за срещата...аз май в петък ще съм без кола, Митко ще я праща на ремонт, че съвсем сдаде багажа, незнам дали ще мога да дойда, ще го мисля, нека наближи...
Много ми е уморено, ще си лягам...утре ще ходим при кумовете, те имат къща в едно село до Костинброд, ще преспим там и мисля да разпусна.
И аз съм в някаква лактационна криза май...кърмата ми никаква я няма, на всичкото отгоре госпожицата ме хапе жестоко, а и напрежението май ми дойде в повече напоследък...те се събират нещата и резултата е ревящо бебе.
На всичкото отгоре май не и понася ябълката, която и давам защото нещо коремчето я тормози откакто давам ябълкаи практикува едно акане юнашко...и докато не се изтрътка не млъква...Миналата нощ 2 пъти се буди с писъци, втория път се изака и се успокои и заспа.
За утре съм и приготвила ябълка с тиква на Хип, дано го хареса повече от чистата ябълка на гербер.
Лено, честито ви зъбче!!!

Още дълги години любов ви пожелавам и да направите на Петя братчета и сестрички
. И Никола така се хили първите 10 мин. 

За храненето - аз почнах с ябълка, после тиква, ябълка с тиква и сега круша. Не е имала проблеми със стомахчето. В началото правеше уникално отвратени физиономии и всичко прюеше, но сега си хапва и отваря уста 
Бърборанче, честито и от мен, още дълги години щастливи и обичащи се, още много красиви деца да си родите и да се радвате на добри приятели. 

, че после заминавам за Бургас и ........