Фив, и аз съм с завишени антитела.Но моите са други , даже не знам какво значат като цяло, защо са разделени на 3 вида тези антитела.
Иначе спокойно, зависи колко са завишени може и нищо да не пиеш, но ако са повечко завишени като моите аз взимах аспирин протект и фраксипарина (той беше за всеки случай) през ден.Като се замислиш не е толкова сложно.Терапията се прави или месец преди бременност или с натъпването на самата бременност.С нищо не те забавя това.
Сега само спокойствие и ще видиш че всичко ще е ок.Според мен даже при теб тези антитела не са изиграли никаква роля в бременността и няма да играят , защото ако е било така, на хистологията на плацентата ще пишат например че има многжество инфаркти.Но за всеки случай ще ти изпишат сигурно по горните неща за пиене и това.Само спокойствие и силна храна.

Аничка трябва да се включи да каже до кой момент Борето наддаваше хубаво и кога спря, спомням си,че казваше,че в един момент даже май беше спаднал от предходния месец. А и това с кантарите е относителна работа. Пък и ако заведа Бела да я меря, веднага след като е изяла 200 грама храна, нали се сещаш... ще е +200 от нормално каченото. А ако я заведа преди ядене... Екстра са си децата. Ей я нея- докато не качваше хич, сега започна... вече е 9300/след хранене/:)) 

Веси