Какви плодове обичат децата ви

• 7 359
  • 194
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Дъщеря ми не обича плодове - пие фрешове, но само много добре прецедени, изключение прави за ябълки и череши.

# 61
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Обича банан,круша,ябълка,череши,грозде,диня,праскова.
Не обича грейпфрут,киви,рядко яде ягоди.

# 62
  • Paradise
Всякакви плодове според сезона.

# 63
...или предпочитат вафли и шоколад за десерт?

Плодовете са последното нещо, което се дава за десерт  Simple Smile Те се приемат само на гладно и никога след хранене  Peace

Иначе синът ми яде ягоди, малини, банани, ябълки, череши и круши.  Simple Smile

# 64
Обича банан, круша,ябълка, диня, пъпеш и от скоро череши Simple Smile
Всичко друго е гаднУ   Mr. Green

# 65
Ау, диня, да, как забравих любимия плод  ooooh!

# 66
Обича всичко в определени периоди.

Минахме през манията за банани, сега е на ягоди. Хапва редовно ябълки, круши, праскови, по-малко грозде. Зимата яде много грейпфрути и лимони. Миналото лято на почит беше динята, и.. пъпеша след нея.

Свекърът има овощна градина и всесезонно сме заредени в каквото расте по нашите земи.

# 67
Обича банани,ябълки,круши и диня.Други не иска да близне.

Бисквити,вафли и шоколади много взе да предпочита напоследък Rolling Eyes,а доскоро изобщо не ги поглеждаше даже.Започнахме да не държим сладко вкъщи,защото ако има как ще иска такова за закуска,обяд и вечеря Crazy.Че и знае къде стои всичко.Като му кажа:''Няма бисквити'' и той:''Покажи ми как няма''.Така че или не купуваме,или крием,и даваме след основното хранене,а не вместо него Whistling.

# 68
  • Бургас
Почти всички,без грейпфрут.Аз също не ги давам за десерт.И не че не обича бисквити,шоколади...........

# 69
Моят пред шоколад и плод ще избере плод,яде всички плодове може би единствено кайсия не обича.

# 70
С плодовете нямаме проблеми, яде всичко, но най-много обича ябълки, банани, ягоди, череши... а, и диня. Обаче със зеленчуците сме много зле  Tired нищо не иска, много рядко морков да хрупне или краставица /още по-рядко и трудно/ и нищо друго  ooooh! Това домат да го накарам да лапне, се е случвало два пъти до сега  ooooh! а тиквичка - май само един  Rolling Eyes

# 71
  • Бургас
Определено Мързел град има заслуга да яденето на плодове. Няма ли да измислят подобно филмче и за останалата част храни - поне някои  chef

# 72
  • София
Всички плодове обичат. Единият само не обича смокини.

# 73
  • вкъщи
ябълки  банани ягоди череши пъпеши кайсии

# 74
Банани, ябълки, череши, ягоди, мандарини.

Общи условия

Активация на акаунт