София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 756
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Миналата седмица купих едно много хубаво домашно мляко от пазара на Хаджи Димитър-един мъж го продаваше, каза, че идва от Видин (или Враца). Страхотно беше, каза, че продавал и сирене, но него не сме пробвали.

# 211
  • София
жгмъц, аз затова искам от проверено... вярно, че е риск.. ама пък иначе детето ми никога няма да яде истинско кисело мляко...  аз прясно на нея не й давам, пък и винаги го варя много дълго..

# 212
Нашите редовно купуват прясно мляко от едно момче,което минава по всички входове из блоковете в "Левски В".Дори си заквасват за кисело и става хубаво!И аз имах големи съмнения,но вече се престраших и й давам на малката такова кисело,обаче! Rolling Eyes

# 213
Здравейте момичета!
Как сте? Бебоците слушат ли ви? Grinning
Имам един въпрос. Къде ходите на разходка с бебчовците?

Желая ви хубав ден  newsm10 и приятни разходки!!! 1stroller

# 214

Имам един въпрос. Къде ходите на разходка с бебчовците?

Моето дете е при майка ми в Надежда. Инак е на градина. Вече не сме по градинките. Събота излизаме за малко, я до магазина, до Герена за памперси и това е. 

А за домашното мляко-все си ме е било страх. Не знам какво е давано на кравата. Свекърва ми веднъж му набута на детето и го хвана диария. И то от малко количество. Предпочитам да му дам Верея, поне от него проблеми няма. Колкото и смешно да ви звуча-това е истината.

# 215
  • София
SunshineMery, kога ще взимаш пак мляко? Удобно ли ще е да ми вземеш 1л и на мен. Същия ден ще дойда да си го взема и платя преди обяда. В х.димитър съм и не вярвам момчето да идва чак до тук, а на мен не ми пречи да дойда до левски в. даже ако има някакъв точен час, ще дойда и направо от човека да си го взема, но ако няма час не ми се виси навън да чакам, че все пак съм с дете.  Praynig

# 216
saxophone ,до колкото знам четвъртък и неделя минава момчето.Нашите пълнят една голяма тенджера с мляко за 5лв.Ама като количество точно не знам колко литра излиза това,трябва да питам,за да ти кажа и като цена колко е.Иначе до колкото помня купешкото е на същата цена,ама нали това е "домашно",нашите от доста време все такова взимат и заквасват.
Ако искаш утре мога да им кажа да вземат и като ходя до тях вечерта ще го взема. Само в какъв съд да го сложа!? Thinking
А мога да им кажа и да питат къде ходи момчето да продава мляко?Привечер минава обикновено,но няма точен час! Peace

# 217
  • София
SunshineMery, най-добре да питат от къде, кога и как мога да си взема мляко. Ако обикаля лично и не идва в Х.Димитър, ще те помоля да ти донеса съд и парички и следващия път да ми вземете и на мен. Веднага ще дойда да си го прибера.

MHristova, ние се разхождаме в Борисовата при хубаво време. Имам място в колата за една мама и едно дете. По-рядко ходим към Герена. Когато пък не е много читаво времето и излизаме само за около час, ходим до поликлиниката или в паркчето зад училището, което е до църквата, срещу спирката на 85... ама и аз едно обяснение му дръпнах  ooooh!

# 218
saxophone ,ще дам наставления на нашите да проучат и ще ти кажа! Peace
Няма проблем да се уговорим нещо,за да ти е удобно и на теб! Wink

# 219
  • София
Благодаря ти много.  Hug   На мен по принцип ми е удобен всеки час и място, само не ми е удобно да чакам дълго, когато часът не е фиксиран.  Peace

# 220
Момичета, някоя от вас да носи размер Л  Flutter

# 221
saxophone ,писах ти на лични.
Момчето каза,че и в Х.Димитър минава за мляко.
Продават и сирене и кашкавал,от това мляко правени.
Прясно мляко - 1.60лв.,кашкавала е около 10лв.,не съм сигурна,а за сиренето не знам.
Минават в Х.Димитър във вторник и петък.
Ако някой друг се интересува,да каже блок и вход - мисля,че е достатъчно  Rolling Eyes
Ще предам на хората като ходят при нашите в четвъртък и ще минат да го доставят направо вкъщи. Peace
Шаманката,за какво става въпрос?  Simple Smile

# 222
Искам да пробвам една блуза, която правя на някой, който е Л размер. Аз бях Л, но предвид растящата ми надстройка вече деформирам всички дрехи  Mr. Green

# 223
Не знам точно кой размер съм -  понякога влизам в Л,друг път в ХЛ,или и в ХХЛ,просто не съм сигурна точно какво съм и аз! Crazy Но едва ли съм Л.Големичка съм си! Laughing

# 224
Благодаря все пак  Simple Smile Моите познати са все в по малки или по големи размери

Общи условия

Активация на акаунт