Различният първи юни

• 41 455
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
  • София
firebird, много хубави снимки!  bouquet Аз снимах съвсем малко в началото- ivonska, Валенцето и Буба НиноТино и семейството й, firebird и Наско, firebird и Наско. Следващият път обещавам повече снимки. Simple Smile

Значи това сте били вие? Чудесни деца, и всички прекрасно си играехте  Simple Smile

Ние закъсняхме, позавъртяхме се малко наоколо, качихме се до паметника, пак се върнахме, пообиколихме езерцето, и понеже ме досрамя да питам дали сте от форума, продължихме надолу.

Наистина се радвам, че сте прекарали добра, и се надявам следващия път да не се разминем така  Simple Smile

# 661
  • София
Ние закъсняхме, позавъртяхме се малко наоколо, качихме се до паметника, пак се върнахме, пообиколихме езерцето, и понеже ме досрамя да питам дали сте от форума, продължихме надолу.

Е, много жалко, че сме се разминали! Преди следващата среща може да пуснем един телефон за връзка, да не стават грешки. Hug

# 662
Чудесни сте!  Simple Smile  Hug
Жалко, че мога да се порадвам само виртуално на подобна среща.

# 663
  • Анкх-Морпорк
Jarrita,  защо те беше срам?
Ние нали не изглеждахме обществено опасни?
До нас имаше една група плетачки... аз друг път си нося плетка, тоз път не носех, а можех и в тяхната сбирка да се отчета  Joy

Друг път си питай... както казват мъдрите стари баби - "Срам благо не яде"...  Mr. Green

# 664
  • София
...
...

Аз се бях навила под пейката...  Sunglasses

# 665
Аз и щерка ми сме, ама много доволни от сутрешната среща, лошото е само, че беше много кратка, някои заради децата и режима им, си тръгнаха много рано, щото и бяха разцепили секундата на две, и баш в 10,30, 00 са били там. Grinning Други заплеси, порядъчно закъсняха, заради което, чувствайки порядъчна вина, и защото им беше гот, парк, спокойствие, деца, слънце, интересни теми за разговор, решиха да стоят до последно. Mr. Green

Конкретно и по същество:

Срещата беше страхотна, настоявам следващия път да се организираме по-добре, примерно следобяд, ок. 15 часа, децата да са се наспали, наяли, малките и да не се налага толкова рано да си тръгвате. просто да изкараме повече време заедно, защото децата чак накрая, след като се поопознаха и поотпуснаха, започнаха да си играят истински, и се получи страхотно. Тея и Ванко супер се забавляваха, беше им много добре заедно, деца...за тях няма различия, ние ги създаваме, прекалено сме затормозени. Та нека следващата среща е по-скоро, направо да я насрочваме, и да я уговорим така, че да сме по-дълго време заедно. В Борисовата градина е супер, беше много спокойно и приятно. Hug

# 666
  • София
... някои заради децата и режима им, си тръгнаха много рано, щото и бяха разцепили секундата на две, и баш в 10,30, 00 са били там. Grinning ...

В 10.20!

smile3516

# 667
... някои заради децата и режима им, си тръгнаха много рано, щото и бяха разцепили секундата на две, и баш в 10,30, 00 са били там. Grinning ...

В 10.20!

smile3516

Мда! Още като го пишех , бях сигурна, че пропускам важен момент, 10.20.00 поправям се. Laughing Ивонска беше първа на срещата, факт! Grinning

Много ми хареса, моля ви, нека следващия път да го организираме така, че да можем по-дълго да сме заедно, страхотно си изкарахме. Hug

# 668
  • София
Firebird, търпи публична критика! Щото не си четеш съобщенията на кю  Crazy Аз като те питах до кога сте в парка ти що не ми каза, м? Айде за следващия път да си вземеш бележка и да не пропускаш така важната ми модераторска личност  Twisted Evil Heart Eyes

Насето много е порастнал, ама много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и държа другия път лично да го видя, както и другите.. много сте весели, видях снимките  Grinning

# 669
  • София
...
...

Аз се бях навила под пейката...  Sunglasses

Ако наистина се беше навила под пейката, щях да ви позная  Laughing

Вие си бяхте съвсем добре, грешката е в моя телевизор.
Следващия път няма да ви изпусна  Simple Smile

# 670
Снимките са страхотни! Много, много ви се радвам! Hug Направо Ви завиждам, че аз може би никога няма да присъствам на подобна среща! Cry  Hug

# 671
http://mogilino.wordpress.com/

“Аутизъм и интеграция са две антагонистични понятия, и в никакъв случай не вървят ръка за ръка”, „тези деца не подлежат на интеграция, т.е подлежат, но това им носи само негативи, и докато едно дете не започне да функционира нормално, то не би могло да бъде интегрирано”, „на родителите е много важно да се каже, че ако дадат детето си в масово училище, това би могло само да навреди”.

Нашата позиция е подкрепена официално и от Български хелзински комитет!

# 672
  • София

“Аутизъм и интеграция са две антагонистични понятия, и в никакъв случай не вървят ръка за ръка”, „тези деца не подлежат на интеграция, т.е подлежат, но това им носи само негативи, и докато едно дете не започне да функционира нормално, то не би могло да бъде интегрирано”, „на родителите е много важно да се каже, че ако дадат детето си в масово училище, това би могло само да навреди”.

Това, което може да навреди, е некадърността и незаинтересованността на хората, от които зависи интеграцията. А изказвания като горните със сигурност вредят както на децата, така и на родителите им.

# 673
http://mogilino.wordpress.com/

Нашата позиция е подкрепена официално и от Български хелзински комитет!

Иска ми се,да намеря начин, всичко да се случва така както би трябвало да бъде.
Да мога да помогна.
Всички да разберат,колко по лесно би било,ако малко дадат от себе си.
Просто да се научим да се обичаме,такива каквито сме./различни/

# 674
Надявам се да има редовни срещи, моите деца могат да се присъединят към края на лятото, защото понастоящем са на бабин дом надалече

Общи условия

Активация на акаунт