Взех направление. Чаках 1ч.40мин., а жената с детето, които бяха преди мен, направо откачиха. Тяхното чакане се събираше към два часа и момиченцето доста поплака, горкото. Говорих с др. лекарка да се местим при нея. Каза, че ще ни вземи. Трябва до края на месеца да предупредя и Везенков, защото и картоните ще трябва да си взема от него.
Чудя се само едно - всичкото инфо, което той си е записал в компа з адецата, от раждането им - историята на боледуванията - това само в неговия комп. ли е или докторите са в мрежа и се вижда от други?
Ако не са, поне дали е програмата една и също? Дали ще има начин това инфо да иде на новата докторка на компа
Държа се далеч по-добре от вчера, но съм сигурна, че е ИМЕННО заради вчера
Разгледа на Момчил цялата история от раждането, на компа си и общо взето събра две и две и предположи откъде може да има проблеми с ходенето. Аз, например, не бих се сетила, просто защото това не ми е професия, не съм на "ти" с медицината.
Но чакането пред кабинета му...Отношението често-често...С мъжа ми наскоро пак е имало изпълнения.... Ще го сменям.
И направо и поликлиниката.
, веднъж д-ра ни вкара в една стая с мъжа и децата, че беше някакъв гаден грип и сума хора навън, пък ние с 2те деца).

- само да разбера и цените...
Трябва ми хладилен техник.