София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 765
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Явно и вие не сте ходили много.  Laughing Ще се пробвам с маршрутка 34, би трябвало да минава оттам.

# 151
  • София
Явно и вие не сте ходили много.  Laughing Ще се пробвам с маршрутка 34, би трябвало да минава оттам.

Аз лично ходих 2 пъти вече, но с кола Simple Smile

# 152
  • София
Привет на всички Simple Smile
Моля ви кажете ми добър педиатър че искам декември да я сменя . Не ми се ще да е в 18-та пка  , а Сапаревска  ме отряза , каза че нямало как да обслужва тези пациенти които имала та камо ли да приема още. Моля ви че се побърках вече, не искам педиатър който не го интересува детето което е при него и ако случайно се поинтересува предписва силни лекраства....

ние сме (цялото фемили) при Калинка Йорданова в поликл. на Суха река и съм много доволна от нея!

Явно и вие не сте ходили много.  Laughing
веднъж, на откриването Simple Smile

# 153
  • София
Аня♥♥ , за футболния изпит предполагам е нещо с ритане на топка  Laughing

# 154
  • София
e да де... ама все пак  Thinking или може би искат да преценят дали има някакви заложби детето  newsm78

# 155
  • София
e да де... ама все пак  Thinking или може би искат да преценят дали има някакви заложби детето  newsm78

явно това е целта, но нали децата отиват да тренират за да се научат...
а не задължително да е талант, като Роналдо...

# 156
  • с трима мъже :)
Има цирк - на Стамболийски

# 157
  • София
Има цирк - на Стамболийски

Това е аквацирка, чаках го да дойде в Младост, но ...
Иначе цирк има и в Левски Г.  Wink

# 158
така ...
отново за цирка

сега има ли цирк някъде - не бяхме в София тези дни и искам да си опресня информацията за цирк-събитията ...

благодаря   bouquet

# 159
Галя, жената вече гледа някакви деца, дори и при тях спяла. Та.. отпада. Юлето й звъняла да ходи да гледа нейното, но жената отказала.

# 160
  • София
така ...
отново за цирка

сега има ли цирк някъде - не бяхме в София тези дни и искам да си опресня информацията за цирк-събитията ...

благодаря   bouquet

Има все още в нашия квартал...

И да се оплача, разболявам се ... Cry

# 161
така ...
отново за цирка

благодаря   bouquet

Има все още в нашия квартал...

И да се оплача, разболявам се ... Cry

Sad

# 162
простете ми всички, но ще ползвам темата само да тествам вмъкването на картинки как ставаше  Simple Smile

# 163
простете ми всички, но ще ползвам темата само да тествам вмъкването на картинки как ставаше  Simple Smile

за радост на всички ни - успях от първия път  Simple Smile

# 164
Здравейте! Чак сега виждам тази тема. Аз живея в кв.Левски - В, синът ми е роден на 09.08.2007г. От 2 седмици ходи на ясла в 91во ОДЗ - 2ра група. Имали някой там, че не съм чела темичката назад?

Общи условия

Активация на акаунт