София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 689
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
оууу
тебе пак са те притиснали на работата - даже и през уикенда  Sad

Свикнала съм.  Wink

Ето тел на Майчето - 0894457577

# 316
  • с трима мъже :)
благодаря, жгмъц  Peace  Hug

# 317
  • София

За нищо.  Wink

# 318
  • София
може ли адреса на това клубче или номера на блока? Rolling Eyes че ние нали сега сме близо до поликлиниката на х.димитър и май ми е близо разбирам... и във връзка с това - не ви ли е малко страх като оставяте децата сами на клубче? то вярно моите са по-малки, ама едно, че ще ревнат и в началото ще стоя с тях докато свикнат с обстановката (а особено сега след като сменихме квартирата са много чувствителни откъм нови места), ама и после сигурно ще ги мисля - все пак ги оставям на чужди хора. Rolling Eyes Thinking

# 319
може ли адреса на това клубче или номера на блока? Rolling Eyes че ние нали сега сме близо до поликлиниката на х.димитър и май ми е близо разбирам... и във връзка с това - не ви ли е малко страх като оставяте децата сами на клубче? то вярно моите са по-малки, ама едно, че ще ревнат и в началото ще стоя с тях докато свикнат с обстановката (а особено сега след като сменихме квартирата са много чувствителни откъм нови места), ама и после сигурно ще ги мисля - все пак ги оставям на чужди хора. Rolling Eyes Thinking

алекс си умира за детски кътове и сега само реве да го водя в тоя. Там се нарипва, навиква, натичва  Joy
Момчил копира всичко от брат си. Където е големия, малкия го следи и няма проблеми, щом брат му е с него  Peace

Понякога Момчил ме търси, така е. Досега не съм го оставяла. Но все си мисля, че ще изкарат заедно два часа. В детската Момчил е примерен в това отношение - нито реве за нас, нито нищо  Simple Smile

# 320
  • София
млякото дойде, много съм щастлива и доволна  Laughing

# 321
  • София

Мнооогая леееета, мнооогая ....  Laughing

# 322
saxophone ,най-накрая! Crazy
Явно картата е подействала! Mr. Green Нарисувах му всички улици и пресечки,точно като на карта,та да намери адреса!
Браво! Laughing
Сега saxophone кажи,че не е хубаво млякото! Joy hahaha

# 323
  • София
Млякото е супер. Варих го 10тина минутки в млековарката на слаб огън за всеки случай и трябва да ви кажа, че после имаше един пръст каймак отгоре. Подкваси ми се супер готино и съм страшно доволна.  Simple Smile
SunshineMery , трябва да те черпя. Предлагам квартална среща през януари, че сега с малката отивам при мама.  Heart Eyes

# 324
  • София

Същото и от мен. Sunshine, да си жива и здрава, страхотно е млякото!

# 325

Мнооогая леееета, мнооогая ....  Laughing

ха ха ахха

# 326
  • София
На срещата да носите по едно бурканче мляко, да дегустираме.  Wink

# 327
АМи от януари тогава може ли и аз да  се включа към млякото че всички сме големи любители вкъщи,а каква му е цената че нещо изтървах?

# 328
Слава Богу,че ви е и харесало,че иначе аз щях да си го отнеса  bowuu
Радвам се,че великата история завършва с положителен край! Hug
За срещата съм ЗА - макар че всеки ден сигурно се разминаваме с някоя от вас,ама като не се знаем  Laughing
ekaterina II - 1.60лв. май му е цената! Mr. Green Казвам "май" понеже аз не купувам,а нашите. Heart Eyes

# 329
За съжаление клуб Майчето го затвориха на 30 ноември.  Cry
Да питам сега аз за това прословуто мляко - къде около поликлиниката (23-та) мога да го причакам тоя млекар - или около пазара? И кога?

Общи условия

Активация на акаунт