София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 684
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
реклама на тази имаше разлепена на входа ни. иначе вариант е и детско клубче, в квартала са 3-4.

аз да попитам някоя от вас да получава списанието на Маги? Flutter

# 91
  • София
Клубчетата работят от 10:00 ч., късно ми е.

# 92
  • София
до нас в Дон-Бонбон започват в 8ч. (поне така е в сайта им) и месечната такса е 150лв., което мисля е доста по-евтино от занималня.

# 93
Здравейте, момичета!

Предстои ни скоро (дано да е по-скоро!) да се преместим в Хаджи Димитър. Моля за съвет към кой педиатър да се ориентираме - ще живеем непосредствено до 23-та поликлиника. От прочетеното дотук разбрах единствено, че няма да отидем при д-р Катя Сепаревска. Вие от кой сте доволни в тази поликлиника?

И вторият ми въпрос е свързан с детската кухня. Дъщеря ми е на 1 г. и 8 м. и в момента се възползваме от тази благина, но с преместването не знам къде ще е добре да се запишем, как става записването, чака ли се ред... Подочух нещо за частна детска кухня в района, ако знаете повече, моля споделете...

# 94
Тъкмо щях да ти препоръчам Сепаревска  Simple Smile Ние сме при Везенков. Добрите страни са му, че не е идиот и предписва антибиотици само когато наистина се налага. Лошите страни, че винаги се чака пред кабинета му и човек може да избадне в тих бяс докато влезе. А и си пада по антихистаминови  сиропчета  Crazy
Май с чиста съвест не мога да ти препоръчам никой педиатър в района.

Детската кухня, амиии има две частни. ОЗИ и Джуниър Меню. Има и държавна, но е мизерна и далечко (3 ОДЗ). Има и други кухни с доставка до квартала. Пробвайте от всички и ще видите какво ви допада.

# 95
  • София
Май с чиста съвест не мога да ти препоръчам никой педиатър в района.
Йорданова, но в 18-та поликлиника! Много съм доволна от нея, единственият минус, че не е супер голям привърженик на дългото и изключително кърмене, но все пак подкрепя, а и на майки като мен дет' се образоват в нета не им чете конско и ги оставя да си правят както смятат за добре. Mr. Green Дори като беше много нисък хемоглобина му и пиеше капки не ми е натяквала, че е от кърменето и дрън-дрън. АБ изписва в краен случай.

# 96
аз съм при Арсова в 23 и съм доволна,винаги си вдига телефона,винаги обяснява подробно какво и защо като я питаш,но ние ( да чукна на дърво) не боледуваме често и за 2-3 дни ако се разболеем ни минава така че почти не стигаме до антибиотици,тя също не бърза да ги изписва,преглежда хем обстойно хем сравнително пъргаво,и е много внимателна към детето понеже моят много реве в кабинета тя постоянно го разсейва с разни колички,говори му харесва ми

# 97
  • София
Ние сме при Сапаревска и сме много доволни. Лекува дете все с хомеопатия и никога не се хвърля да изписва с лекота антибиотици. Иска да я види и на следващия ден и винаги е мила и отзивчива. Когато съм й звъняла по тел, съм я намирала. Сега не те агитирам. Щом си решила, че не я искаш, ти си знаеш.. аз просто да споделя..

Иначе за детска кухня, сме взимали веднъж от ОЗИ. Записването става и по тел, може и от днес за следващия ден.

# 98
  • София
Ние сме при Андонова в 55В блок. Казват че е добра, но не съм имала все още възможност да се уверя (пу-пу). Беше много мила и отзивчива, когато дойде на първи преглед вкъщи. За жалост оттогава насам, когато отидем при нея, се държи все едно отиваме да й изядем обяда. Дръпната е и.. Смятам да се възползвам от дадените ви съвети и и аз да я сменя. В обратната смяна при нея е д-р Дръжков; него не го хвалят като добър лекар. Извинявам се че не отговарям на въпроса кого бих препоръчала, но смятам и отговор кого не бих препоръчала би бил полезен.

# 99
При Дръжков беше Алекс до 6м. Не съм доволна. Много е отвеян, дава тъпи съвети за кърмене и захранване и ... не ме кефи  Mr. Green
Мога също да се оплача от Маринова, тя е в кабинета на Везенков в обратната смяна. Препоръча да давам на Алекс антибиотик, който "не бил много вреден", колкото си искам витамини и нурофен профилактично без да е вдигал температура.

# 100
Аня, извинявай, че вчера не дойдох при теб, но ме беше срам от чистотата на детето ми.  LaughingНе знам какво щеше да си помислиш.  Blush Представа си нямаш какъв сеи направи от един сок и съответо залепения пясък по него.  ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 101
  • София
о, моля ти се! Hug Hug Hug аз реших, че просто вече доста време сте били навън и се прибирате (не като нас следобеден сън до 6ч. вечерта и тепърва на разходка  Laughing Blush). момчето ти много е порастнало Hug, познах теб и количата ти. Laughing
пък за цапането... хич не се впечатлявам от такива неща, то по тази логика ако видят моите след като са яли сладолед... ooooh!

# 102
о, моля ти се! Hug Hug Hug аз реших, че просто вече доста време сте били навън
Оо, да. То му беше време за вечеря дори. Но ние обиколихме два пъти квартала и бяхме гроги. Виж той беше във вихъра си.
то по тази логика ако видят моите след като са яли сладолед... ooooh!
Моето докато яде сладолед всички майки бягат от него.  Crazy Шоу е . Подскачат от пейките като се доближи...  Joy

# 103
Малко реклама да си направим  Crazy

За който не е видял в програмата на ССК за София и има интерес, заповядайте и на тези лекции:

4 август (вторник) от 18:00 ч. в Център „Съвременни родители”
Лекция и дискусия на тема: Защо да кърмя? Начало на кърменето (първи дни с бебето), Избягване и преодоляване на често срещани проблеми и трудности.
ул. Русалийски проход 15–17, вх. 3, офис 41

6 август (четвъртък) от 10:30 ч. в Български червен кръст
Лекция „Кърменето в извънредни ситуации. Готови ли сме?“
В допълнение към лекцията за кърмене, за първа помощ в критични и неочаквани моменти, д-р Живка Димитрова от БЧК, ще попълни знанията ни.
бул. „Джеймс Баучер” 76, зала Вашингтон

# 104
Здравейте мамчета!  Grinning През септември синът ми тръгва в яслата на ул. Баба Вида, до Фантастико в Хаджи Димитър. От няколко мами подразбрах, че за да се отнасят добре с детето ми е хубаво предварително да почерпя персонала и директорката. Ще се радвам ако някой сподели дали има такава практика. Не искам да се получи скофузна ситуация и ефекта да е обратен.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 17:56 от cherry girl

Общи условия

Активация на акаунт