София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 689
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За съжаление клуб Майчето го затвориха на 30 ноември.  Cry

Ха, защо ?  Shocked

# 331
  • с трима мъже :)
Аз говорих с Майчето - клуба е разпродаден, наистина вече не работи. Не е имало желаещ да го поеме  Sad

Било е под наем.

Бе няма ли кой да се наеме с една такава дейност и да ни гледа децата  Grinning

# 332
Цитат
Да питам сега аз за това прословуто мляко - къде около поликлиниката (23-та) мога да го причакам тоя млекар - или около пазара? И кога?
С бухалка ли ще го причакаш  newsm66  ..... Joy

Наскоро видях ,че и клуб"Олелия" е затворен.За кв."Левски" ни остана само "Щурчо".Имате ли актуална информация за клубове в "Сухата река" и "Хаджи Димитър"?

Моите кукли вече седмица са на ясла.В новата 92ОДЗ.И аз съм там ,сестра в яслата.Изведнъж стана всичко и още не мога да се осъзная. smile3517

# 333
  • София
Този "Щурчо" ми е под носа а аз дори не подозирах, че съществува. Ако не си направят някаква реклама и те ще затворят ... Малко находчивост трябва ...

# 334
Зад 3 ОДЗ има клубче, от което моя приятелка е много доволна. Това е някъде около последната спирка на 85. Ама аз не съм го проверила още.

Кой искаше да го подсещам като пусна тема за блузки  Flutter  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452751.msg13407328;topicseen#top

# 335
Здравейте момичета! Слушкат ли бебоците? Защото ние не много  #Crazy

Относно детските клубове в Сухата река аз знам два-"Талантино" и "Тигър". Немога само че да кажа към днешна дата как и дали работят.

# 336
  • София
Клубчето до 3 ОДЗ се казва Бонбон. Били сме там на РД на приятелче. Мястото за игра е широко, в единия ъгъл има голяма пързалка с топки, в другия сцена. Аниматорката забавляваше децата, като им организираше игри. За родителите е удобно, защото залата е отделена от детския кът с голямо стъкло и всичко се вижда. Само ми се стори че нямаха достатъчно разнообразни играчки, но за парти е супер.  Peace

Шаманче, забелязахме новата колекция.  newsm10 Направо ти се чудя от къде намираш сили и с това да се занимаваш. smile3501  Блузката за кърмене е страхотна.  Peace Моето говорещо кърмаче обаче вече си иска "ненито" само вечер за заспиване, но се надявам  не след дълго да имам повод все пак да си купя такава блузка.  Blush

# 337
Шаманке БРАВО!!! smile3501 smile3501 smile3501

Супер са нещата. Шапка ти свалям за творчеството и труда!!

# 338
Благодаря  Grinning Луда съм за връзване, ясно е. Най вероятно ще раждам докато разпределям благата  кърмачески Mr. Green

# 339
galaUSA ,пощата ти е препълнена,не мога да ти пусна съобщение.
Ако нямаш телефона ми,ще ти го пусна пак  Wink

# 340
Зад 3 ОДЗ има клубче, от което моя приятелка е много доволна. Това е някъде около последната спирка на 85. Ама аз не съм го проверила още.

Кой искаше да го подсещам като пусна тема за блузки  Flutter  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452751.msg13407328;topicseen#top
Аааа. Joy Joy Joy Уникални саааа  Joy Joy Joy Joy
Браво мамче. Кога ще пием кафе? Аз вече работя, де и време нямама, ама все пак.

# 341
galaUSA ,пощата ти е препълнена,не мога да ти пусна съобщение.
Ако нямаш телефона ми,ще ти го пусна пак  Wink

освободих  Peace

# 342
Сани, благодаря. Аз също работя, но съм в къщи, та когато решиш ми ела на гости  Simple Smile

# 343
Сани, благодаря. Аз също работя, но съм в къщи, та когато решиш ми ела на гости  Simple Smile

шаманке, аз ще мина през теб, да ти дам парите, само дето вчера се завъртях у нас с алекс, не ми остана време, той нали има Т - та ходихме при Везенков.

Везенков няма да го сменяме, със сигурност до декември, другата година - сме при него. После вече сме замислили едни съвсем други неща да направим с моя мъж  Hug

# 344
Какви бе Галя, ще го биете ли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт