Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 154
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Фивче , не се натъжавай сега за нещо такова , погледни от другата страна , както направих и аз , помисли си че все пак е много по-добре че проблема  е открит и решение и лечение има , било то преди бременност или след настъпила вече такава.
И аз много се бях притеснила , след като ми изредиха куп проблеми които имам а не съм и подозирала за тях . И на мен ми е назначено лечение , и то пълна програма , аспирини , фраксипарин , вливания и още 110 неща , и на ендокринолог ще ходя , че и щитовидната ми жлеза май ми създава доста проблеми Rolling Eyes , но някак съм по - убедена в добрия край следващия път, дано не се излъжат надеждите ми Praynig.
Кураж другарче , и вярвай че нашета мечта е някъде там и чака момента в който да ни направи наистина щастливи  bouquet Hug

# 166
Хрисинце , липсваш ми. Разписвай се по-честичко.
, но някак съм по - убедена в добрия край следващия път, дано не се излъжат надеждите ми Praynig.
И аз съм убедена. Гушам те силно!

# 167
Здравейте  wavey
Много ми е натоварено последните няколко седмици. И много нерви изхабих за глупости в работата. Направо така ме е завъртяло ежедневието, че не знам какво да ви напиша  Rolling Eyes  Така съм отслабнала, че вече ще се загубя  Sad
Липсвате ми.  Heart Eyes Чета ви и мислено съм с вас!
Сега се стягаме се за плаж. После съм намислила едно хубаво да се наспим с Вики и отиваме на село. Добре че си ходим там събота и неделя, та малко да разпуснем на спокойствие и зеленинка... А и да се отърва поне от домакинстване... че там поне мама ни глези  Blush Пък и си купихме едно басейнче, което нямам търпение да пробваме  Laughing А, забравихме да ви се похвалим, че за 1ви юни Вики получи батут от баба и дядо и сега е голям кеф. Всяка сутрин се обажда на баба си да пита "бабо, пазиш бутутчето ми"  Joy
 Жалко, че не мога да кача клипчета имам уникални сцени, песни  Joy Не знам защо моите клипчета стават много големи като размер и не мога да ги качвам в нета. Сигурно може да се преформатират, обаче не знам как.
Поздрави на всички и приятен уикенд   bouquet

# 168
Добър деееееееннннннн Laughing

Шерче,не се ядосвай за работата,това са бели кахъри.Изкарайте си чудесно на село и си почини хубавичко.А на малката Вики,честита придобивка,сигурно е голямо размазване на този батут Mr. Green

Хриска специални гушки за вас Hug Heart Eyes

Ние сега се върнахме от мола-то не бе слизане и качване по тия ескалатори,то не бе чудо.Сигурно 10 пъти ни накара малчо да се качваме Crazy ooooh!,голям кеф................. Mr. Green

Слънчев уикенд

# 169
исе, така е имат си любими занимания децата  Laughing Нашата слабост са батутите. http://www.vanyacherkezova.snimka.bg/album.php?album_id=384437&pid=12915842 ето такъв е нашия. Голямо размазване нистина  Grinning Ако има как като сме на село ще спи на него. Иначе не е особено подходящ за скачане, не е обезопасен. Но пък се търкаля и пее на него доволно  Laughing
Някой знае ли какво става с Бени? Няма интернет ли?  Rolling Eyes

# 170
Честита да ти е рожденичката, Аги! Жива и здрава да ти е Мони! Много приятни да бъдат преживяванията й! И много целувки от нашата компания да й раздадеш!   Grinning
Шерче, идвам ти на гости. До колко килограма издържа това прекрасно съоръжение?  Laughing

# 171
Аги, да ти е жива и здрава порасналата Мони! Много слънчев и изпълнен с красиви емоции да е житейския й път! Много целувки и от нас!

Шерче, наистина си отслабнала- има една идея - ела де те поохраня мъничко. Хем ще се видим, хем ще си починеш, хем ще се наклюкарим...  Mr. Green  Ти от 2 години си заидвала в Карлово.  Crossing Arms И да, последно Берни писа, че няма достъп до нет.

Исе, и Виктор е меного впечателен от ескалаторите в Полвидивския МОЛ. Пък макар и така голям.  Grinning

Лек и слънчев ден на всички!

# 172
                                  Честит рожден ден  Мони !!!
     Много щастие през детството !Весел празник изпълнен с много изненади ти пожелавам!

Честит празник и на мама-

# 173
                                                bdbaloni Мони!!!
                         Много здраве и щастливо детство ти пожелавам!

Аги да ви радва много пораснала Мони,весел празник newsm51  love001

# 174
  • София
Аги,да ти е жива и здрава рожденничката! Heart Eyes

шерче,да нацелуваш шоколадка,много е сладка!  bouquet

# 175
Здравейте милички  Stop
Аз пак да ви се оплача. Моята мома е болничка, настинала е.Носа й запушен, не може да диша, хърка, дави се, не може и да яде, а и като не знае, че може да диша и през устата, направо ми  е мъка да я гледам как се мъчи  Cry
И е станала една глезличка,  а сега като е болничка, още повечко се поглезва, носим се само на ръце, а вече взе да натежава  ooooh!
 Hug на всички

# 176
  • Варна
Кураж другарче , и вярвай че нашета мечта е някъде там и чака момента в който да ни направи наистина щастливи  bouquet Hug
Хриска   Hug

Фивка, за срещичка съм навита стига само да е хубаво времето, че и без това съм много грешна пред теб  Hug.
Веси приеми закъснелия ми поздрав за рождения ти ден. Бъди здрава и много обичана!

Идването ми в София се отлага за края на юли, надявам се дотогава да може да се организира срещичка.

Честит рожден ден Мони! Желая ти здраве и дни изпълнени с много щастие и усмивки!

# 177
Марморанче,..... бързичко да се оправя  малка Божидарка. Така растат децата мила. И да знаеш колкото са по-малки толкоз по -хубаво. Аз честно казано до края на лятото  ще вляза в лудницата ..........

# 178
Добър вечер
Марморанче,както е казала Рени така растат дечицата.
Бързичко да се оправяте- Hug Heart Eyes

А Ренка,не така Naughty,какви са тези думи,които чета.............,много  Hug

Зори как е Жори?Да го нацелуваш многооооооооооооо

# 179
Аги, жива и здрава да ти е Мони! Да ти носи много радост и гордост  Hug
Мърморанче, много неприятно.... Дано бързо отшумява настинката.
рони, ще те издържи "бутутчето"  Laughing Идвай  Wink
Майтапа настрана, ама по другите големи батути дето ходим, така ми се иска понякога и аз да вляза вътре и да се наскачам едно хубавко  Laughing
ренка, споко - ще оживееш  Wink
Светле, ако знам че моето диване ще стои 1 час в автобуса веднага идвам събота или неделя. Иначе няма шанс... нашия тати много работи лятото /може да дойде да ни прибере само/. Имаме 2 коли ама едната я оправяме още откакто съм тръгнала на работа... и още не е готова  ooooh! Няма да я бъде май... Ама вместо нова кола предпочитаме да отидем на моренце  Laughing
Хубава седмица на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт