Вече кашички, пюренца хапва януарското детенце!

• 11 863
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Сладурче, кофти това с Никола, но често се случва, колкото и да ги пазим...Аз съм ви разправяла май как изсипах Калоян на 2,5 м. от количката по едни стълби...леле като се сетя...

за срещата...аз май в петък ще съм без кола, Митко ще я праща на ремонт, че съвсем сдаде багажа, незнам дали ще мога да дойда, ще го мисля, нека наближи...

Много ми е уморено, ще си лягам...утре ще ходим при кумовете, те имат къща в едно село до Костинброд, ще преспим там и мисля да разпусна.

И аз съм в някаква лактационна криза май...кърмата ми никаква я няма, на всичкото отгоре госпожицата ме хапе жестоко, а и напрежението май ми дойде в повече напоследък...те се събират нещата и резултата е ревящо бебе.

На всичкото отгоре май не и понася ябълката, която и давам защото нещо коремчето я тормози откакто давам ябълкаи практикува едно акане юнашко...и докато не се изтрътка не млъква...Миналата нощ 2 пъти се буди с писъци, втория път се изака и се успокои и заспа.
За утре съм и приготвила ябълка с тиква на Хип, дано го хареса повече от чистата ябълка на гербер.

Лено, честито ви зъбче!!!

# 46
Добро утро!

Да сервирам на бързо кафето, че ей сега ще се събуди малкия  Wink
И като казах малкия - ето го и него:

Хубав ден ви желая  Hug

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 09:54 от bubchenceto

# 47
Кафето с пожелание за един усмихнат ден  Hug

А това е почерпка, защото днес с мъжо правиме 2 години от както сме се бракували:

Еее бубченцето ме изпревари с кафето, но нищо ще пиете 2  Hug
Аз днес съм изключително разнежена. Ровейки под леглото намерих  принтирани едни писма от далечната 2002 година. Тогава аз работех нощни смени в един компютърен клуб, а Милен в една фирма, в която все закъсняваха с разни проекти и седяха по цели нощи, за да дописват. В съчетание с това, че и двамата ходехме на училище не ни оставаше много време и по ели нощи си пишехме e-mails  Embarassed Така плаках докато ги четях, толкова мили и по детски наивни са...Дори на Петя ги четох, а тя ме гледаше странно  Joy

# 48
  • Варна
Благодаря за кафенцето на сватята и Бърборанчето. Честита годишнина - още много години любов и разбирателство!

Стеле, изобщо не претендирам да разбирам от телевизори, просто така ми дойде, че новата технология сигурно е по-щадяща:) И имам една молба към всички, че и аз преди няколко дена го казвах на Зозима и Стела сега. Не сме малки, стига с това "Не, че споря", "Да не вземе сега някой да се обиди". Казваме си мнението и това е. Нещо напоследък сме много "внимателни"Simple Smile

Та...Варненки, аз в понеделник, 8ми, ще съм на консултация в МД, после ще съм в центъра, та, ако искате може да отразим една Морска градина.....

Желая ви хуубав ден!!!

# 49
Хмммм, ей сега нещо в постовете ми направи впечатление....

Алекс се оплака, че Васи има проблем с новите храни. Какви пюрета даваш?

Доня Коприва казва, че Анчето има стомашни проблеми от ябълка на Гербер....

Аз също забелязвам проблеми при Яна, когато й давах Гербер-круша. А аз го давах, защото е малко бурканче и да не се заседява. Сега почнах да давам Хип и като че ли по-лесно се приема.

Да не би нещо на Гербер да им има?

А някой беше казал, че след даване на каша изпражненията миришат по-лошо...Ами да - докато са на кърма почти нямат мирис, ама при твърдите храни вече добиват мирис....те и нашите л...а не миришат много хубаво....малеее, че съм изпростяла ooooh!

# 50
Добро утро!

Бубченце, Барборанче, мерси за кафетата. И две ще изпия. Така добре изглеждат, че ако нкой ми направи такива хич няма да се замисля. Оф, ама на мен май ми се е припило истинско кафе. Ша взема да си направя и без това Никола не спи, по-малко от това няма накъде.

Барборанче, честита ви годишнина!   bouquet Още дълги години любов ви пожелавам и да направите на Петя братчета и сестрички  Laughing

Бубченце, що викаш че на Делян не му харесва количката. Я как се е ухилил в нея  hahaha. И Никола така се хили първите 10 мин.  hahaha

А някой беше казал, че след даване на каша изпражненията миришат по-лошо...Ами да - докато са на кърма почти нямат мирис, ама при твърдите храни вече добиват мирис....те и нашите л...а не миришат много хубаво....малеее, че съм изпростяла ooooh!
Абе на мен ми е странно защо при положение, че сме само на кърма пак взеха да миришат по-гадно от преди  newsm78

# 51
Здравейте ,благодаря за кафенчето, то на мен ми се спеше повече , ама Габи не ще.

Гери честита годишнина ,желая ви много дълък семеен живот, изпълнен с много хубави миговеи и многооо ЛЮБОВ .
И дано поне днес си по-спокойна и Петето да слушка.

# 52
Събудихте ли се вече? Гледам кафенце и хоп и аз си направих едно мляко с нес  Grinning
Гери, честита годишнина и дано Петя си изпълни обещанието Wink А тази торта я искам на живо Wink

И на Виктор му мирише ужасно акото  ooooh! Идва ми да съм с противогаз, когато трябва да сменям наакан памперс  Mr. Green А и той си е само на мляко. Но някъде май бях мернала, че стомаха вече се подготвя за захранването и преработването на друга храна и може би това е един от симптомите. Не ми се търси сега инфо по въпроса.

# 53
Честита годишнина, Барборанче!  Simple Smile Много щастие, любов и споделени мечти!

Сиси, много  Hug за темата. Разделителчетата са убийствени  eat За храненето - аз почнах с ябълка, после тиква, ябълка с тиква и сега круша. Не е имала проблеми със стомахчето. В началото правеше уникално отвратени физиономии и всичко прюеше, но сега си хапва и отваря уста  Simple Smile

Сиска, аз Рая задължително я връзвам в количката от месец вече, защото това човече спирка няма, само се пОти и върти наляво-надясно  hahaha Като разбере, че е вързана има шанс да се поспре и да заспи.

Сладурчеста, ние сме ок за срещичката в Борисовата в петък. А вие за кога планирате морето? После да разказваш на Никола как му е понесло, че и нас това ни чака септември  Laughing

Малее, момичета, вчера тъкмо бяхме в Борисовата и чакахме тати да дойде да вземе малката, та аз да  ходя на тренировка и.... като се изви тоя вятър и притъмня... на бегом стигнахме до волейболната зала... та Рая вече официално биде въведена в царството на волейбола и съотборничките й се радваха  Grinning Не успя да ни намокри и тати си я взе оттам  Simple Smile
Ние с малкия бонбон вече сме по-добре откъм конюнктивит, но пък аз с моето гърло на зле вървя...не мога да спра да кашлям  Cry

Айде, хубав ви ден!  Grinning

# 54
 Heart EyesБърборанче, честито и от мен, още дълги години щастливи и обичащи се, още много красиви деца да си родите и да се радвате на добри приятели.   bouquet
Тези дни съм щастлива- Преслава ака всеки ден  Mr. Green
Поздрава на Галето работи  Mr. Green
Катериче, скорошно оздравяване и дано вече ви прескачат болестите  Hug

# 55
Мерси, Мини! Simple Smile

Ха-ха, то акото й почна да понамирисва повече още преди да я захраня, но аз го отдавах на това, че почна по на рядко да се изхожда и застояваше повече. Сега обаче нищичко не усещам...мене противогаз ми не требе... хремясал нос е решението Simple Smile...

# 56
  • Варна.....
И аз в новата тема(тя ще вземе да свърши докато се запиша)
Първо да се похваля- днес докато ви четях, реших да видя дали Преслав има зъбче- и О, Чудо, има  Mr. Green
Не мога да дам компетентно мнение на захранващите. Почти нищо не съм прочела. Ще питам и педиатърката ни. Но нали имам още поне месец и половина..... Ще се връщам тогава да ви чета постовете или и аз ще нахалствам с тъпи въпроси  Blush
За стачката обаче- може да е и повече от две седмици- при Преслав беше 1 месец  ooooh!
Гери, още много щастливи години заедно ........  Hug
Варненки В понеделник няма да мога най- вароятно- но ако се разберете, следобед мога да опитам да ви намеря накъде сте (особено ако някой отвас си даде тел.  Heart Eyes)
И друго да си споделя- гледам снимки, на които бебета ви спят по корем(Мини страхотно рамо е заголила Преслава  Joy), на една страна- моето не прави така, само гръб спи.  newsm78
Бубче голям бонбон  bowuu

редактирам се- не знам дали споделих, но проблева с акането на Преслав се оказа от моят начин на хранене- спрях месото и сега стой та гледай мазало по няколко пъти на ден

# 57
Smiling Sisi, и аз не съм захранила още, така че съм с теб на фронта.Ти кога мислиш да захранваш? Още нищо не съм чела, нямам мнение с какво, защо и кога. Ужас, такава лудница ми е напоследък, че не мога да седна да чета. Зарязала съм и плуването, онзи ден малко поплува, ами то коритото вече и е малко и едва я гмуркам... Crazy
Последно се рових в нета за добър хомеопат и въобще що е то хомеопатия и ще има ли почва в нашето семейство Simple Smile - в четвъртък съм на интервю за Марти, но и там колко четене беше....
Дала съм си срок 15 юни да почна да чета за захранването  Laughing
Гледам телевизорите обсъцдате: Ние пък имаме един единствен телевизор, които седи като паметник в хола. Кабелна няма, че и антената нещо не лови, тъй че само ДВДта на МАрти върти горкия. Използаме го за етажерка, отгоре какво ли няма и както казва мъжа ми: Е, тия плоски плазми как ги траят хората като не можеш да си сложиш нищо отгоре... Аз не се бях замислила, но в нашето семейство това би било голям плоблем  Joy
Последно правим ли среща, за да си пренаредя плановете или не?

# 58
Нане, ти да нямаш рожденник случайно? Simple Smile Ако е така, честит рожден ден на Марти! Да ти е много здраво и будно дете  Peace

# 59
здравейте,
айде да си правим среща в петък или утре- дават го хубаво време Sunglasses, че после заминавам за Бургас и ........

Общи условия

Активация на акаунт