Какви плодове обичат децата ви

• 7 350
  • 194
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде
обича-диня,грозде,ябьлка,банан,ананас,череши
не обича-киви,пьпеш,ягоди
предпочита шоколада пред плодовете, но аз не сьм сьгласна с това  Mr. Green

# 106
  • Mediterraneo
Обича ябълка, банан и диня. Нищо друго не признава.

# 107
Дъщеря ми е на две годинки и три месеца. Досега не ми е отказвала нито един плод. Дори предпочита плодове пред готовите десерти. Давала съм и грейпфрут. Дори забелязвам, че харесва киселявите плодове като портокал, грозде, кайсии, зелени ябълки и др. Яде е доста зеленчуци. Никога не съм я насилвала за плодове и зеленчуци.

# 108
Диня, ура! Дойде и сезонът

# 109
сина ми може да яде в неограни4ени коли4ества боровинки, диня, банани и ябълки.
не му харесват праскови, кайсии, малини и къпини.
останалите ги яде, но не пита за тях.
сокове  много, много рядко давам, но не са му любими.

зелен4уците са ни под всякаква критика.

# 110
Обича банани,грозде,киви,ябълки,праскови,череши,мандарини,портокали,кайсии,ягоди.
Не харесва диня,пъпеш,круши.
Жалко ,че тук няма малини,но къпините ги хапва.

# 111
  • Някъде по Дунава
На Ели давам от всесезонните плодове банани,а сега и ягоди,череши,вишни,кайсии.Слава богу не се обрина от ягодите(е аз не съм прекалявала.)

# 112
  • София
Малини има, ама са много скъпи още. Днес видях, че вече има и кайсии по 4.50.

# 113
 Винаги имаме плодове у нас, най - различни, според сезона - децата са свикнали с тях, но имат различни вкусове. Правя и фрешове, но най - често ги ядат на парченца, като плодови салати. По - големият ми син обича всички плодове, просто не се сещам кой плод не обича...яде с огромно удоволствие дори разни странни като помело, например и изобщо - всички. А малкият ми син яде само няколко вида - банани, ябълки, пъпеш (и то само "медена роса" - зеления) и понякога диня (,понякога не я и опитва). След като 15 минути миналия ден гледаше батко си как се цапоти до ушите, ядейки като семки череши и ягоди, малкият реши най- накрая да ги опита и каза, че черешите били странни и не му миришат на нищо хубаво (гризна малко от една), а ягодите имали много семки и затова били гадни (,пък те си бяха даже много сладки според мен и брат му) Simple Smile...

# 114
Първите места са за банани и диня, обича също ябълки, череши, ягоди, мандарини. Круши и грозде яде, но понякога отказва, същото е с кайсиите и прасковите !

# 115
  • София
Много съм доволна, че моите ядат почти всички видове плодове и зеленчуци и много рядко посягат към вафли и прочее захарни изделия. Днес двамата дружно изядоха почти кило череши. Чудех се къде са ги събрали.

# 116
# 117
Моята е на периоди.В момента яде ягоди,череши,портокали,ябълки и банани.Праскови и кайсии, само на сок.

# 118
Радва ме, че след хранене понякога иска за десерт ябълки, а не вафла.
Иначе от сезонните сега е луднал по череши и ягоди.
Обича плодове.

# 119
Засега няма плод, който да не й харесва, сега естествено набляга на черешите и ягодите, но по принцип яде всякакакви, вкл. и грейпфрути и лимони  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт