София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 700
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Никой никога не съм черпила там, нито предварително, нито следварително. Само за Коледа детето занесе на двете мед. сестри и лелката по едно пакетче с коледна свещичка, играчка за елха и една стограмка уиски. Изключително съм доволна от тези жени, още ми е мъчно за тях. Дъщеря ми е много злояда, чистеха и копъра от таратора /това и аз не мога да го направя/, ако не иска да яде нищо от менюто я водеха в кухнята да си избере нещо, като например хляб с чубрица. Имаше едно момченце, което го водеха в двора на яслата, когато е болно и трябва да пие антибиотик за да го нахрани леля Данче, защото майка му не успяваше. Детето ги обичаше много, сутрин им се хвърляше да ги целува и прегръща. Научиха я да ака на гърне, да се облича и съблича сама, да си сгъва дрехите, песнички, стихчета... Абе супер беше. Не знам как е по другите групи, тя беше в групата на леля Колева, леля Пепи и леля Данче.

# 106
За яслата на Х.Димитър ли става въпрос,че и в Сухата Река близо до Фантастико има ясла?
Ние също ще сме в Х.Димитър,ако за нея става въпрос. Peace
Не съм мислила за почерпка,а и като не знам на кой!? Rolling Eyes
Може би слад като започнем и се опознаем,и аз не знам! Rolling Eyes
Иначе до сега като съм ходила,а то беше доста пъти,за да проверявам за класирането,всички са били много любезни!
Директорката преди време беше ми казала,че това е най-добрата ясла в района! Grinning
Дано да е така!Макар че ние ще сме до март-април само навярно,ако не сменят законите!Че тогава ставаме на 3г.  Blush

# 107
  • София
Изключително съм доволна от тези жени, още ми е мъчно за тях. Дъщеря ми е много злояда, чистеха и копъра от таратора /това и аз не мога да го направя/, ако не иска да яде нищо от менюто я водеха в кухнята да си избере нещо, като например хляб с чубрица. Имаше едно момченце, което го водеха в двора на яслата, когато е болно и трябва да пие антибиотик за да го нахрани леля Данче, защото майка му не успяваше. Детето ги обичаше много, сутрин им се хвърляше да ги целува и прегръща. Научиха я да ака на гърне, да се облича и съблича сама, да си сгъва дрехите, песнички, стихчета... Абе супер беше. Не знам как е по другите групи, тя беше в групата на леля Колева, леля Пепи и леля Данче.
Много се радвам на такива мнения за персонала в държ. ясла/градина! Hug Наистина, много се развълнувах от написаното, щото напр. в яслата до нас (на Патиланско ц-во) не веднъж като взимах кухнята чувах лелките как викат на бебетата що не ядат и подобни и това е една от причините да отделяме свръхвъзможностите си пари за частна градина.

# 108
Изключително съм доволна от тези жени, още ми е мъчно за тях. Дъщеря ми е много злояда, чистеха и копъра от таратора /това и аз не мога да го направя/, ако не иска да яде нищо от менюто я водеха в кухнята да си избере нещо, като например хляб с чубрица. Имаше едно момченце, което го водеха в двора на яслата, когато е болно и трябва да пие антибиотик за да го нахрани леля Данче, защото майка му не успяваше. Детето ги обичаше много, сутрин им се хвърляше да ги целува и прегръща. Научиха я да ака на гърне, да се облича и съблича сама, да си сгъва дрехите, песнички, стихчета... Абе супер беше. Не знам как е по другите групи, тя беше в групата на леля Колева, леля Пепи и леля Данче.
Много се радвам на такива мнения за персонала в държ. ясла/градина! Hug Наистина, много се развълнувах от написаното, щото напр. в яслата до нас (на Патиланско ц-во) не веднъж като взимах кухнята чувах лелките как викат на бебетата що не ядат и подобни и това е една от причините да отделяме свръхвъзможностите си пари за частна градина.
Това е нашата група. На Алекс лелките. Просто са мн. гръмогласни. Аз също съм мн. доволна от тях. Естествено като махна болестите.

# 109
  • София
Спомням си, че ми се караха, когато я спирах от ясла само заради сополи.

# 110
Спомням си, че ми се караха, когато я спирах от ясла само заради сополи.
Мдааа и при нас така.  Sunglasses

# 111
Момичета, благодаря ви за отзивите за яслата.   bouquet Аз обаче в крайна сметка май ще се откажа да пусна малчо тази година. Струва ми се че още не е готов да се раздели с мен, а и ме е страх да не зарази бебето с някоя ясленска болест. Говорих и с Везенков (доколкото знам е завършил и психология) и неговото мнение бе, че до 2 години децата имат нужда от близостта на майка си. Даже ми препоръча ако имам възможност да пропусне яслата и на 3 години директно да тръгне на градина. Аз съм си вкъщи и въпреки че бебка ми заема голяма част от времето, все си мисля, че ще успея да му обръщам нужното внимание. Така че най-вероятно ще освободим мястото за някое по-нуждащо се дете.
Успех на всички, които ще бъдат "ученици" наесен и бърза адаптация!!!  Heart Eyes

# 112
  • София
cherry girl, само да кажа, че много добре си решила! Hug Емко беше на 1г. като тръгнах на работа и още ми е мъчно на моменти, че се наложи толкова рано, сега с Дани почти до 2рата му годинка си бях в къщи, за което се радвам, искаше ми се още една година, докато стане на 3г., но трябваше да вземем решение и така. Няма да ти е леко на моменти сама с 2 малки деца, но определено за момента това е най-добрият вариант, от личен опит. Wink

# 113
Здравейте мили мами,

аз съм нова във форума, но тъй като живея в Хаджи Димитър и очаквам появата на моето бебче след месец Ви моля да ми помогнете в избора за педиатър. Намирам се близо до 23 ДКЦ и от информацията, която успях да открия в нета съм се ориентирала към д-р Лорита Арсова или Катя Сапаревска. Моля Ви, ако някой може да сподели повече информация за тях - примерно какво е отношението им към антибиотици, захранване, колко се чака, дали отговарят на мобилните си телефони и всичко, което може да е важно при избора на педиатър. Аз намерих телефона на Сапаревска, но за д-р Арсова почти нищо нямам.
Моля Ви за помощ! Може да препоръчате и други добри лекари в 23 ДКЦ.
Благодаря Ви!  bouquet

# 114
Здравейте мили мами,

аз съм нова във форума, но тъй като живея в Хаджи Димитър и очаквам появата на моето бебче след месец Ви моля да ми помогнете в избора за педиатър. Намирам се близо до 23 ДКЦ и от информацията, която успях да открия в нета съм се ориентирала към д-р Лорита Арсова или Катя Сапаревска. Моля Ви, ако някой може да сподели повече информация за тях - примерно какво е отношението им към антибиотици, захранване, колко се чака, дали отговарят на мобилните си телефони и всичко, което може да е важно при избора на педиатър. Аз намерих телефона на Сапаревска, но за д-р Арсова почти нищо нямам.
Моля Ви за помощ! Може да препоръчате и други добри лекари в 23 ДКЦ.
Благодаря Ви!  bouquet
Мирчев.И е алерголог при това.Но не е в поликлиниката,а в блок до Европата

# 115
  • София
Той работи ли със Здравната каса?

# 116
Той работи ли със Здравната каса?
Да.
чери, мн. добре си решила. Моят син го пуснах мин. година/той е май2007/ и мн. съжалявах. Трудно ни беше и на двамата раздялата, а плачех 2 часа като го оставях. И той също. А  болестите... са наистина много. Бяха една през друга. 3 дни му бяха достатъчни, за да прихване нещо. А и без това си стоиш у дома.  Peace

# 117
ние сме при Арсова и засега съм доволна,не бърза въобще със антибиотика,за дългото кърмене е и късното захранване,много е внимателна отговаря търпеливо на всякакви въпроси,винаги си вдига телефона,когато има пред каинета й големи наравно  с малките дечица моли хората първо да минат дребосъците,що се отнася до Д-р Мирчев,той ни е резервния вариант,мнението ми за него е че има голямо самочувствие и винаги гледа да се покаже на приказки колко добър алерголог е (при един преглед при него той каза че малкия имал суха кожа и това говори за неговата податливост към алергии,а за сега ,да чукна на дърво,не е провявал алергия към нищо,макар че всичко дето алергизира вече е хапнал и се мием с какви ли не детски течни сапуни и шампоани и т.н,а и не му е суха кожата чесно казано)

# 118
Мирчев работи със Здравната каса само като алерголог , като педиатър приема на частно  Peace. Ходили сме при него с направление от Здравната каса за педиатър и ни е връщал да го сменим с такова за алерголог.

# 119
Здравейте, мами на дечица, които ще посещават яслата до Фантастико! Имате ли информация кога започва приемането на бебоците?

Общи условия

Активация на акаунт