София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 671
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
За Суха Река не знам, но знам един дето е след моста на Черковна. Ходила съм пеша, не е далече.
Моята фаворитка обаче е на Руски Паметник, успява да ме омае и да не ме е страх.

# 76
Шаманке кажи по точни координати моля те,че съм на чалъм,хубаво ли работи освен че омайва?

# 77
Този, който е близо до Черковна е д-р. Александров, тел. 0888 304 544, 943 19 32
А тази, при която ходя е Д-р. Илиева, стоматологичен център Евродент 93 на Руски Паметник   тел: 0887 526 323

И двамата работят с касата, но и двамата не са евтини. Само, че пък работят добре и за пъзльовци като мен са идеални  Simple Smile

# 78
благодаря   bouquet,а при този до Черковна защо спря да ходиш,ако не е тайна разбира се  Embarassed

# 79
Защото не направих нещо, което ме посъветва и после ме беше срам да отида пак  Blush Идиотско но факт.

# 80
  • София
аз съм ходила при д-р Селвелиева в клиника Неделчев в самото начало на Дондуков на спирката на тролея и 78. много е мила и ми угажда да ми бие упойка всеки път.

# 81
Айде и аз да си похваля зъболекарката д-р Пенева.
Намира се близо до театър София.Работи с касата,и е толкова внимателна и спокойна,че от нея заобичах зъболекарите,и дори преди 1 година се реших на толкова години и брекети да си сложа.Но не при нея,при друга лекарка,която също е душица,но е доста по-далечко! Grinning
Ако някой иска ще дам и на двете координати!

# 82
Момичета споделете добър стоматолог в района на Сухата река, за големи шубета като мен.  Hug Лошото е, че търся в района, но нямам как, териториално съм ограничена Laughing.
Flutter Д-р Коева, намира се във високия блок (зад пожарната), уличката срещу денонощния супер маркет Макси (мисля, че така се казваше магазина).
Не работи със здравната каса, последния път преди около месец бях за зъбен камък - 35 лв. Множко ми е, но няма как, повече от година не бях го чистила.
Започнах да ходя при нея, докато бях майчинство, и също търсех в нашия район. Понеже тогава правих доста зъби, често се налагаше да ходя с малкия. Впечатлението ми е, че е много внимателна, но пък аз не съм от страхливите.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 19:38 от emsy

# 83
  • София
в коя ясла мога да кандидатствам без да чакам месец май?

# 84
Във всички ясли можеш да кандидатсваш.Но само самостоятелните ясли ,а не ОДЗ.Подава се молба по стария начин,но все пак попитай на място ,може и там да има промени.

# 85
  • София
хм... а в яслата на фантастико ми отказаха  Thinking

# 86
Яслите са към министерството на здравеоопазването,а ОДЗ са към Минстерстовото на образованието.Може би и яслите си имат срок за подаване,но идея си нямам кога.Съжалвам ,че не мога да ти помогна.
Това до "Фантастико " да не би да е ОДЗ? Thinking

# 87
В самостоятелните ясли и най-вече тази до Фантастико, приемат молби в началото на октомври и първия работен ден на месец Януари, ако случайно не са решили някакви определени дати.Иначе през останалото време няма смисъл да подаваш молба,просто защото има много желаещи и малко места Simple Smile Този Януари,когато аз подавах молба, имаше над 120 кандидати.
Най-добре директорката ще ти каже кога да подадеш молба,за да имаш шанс за прием .
Успех Simple Smile

# 88
  • София
благодаря, ще отида на место да говоря с директорките кога да подавам молба за кандидатстване...

# 89
  • София
Изникна проблем изневиделица - от понеделник няма кой да гледа дъщеря ми /6,5 г./. До сега се рових в нета и открих само тази занималня в на Хаджи Димитър. Имате ли някакви впечатления от нея? Къде се намира? За някоя друга сещате ли се в района? Помагайте, че полудях!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт