АПРИЛчетата са добри дечица, обичат мамината ц...а :)))

• 15 810
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, искам днес да споделя с вас двойния си празник! Laughing
Днес преди точно 26 години, моята златна мама ме е родила!А преди точно 2 години милият ми днес съпруг и безценен другар в живота ми предложи брак!
От сърце ви черпя с каквото който си пожелае за мое здраве! Hug Hug Hug

# 121
Добро утро!
Ние поспахме повечко тази сутрин,че Ники снощи беше нещо неспокоен и се погушкахме .
asja и Ники яде различно количество АМ,зависи колко кърма е хапнал,но като не мога да видя колко е.Сутрин му правя по-малко ,а вечер повечко ,ако остане в шишето съм спокойна ,че е сит,а ако го хапне правя още хапва и него и така знам ,че не е гладен.Е малко зандосваме млякото ама докато се кърмим ще е така.
Дея дано сте добре и лошото да с е разминало  Praynigпиши когато можеш,че ви мислим Hug
mimeto80 300грама за цял месец ли?И защо да смесваш АМ ,ако кърмата е достатъчно?Няма рядка кърма,ако не можеш да изцедиш нужното количество тогава добавяй.А това ,че ще храниш от шише не е толкоз страшно,важното е ,че ще е кърма.Много са ми чудни тези американци-те толкова настояват за кърменето ,да не се дава вода,да се кърми дълго,а майчинството им е няколко месеца.Е според тях как става номера?
Abrikotin моя МЦ не протича,само симптомите му-пъпки,глад за сладко,понякога безпричинна нервност-направо ме мъчи.Чудя се кога ще се нормализира положението за да минат и тези гадории.Малкото ти шефче е голяма сладурана Heart Eyes
И аз вече не давам капки за колики ,а шишенцето Колииф си стои пълно.Чудя се дали да му го давам,нали действието му е за спомагане на разграждането на млякото и няма спичащ ефект,или да го засилвам към коша.Колики нямаме ,не знам дали изобщо сме имали,защото се успокоихме след като се нахранихме.
Жабче не е писала скоро явно е още в нашия край.Може и да я срещна довечера по пазара Hug
Принцеске вие как сте?Как е малката Ния?Спокойни ли сте и двете?
Хубав и слънчев ден Hug

Ооо писали сме заедно.Принцеске пожелавам ти много щастие ,успехи и след някоя годинка още едно съкровище като Ния Hug

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 11:58 от dena_klv

# 122
                                      Принцеса Рая,честит двоен празник!
Бъди жива и здрава,и много щастлива и обичана от двете си съкровища вкъщи-малкото Heart Eyes и голямото Grinning!

Олче,рони,,успокоих се че не само моята пикла е такъв образ безподобен Laughing,да им се чуди човек kak няма да обичат в такова ''возило'' Grinning.

Абрикотин,малкото шефче е сладурче и половина Hug.

asja ,винаги ми е била много мила картинката тати и бебе-както на снимка,така и по улицата като видя само тати с бебе,без мама Blush.Та в тази връзка твоичките са много хубави Wink Grinning.

snesh ,лек път утре!

A,забравих да се похваля че вчера за първи път чух от моята бебка едно сладко:''Гууу''.Направо се разтопих Heart Eyes.Батко и така и не издаде този звук като бебе,той беше на а-кх Crazy.Ама много са сладички така като започнат да комуникират с нас(и с играчките си),значи Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 12:52 от *dessi*

# 123
Здравейте и от нас!

Ние днес ставаме на 2 месеца!!!! Така че ви черпя с каквото поискате!   bigdance2 beer cook

Моето съкровище, колкото по-голям става, толкова по-лош става! Направо незнам какво му има. Или е много лигав или просто си е лошичък. Както беше спокоен, сега изведнъж....само плаче. След като го нахраня си играме 30-40мин, смее се, закача се, гука и след това се започва един рев. Даже вече и на ръце не се успокоява особено много. Забелязвам, че заспиването му е много трудно  трябва да му пея винаги песнички.

Вчера си стоим цялото семейство на полянката и Влади, разбира се започна да плаче и майка ми го взима, баща ми го взе, но не млъква, а се дере с всички сили! Накрая, аз си го взех и миличкия ми се успокои. Толкова съм щастлива, че си ме познава и си ме иска мен. Въпреки че, аз съм на мнение, че децата трябва да свикват с много хора, а не само с мама и тати. Имам една приятелка, на която детенцето никой друг не признава. Иска само при майка си и като го гушне някой друг и следва невероятен рев!

А за нашето прословуто повръщане, оказа се че яде страно много, някъдето около 150 и отгоре. Сега му давам по по-малко време да суче и не повръща толкова много. Пак връща ама мъничко, не е като преди. Когато ходихме на гастроентеролог и го гледаха на ултразвук и ни казаха, че има много газове, та сега съм му взела инфакол. От 2 дни му го давам, не е от най-спокойните, но май започва да се чувства по-добре.

Е това е от мен!!!! Много целувки!

Принцеса Рая, честит двоен празник и от мен!!! Simple Smile   bouquet

Софийски мамчета, какво ще кажете утре да си направим срещичка! Аз предлагам в Борисовата градина и нека да се срещнем по-раничко например към 10.30, защото после става много горещо и не ми се иска да го возя в колата!

Аааа и здравих да каза, че моя принц много обича в кенгуруто. Щом го сложа и започна да се разхожда, първо гледа с любопитство, а после си заспива блажено.

# 124
emanuela88 все едно за моето бебе говориш,колкото по-голям става по лошо.
Принцеса рая честит празник!
Момичета не е ли рано за кенгуру  newsm78 аз не си спомням кога сложих нашата кака за пръв път.

# 125
Здравейте априлски мами, слънчеви дни за разходки и усмихнати и гукащи бебенца Ви желая.  Simple Smile

Аз съм нова тук Embarassed, но се надявам да споделите опита си с мен. Бих искала да попитам тези от Вас, които се изцеждат преди разходка колко ml подготвят и хапват ли си бебенцата карма, която не е топла? Чудя се защото аз трудно докарвам 60-70мл с помпата, а детенцето ми е 6200кг и продължава да наддава т.е стига му.....след кърмене е усмихнат и добричък. Споделете моля Ви и успявате ли вечер след последното хранене да приспите бързо бебка. Аз май нещо обърках, защото го свиках с едни безкрайни разходки на ръце и си мисля,че тепърва ще страдам....

# 126
  • София
Здравейте априлски мами, слънчеви дни за разходки и усмихнати и гукащи бебенца Ви желая.  Simple Smile

Аз съм нова тук Embarassed, но се надявам да споделите опита си с мен. Бих искала да попитам тези от Вас, които се изцеждат преди разходка колко ml подготвят и хапват ли си бебенцата карма, която не е топла? Чудя се защото аз трудно докарвам 60-70мл с помпата, а детенцето ми е 6200кг и продължава да наддава т.е стига му.....след кърмене е усмихнат и добричък. Споделете моля Ви и успявате ли вечер след последното хранене да приспите бързо бебка. Аз май нещо обърках, защото го свиках с едни безкрайни разходки на ръце и си мисля,че тепърва ще страдам....
  Добре дошла   bouquet
  Погледни тази статия и прецени според броя на кърменията, какво количество ща ви трябва за едно хранене с изцедена кърма. Нищо не пречи да изцедиш два пъти предния ден и на следващия да дадеш изцедената кърма, като през останалото време я държиш просто в хладилника. В това топло време ще се стопли достатъчно докато сте на разходка за да му допадне на бебчо  Simple Smile От колко изцедена кърма се нуждае бебето ми?

# 127
Здравейте най- накрая и от нас- направо немога да повярвам, че успях да изчета всичко...

Поздрави за всички празнуващи и празнували- много усмивки и щастливи мигове ви пожелавам от сърце newsm51

Тук може да видите нашите снимки http://www.facebook.com/album.php?aid=2011623&id=1205553646&l=8b7fbfda4d

Между другото- вече съм омъжена жена http://www.facebook.com/album.php?aid=2013546&id=1205553646&l=197df69895

...и не съм руса...вече нямам оправдание за слабоумието...  Mr. Green

Ще се опитам да съм максимално кратка. На 20,05 бяхме на консултация и резултата е, че се движим много добре- 4500гр. и 55см. (изписан 3450, 50см). Имаме си колики (поносимо), нощно хранене(1:30/2:30-зависи кога сме го изкъпали), залепване за мама и дърпане на цици, но и много красиви усмивки, които изпаряват лошото настроение и недоспиването  Two Hearts влюбена съм в моето зайче...
За коликите   давам "Био Гая" и от няколко дни от време на време "Саб Симплекс"...струва ми се, че има ефект...
Храни се изцяло с кърма и когато поиска, което е приблизително на 3 часа, ама не съвсем. Затова реших от днес да опитам да въведа мааалко ред и дисциплина в това отношение. Според домашния кантар Сашко е вече към 5- 5,200кг и ще опитам първо да задържа интервалите на 2,5-3 часа. Когато това стане - живот и здраве - да ги увелича на 3,5-4 часа. Пък ако междувременно се откаже от нощното хранене- това ще е допълнителен бонус.
Вода пие по малко. В началото категорично отказваше. После откри чая от лайка - подсладен. после махнахме захарта и сега сме предимно на чиста преварена водица и от време на време чайче...
На нас още не са ни били втория прием на хепатитната ваксина (защото на консултацията я нямаше), но мен това хич не ме тревожи. Предпочитам да отложим малко във времето ваксините... колкото по-късно- толкова по-добре...иначе и аз съм ЗА "Пентаксим".
За кг - вече съм -13. Не правя нищо- само се опитвам да контролирам количеството и най-вече качеството на погълнатата храна. Още малко и "влизам в Зоната", че ми остават още толкова до желаните 50...
За разходките - живеем близо до парк "Гео Милев" и там се разхождаме (обикновенно след 13-14ч), но сам е скучно ... към разходките в "Заимов" и Борисовата градина с удоволствие бих се присъединила, но след 1-2 седмици, че план-графика временно ще ни прати в Люлин 9 от понеделник (а и там нямам нет)...
Сашко няма нищо против кенгуруто - гледа, гледа и накрая заспива...
Хайде стига за днес- сега вече ще се старая да съм редовна  Flushed

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 15:48 от Mai4e_na_zai4e

# 128
  • София
  За кг да споделя и аз, че вчера се премерих  Simple Smile
  За един месец откакто съм родила съм свалила 15 кг, тоест от 65 кг, съм вече 50 кг. Нормално съм си 45 кг, но нямам абсолютно нищо против ако си остана на 50 кг. Корема ми почти изцяло се прибра, само пак кожата ще си остане, но това ми е още от близначките спомен  Simple Smile

# 129
Aila мислех да те питам лично, но сматам, че и на други ще им е интересно:
разкажи за Естестествената Бебешка Хигиена - сподели малко личен опит   bouquet

# 130
Софийски мамчета, какво ще кажете утре да си направим срещичка! Аз предлагам в Борисовата градина и нека да се срещнем по-раничко например към 10.30, защото после става много горещо и не ми се иска да го возя в колата! [/size] [/color]
Ееее, не е честно, събота и неделя са дни за тати. Хайде предложете срещичка през седмицата за да се включа и аз!

# 131
Принцеса Рая!!! Честит ти двоен праздник! да си жива и здрава, и много много щастие!!!

Честити 2 месеца на Влади и на всички родени на 5 април!

Честит един от най-важните дни в живота на Май4е на зай4е!!!

Аз да се отчета за Пловдивската среща. Прекарах ме много добре, всички момичета са много усмихнати и добре изглеждат!!! Heart Eyes
 Заради каката и следобедния нейния сън се наложи да избягаме порано, но ,надявам се, следващия път да постоим повече, и да е рано сутрин или вечер, че такаааааава жега!  ooooh!
Это и снимки от нас (майка ми се оказа не чак толкова добър "кореспондент", така че ще чакаме снимки и от Ася Hug ):
http://store.picbg.net/pubpic/B0/73/60a7ad0bcbefb073.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/A5/FD/818c3d1e64bba5fd.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/4A/25/21ca1dec89ef4a25.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/3B/45/48ce9245ce3f3b45.JPG

# 132
Аз съм ЗА срещата утре. Емануела, ако се наложи ще ти звънна. Абрикотин, Маги - елате и вие да се видим, много ще ми бъде драго!

# 133
Благодаря ви, момичета, за милите думи!Страхотни сте! Hug
Ние сме добре, като изключим факта, че се борим като свиня със зряля тиква с храненето! CryЗапочна вече да се отбива моето момиче! Cryсърди се ужасно много като я сложа на гърда!Цока 5мин и после див рев и така не мога да я успокоя, най-накрая лапва шишето с АМ и така...ужасно се изморих вече, сили не ми стигат!На всичкото отгоре все ми се струва, че малко яде!Когато й дам само АМ, виждам че изяжда макс 90мл, това не е ли малко според вас?Като се има предвид, че яде около 8-9 пъти в денонощие?На всичкото отгоре ака малко, макс 1 път в денонощие, и все се напъва и все си мисля че ей сега ще свърши работата, да, ама не! Sad
Вече се чудя дали да не мина и аз като Кафенцето на изцеждане и даване с шише на кърма и после АМ?!
За срещата утре сигурно няма да дойда, защото мислим да се местим в другата стая, че тази нещо ни се оказа тясна и пак ще почваме с трансформациите вкъщи Tired
Честити месечинки на всички сладки бебоци!Да са ви живи и здрави! Hug
Честито и на майче на зайче, бъдете много щастливи!  bouquet
Ние днес тъкмо се наканихме да излезем на разходка и се изръси егати дъжда! #Cussing out
Хайде оставям ви, че ще трябва да се цедя докато бебинка спи, че после до 22ч е див рев и няма как!
Дена, благодаря че се сещаш за нас, нали са ни сходни проблемите, вие как сте, не се ли отбива вече твоя бебок?Колко време стои на гърда?

# 134
 newsm59Честит празник, Рая! Желая ти много здраве, любов и незабравими мигове с любимите ти хора! newsm59

Абрикотин
, аз също все още нямам МЦ. Помня, че с Данката ми дойде чак 6 месеца след раждането, когато започнах всъщност да захранвам и да разреждам кърменията.
Дея, пропуснала съм какви тревоги имате, но дано и вас ви пропуснат и скоро да се похвалиш с добри новини. Hug

Мен така ме е завъртяло ежедневието, че ходенето до центъра ми се вижда направо невъзможно, особено с баткото. Но виждам, че се заформя бебешки пикник  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle, да не забравите да се снимате, после да ви се радваме. Party

Общи условия

Активация на акаунт