдете сплотени и не спирайте да се обичате. Целуваме те силно и солено и много те гушкаме.

# 154
  • Варна
Честит рожден ден, Веселче!
Здраве, щастие и много усмивки! Близките да те обичат и да те радват, а ти да си доволна от себе си и от живота!

Честита месечинка и на Лора! Ех, че хубави емоции ви чакат - първи рожден ден!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 11:14 от Lilibon

# 155
                                                             ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕНЦЕ!
                                                   Много,много любов,щастие късмет  bouquet

И на Лорче честита месечинка Heart Eyes

# 156
Честит рожден ден Веси!  bouquet

# 157
  • Варна
Честит рожден ден, Веси! Желая ти всичко най-хубаво.  ura

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСИ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ В ЖИВОТА ТИ, ти пожелавам!

Честита 11-та месечинка на ЛорчетУ /хайде да започва да си мисли желания за духането на свещичката/

# 159
# 160
Благодаря ви, мили ми момичета.

Все по-нямам време да пиша, защото по цял ден се надбягвам с Бобо Белята и само вечер ви наглеждам преди съвсем да съм заспала. Липсвате ми много и се надявам скоро да мога пак да си организирам дните, че да успявам адекватно да се включвам при вас  Heart Eyes.

Фивка, за срещичка съм навита стига само да е хубаво времето, че и без това съм много грешна пред теб  Hug.

# 161
  • София
Весенце,честито мила!Да си здрава,щастлива и много обичана! Heart Eyes

# 162
              Честит Рожден ден Весе!
    Желая ти много здраве и семейно щастие !

# 163
Веси, честит рожден ден и от мен   bouquet Здрава, щастлива и усмихната бъди!  Heart Eyes

# 164
Весенце, и тук - Честит Рожден Ден, милинка! Да си ми жива и здрава - и ти, и двамата ти мъже! Много да те обгрижват или ти тях, много да те обичат и все така да ангажират всяка твоя минута и цялото ти внимание! И пак да си кажа - пожелавам ти след две-три години още едно човече да те обсебва така! Обичам те много! Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт