София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 49 513
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • с трима мъже :)
от Х.Дим. съм, преди пишех нон-стоп, но сега с работата, с децата...

# 481
  • софия-napoli
хайде на кафенцееее
много спите здравейте и от мен аз също съм от левски но не знаех че си имаме темичка тук

# 482
galaUSA, мерси много, ще чакам.  Hug

ХМ, за пръв път те виждам да пишеш в темата. ти от кой кв си от х.дим. или левски г ?

нито едното, нито другото -  от суха река  Laughing

май се затопля

# 483
ох, аз мислех, че мен ме питат от кой квартал съм

ХМ го приех за замисляне, а не за ник  Embarassed

# 484
Днес се качвахме на Витоша. Там винаги ни е харесвало, но днес беше мъка. Отвсякъде шурти вода, теч навсякъде, локви, кал, сняг, ту много слънчево, ту сенчесто. Никак не ни хареса, нямаше къде да седнем, къде да поиграят децата. Врътнахме се на две-три места, все тая. Накрая ходихме до Южния. Там пък беше пре-пре-пренаселено. Но беше далеч по-добре.

# 485
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет съседчета!  wavey

Няма ли да организираме една разходка в някоя квартална градинка?

Шаманче, как си? Как е Матея? Растете ли? Кога ще си запознаем наборчетата, че и ние да се видим де  Mr. Green?

# 486
Ейй, тъкмо се чудех как сте  Peace

Матеа расте и се очовечва вече. Аз излизам при всеки удобен случай, когато времето е приятно, защото мразя да ми мръзне тръртката. Може през седмицата нещо да измислим, понеделник съм на линия  Grinning Ако ме мернеш преди това, обади се, количката ми е едно специфично убито лилаво плико

# 487
Дано времето е хубаво и може да спретнем една разходка.

Вие къде се разхождате!?  Flutter

# 488
Още нямам маршрут  Wink Гледам да е на слънце.

# 489
ох, аз мислех, че мен ме питат от кой квартал съм

ХМ го приех за замисляне, а не за ник  Embarassed

споко, често се случва, особено като не съм редовен потребител  Laughing аз такъв съм си го избрала

тц, тц - толкоз време и нито една оферта, пак ще трябва да чакам уикенда за излизане значи

сега като ни изведоха гледам че природата в парка е доста гъсто примесена с кучешки акита
да се притеснявам ли отрано или да разчитам на добър имунитет?

# 490
ХМ, колко ти е голямо детенцето?
При кучешките съкровища, поради всеобхватността им, ами... свиква се  Rolling Eyes Наистина като няма на какво, разчитаме на добър имунитет.

# 491
  • София
Привет  Grinning
Приемате ли нови муцуни? Ще ми бъде приятно да се запознаем, за да минават по-приятно разходките ни. Аз живея в Сухата река, до Билла и засега се разхождаме в парка Герена, но като се позатопли мисля да посещаваме по-често Заимов, че е по-чисто и приятно.

А ако се видим скоро с Шаманката ще я използвам за консултация във връзка с нейната титла (ако не е много нахално Embarassed ), че се изтормозихме вече с дребния.

bouquet

# 492
Я, още едно наборче!  Mr. Green

Айде на разходки  Laughing.
Ние също ходим до Герена понякога, ако е топло. Иначе сме в ХД.
Излизаме към 12...

Ще се радвам да се видим!

# 493
Таря , добре дошла  Peace
Питай ме каквото те интересува, може би на лс е най - добре  Simple Smile

# 494
ХМ, колко ти е голямо детенцето?
При кучешките съкровища, поради всеобхватността им, ами... свиква се  Rolling Eyes Наистина като няма на какво, разчитаме на добър имунитет.
на 4 месеца сме и вече всичко пъхаме в устата  Grinning

да питам нещо друго - търся някой да ми помага, ама така много от време на време и за кратко, че като го няма таткото не мога един хляб да ида да си купя. слава богу пак успя да изклинчи командировката, но няма да е вечно и не се знае кога, та затова не съм пуснала тема в специалния форум

Общи условия

Активация на акаунт