София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 710
  • 749
  •   1
Отговори
# 135

4. Търся детегледачка - жена, която да гледа Момчил или Алекс+Момчил, когато искаме да поизлезем навън вечер.

Пишете, мили дами!  Hug
Едно момиче викаше жена. Не знам обаче дали я познаваш.За мамчето говоря. Ако искаш да ти дам телефон?

# 136
  • с трима мъже :)

4. Търся детегледачка - жена, която да гледа Момчил или Алекс+Момчил, когато искаме да поизлезем навън вечер.

Пишете, мили дами!  Hug
Едно момиче викаше жена. Не знам обаче дали я познаваш.За мамчето говоря. Ако искаш да ти дам телефон?

да - искам

Аня, ти също ми пиши на ЛС, моля те!

Иве, браво бе! Твоя Иво майстор излезе - първо момче, а сега и девойка  smile3501 - гледам, че си писала "жабка"

# 137
даа, девойка се очертава  Mr. Green

# 138
  • с трима мъже :)
даа, девойка се очертава  Mr. Green

да сте живи и здрави  Hug

# 139
  • София
Здравейте. Да дам отчет след опознавателната обиколка на спортните зали на Герена.  Wink
Ние уж щяхме да говорим само с треньора по карате, а той ни покани да гледаме тренировката и останахме... Искрен е супер ентусиазиран и от петък ще тренира. В групата има 4 деца, ний ще сме пети. Най-малкия каратист е на 4,5 години, но направо ми "скри шайбата" едва след 3 тренировки. Явно тренера е много добър.  Wink Така, че ако има желаещи да заповядат ....
Друг спорт подходящ за деца не видях, освен художествена гимнастика, но "мъжете" това не ги интересува.  Laughing Хубавото е, че залата е точно до фитнеса и ще си тренирам и аз докато малкия играе карате.  Wink

Аня, с футбола е сложна работа. Тази година приемат набор 2000, а догодина 2001. Но имало приемен изпит  Shocked, голяма тъпотия според мен. Аз нямам амбиции да става професионален футболист все пак, искам детето да тренира нещо, което му харесва.

Това е от мен.
Мисля изчерпателна бях.  Laughing

# 140
Някъде в кв. Левски нямаше ли детска градина с басейн? Нещо се замислям за плуване, ако има близо.

# 141
  • София
Някъде в кв. Левски нямаше ли детска градина с басейн? Нещо се замислям за плуване, ако има близо.

При нас е тази ДГ, но мисля че не функционира басейнас. Поне преди 3-4 години беше така ...

# 142
Жалко, щеше да е хубаво ако има курсове за дребните.

# 143
  • София
Жалко, щеше да е хубаво ако има курсове за дребните.

Проблема е в топлата вода.

# 144
Привет на всички Simple Smile
Моля ви кажете ми добър педиатър че искам декември да я сменя . Не ми се ще да е в 18-та пка  , а Сапаревска  ме отряза , каза че нямало как да обслужва тези пациенти които имала та камо ли да приема още. Моля ви че се побърках вече, не искам педиатър който не го интересува детето което е при него и ако случайно се поинтересува предписва силни лекраства....

# 145
  • София
Привет на всички Simple Smile
Моля ви кажете ми добър педиатър че искам декември да я сменя . Не ми се ще да е в 18-та пка  , а Сапаревска  ме отряза , каза че нямало как да обслужва тези пациенти които имала та камо ли да приема още. Моля ви че се побърках вече, не искам педиатър който не го интересува детето което е при него и ако случайно се поинтересува предписва силни лекраства....

Нашата докторка е в 3-та поликлиника, на ул. Искър - д-р Парашикова. Ако разстоянието не ти е проблем .... препоръчвам я горещо!

# 146
Момичета, от много далече съм се запътила към Баумакс и то с градкси транспорт. Коя маршрутка минава и къде в центъра(около ЦУМ) мога да се кача?
От магазина ми казаха, че автобус 78 спира там, но не е така според сйата на СКГТ. 

# 147
  • София
Момичета, от много далече съм се запътила към Баумакс и то с градкси транспорт. Коя маршрутка минава и къде в центъра(около ЦУМ) мога да се кача?
От магазина ми казаха, че автобус 78 спира там, но не е така според сйата на СКГТ. 

Не 78 не отива там.
За маршрутка не се сещам, но е логично да е някоя която отива към Враждебна.
А автобус имаше някакъв, не се сещам обаче кой номер, някой от т. нар "селски автобуси" е, които тръгват от автогара Изток тя е на посл. спирка на трамвай 22.

Дано съм помогнала ...  Wink

# 148
  • София
Маршрутка 34 май минава по този маршрут.

# 149
  • София
Аня, с футбола е сложна работа. Тази година приемат набор 2000, а догодина 2001. Но имало приемен изпит  Shocked, голяма тъпотия според мен. Аз нямам амбиции да става професионален футболист все пак, искам детето да тренира нещо, което му харесва.
Hug много ти благодаря!  bouquet както предполагах, малък е още... и какво включва този приемен изпит? newsm78 newsm78 и на нас целта ни е да тренира нещо, което му харесва, не гоним цели.

уф, аз с колата едвам се оправих, хем ни е близо... по адрес го даваха 'ботевградско шосе' май, пък той си е на 'владимир вазов', нали така? 78 би трябвало да спира наблизо (близо-близо, но ако с багаж си е ходене).

Общи условия

Активация на акаунт