София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 727
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • с трима мъже :)
Днес пак ходих при Везенков - аз не се отказвам лесно - докато съм без работа ще си прегледам краката на децата! После няма да има кога!

Взех направление. Чаках 1ч.40мин., а жената с детето, които бяха преди мен, направо откачиха. Тяхното чакане се събираше към два часа и момиченцето доста поплака, горкото. Говорих с др. лекарка да се местим при нея. Каза, че ще ни вземи. Трябва до края на месеца да предупредя и Везенков, защото и картоните ще трябва да си взема от него.

Чудя се само едно - всичкото инфо, което той си е записал в компа з адецата, от раждането им - историята на боледуванията - това само в неговия комп. ли е или докторите са в мрежа и се вижда от други?

Ако не са, поне дали е програмата една и също? Дали ще има начин това инфо да иде на новата докторка на компа

Държа се далеч по-добре от вчера, но съм сигурна, че е ИМЕННО заради вчера

Разгледа на Момчил цялата история от раждането, на компа си и общо взето събра две и две и предположи откъде може да има проблеми с ходенето. Аз, например, не бих се сетила, просто защото това не ми е професия, не съм на "ти" с медицината.

Но чакането пред кабинета му...Отношението често-често...С мъжа ми наскоро пак е имало изпълнения.... Ще го сменям.

# 301
  • София
Аз всъщност питах за личен лекар за възрастен, не за дете. Но след разказаното от galaUSA за пореден път се замислям дали да не сменя и педиатъра.  newsm78 И направо и поликлиниката.
нашата е вече и за възрастни. нещо учи жената, преди година-две ходи на изпити и точно това ми обясняваше веднъж, че вече официално може да е и личен лекар, т.е. не само педиатър. на мен лично така ми е много удобно, за да не се редя на 2 опашки, ако трябва да прегледа децата примерно и искам да си взема направление за мен. преди това с мъжа ми бяхме ок. 3 год. при д-р Володя Василев, пак в 18-та, също съм много доволна от него, никога не съм го чула да вика, АБ не ми е изписвал и т.н. нооо при него има много пенсионери и се чака мноооого (а възрастните дори и бременна като бях и с бебе не ме пускат да мина преди тях  Tired, веднъж д-ра ни вкара в една стая с мъжа и децата, че беше някакъв гаден грип и сума хора навън, пък ние с 2те деца).
при Йорданова също се чака много, особено пък сега зимата; но е търпелива и разбрана жена; случвало ми се е да е в отпуска или да не е на смяна и пак да й се обаждам по тел. веднъж водихме Емко на дежурния с едни като асматични пристъпи, онази (дежурната) се ошашка и ни наплаши, че сме за болница и изписа сума лекарства. звъннах на Йорданова и и чета рецептата  Mr. Green, та тя ми обясни кое да взимам и кое не и детето пи 1-2 лекарства само и се оправи.

мале, каква реклама и направих. Laughing

Аня, коя е поликлинаката в Суха река? 18 ли ?
да. Simple Smile

# 302
  • София
Здравейте момичета! В темата за детските клубове прочетох, че лятото е открит нов детски клуб в Хаджи Димитър, но не пишеше нищо повече. Знаете ли нещо по въпроса? Търся  подходящо мясо за РД на дете в първи клас. В Бонбон сме празнували вече, в Норита не искам, а Олелия е за по-мънички деца. Вие къде празнувате? Ще ми се да не е далеч от квартала, защото кой знае какво ще е времето на 29 декември. Благодаря много на тези, които ще ми дадат едно рамо.

# 303
  • София
Олелия е затворен от октомври.
Има едно ново клубче "Майчето", намира се в един нов блок зад Фантастико, наблизо е и една ДГ. Забравила съм точно кой номер е блока. Ние празнувахме там, приятно е ...
Ето малко снимчици.  Wink
http://www.facebook.com/album.php?aid=2025149&id=1371333960&l=991692eb4b

# 304
  • София
жгмъц, мерси! А имат ли сайт? Родителите в отделна зала ли са? Разкажи ми нещо повече, моля те! В апартамент ли е или в подблоково пространство?

# 305
жгмъц, мерси! А имат ли сайт? Родителите в отделна зала ли са? Разкажи ми нещо повече, моля те! В апартамент ли е или в подблоково пространство?

ина, и цените ни кажи
всеки ден ли работи този клуб? примерно, ако искам да ги оставя там, та нещо да си свърша... може ли

# 306
И ние празнувахме там. Залата не е отделна, родителите са на маса до отделението на децата. Не е лошо, но имат абсурдната идея да преследват три годишните да не минават от детската част към масата на големите защото цапали  Tired Иначе е ок, приятно място. Нямат сайт обаче.
Моя приятелка е много доволна от клубчето зад 3 ОДЗ, отдлна зала май било, голямо ... в момента не мога да си спомня името на клубчето.

Галя, предлагат и такива услуги, ама и на теб ти е под носа. Не помня блока като номер, но е първия нов преди поликлиниката в ляво. Блоковете дето са в хубави цветове, кафяво, оранж и бежаво май  Flutter

# 307
  • София

ина, и цените ни кажи
всеки ден ли работи този клуб? примерно, ако искам да ги оставя там, та нещо да си свърша... може ли

Може да.
А цени не мога да ти кажа, то зависи какви менюта ще избереш и т.н., но ми се струва че е като навсякъде...
Ние хванахме хубаво време и седяхме навън, а децата си вилнееха вътре, на масичките вътре им сервираха храната.  Wink
Помещението не е апартамент, а е тип "магазин", в блока. Сайт нямат, както и табели които да насочват хората и докато го открих се препотих 100 пъти. Съответно посрещах всички гости на съседната пряка, което е безумно. Посъветвах ги да се "заявят" някъде, че хората да знаят, че въобще съществуват... Предполагам за вас ще е по лесно да се ориентирате, нали си живеете в ХД.  Wink

# 308
  • София
Моя приятелка е много доволна от клубчето зад 3 ОДЗ, отдлна зала май било, голямо ... в момента не мога да си спомня името на клубчето.
Кое беше 3 ОДЗ?

# 309
ама и на теб ти е под носа. Не помня блока като номер, но е първия нов преди поликлиниката в ляво. Блоковете дето са в хубави цветове, кафяво, оранж и бежаво май  Flutter

аз точно заради това питам
направо се изумих, като прочетох, че е до детската градина - алекс е в тази детска. И точно за тези блокове си мислех, че е...
Направо си представям вече как поне два пъти в месеца ще ги оставям за по няколко часа, та да си излъскам апартамента - че няма и без това кой да ми ги гледа  ooooh!

страхотно е така  newsm44 - само да разбера и цените...

# 310
охх, Ина, дай телефон поне, моля те  Praynig

# 311
  • София
охх, Ина, дай телефон поне, моля те  Praynig

Довечера ще го изровя у нас, че сега съм на работа ...  Wink

# 312
оууу
тебе пак са те притиснали на работата - даже и през уикенда  Sad

# 313
Картата ми е предадена на млекаря! Mr. Green
Вторник трябва да го имате вече!
Поне през Фантастико каза,че минавали!
Другия адрес също е "нарисуван".Дано не е твърде късно за саксофон  Confused поне преди 10-ти да мине! Hug

# 314
  • София
Айде аз пак с въпрос.  Grinning Трябва ми хладилен техникSad Да знаете някой в района?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт