Козметик в Благоевград

• 3 189
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте момичета...много бих се радвала ,ако някой може да ме посъветва къде в Благоевград мога да намеря добра козметичка.Налага се малко да поживея там и ако някой други неща ,ще мога по-често да ги поставям на режим "изчакване" докато  се случи да си дойда в София,то  една кола маска на триъгълник не може хахахах .... Така ,че моля за някой запознат  по темата. Ако на някой нещо му говори ... ще живея на бул. Кирил и Методий и винаги ще се радвам да ми е близо хаха , в блока ми имам 2 фризьорски салона  ,на които освен маникюр и т.н. прочетох и козметик,но смятам ,че засега е най-добре да се посъветвам с вас тук Simple Smile

# 1
Здравей!!! Първо добре дошла! Силно се надявам престоят ти в Благоевград да ти хареса Hug
Най-добрите козметички тук се водят "Калинките" Laughing Салонът им се намира при 7 СОУ, което определено ще ти е под ръка. Честно казано никога не съм била при тях, но лоша дума не съм чула, само суперлативи. Козметичката, при която аз ходя, е добра за лице, но до там (аз съм с лазерна епилация и това ми стига). Ако проявяваш интерес бих могла да намеря точния адрес и телефон на т.нар. "калинки" Simple Smile

# 2
Здравей!!! Първо добре дошла! Силно се надявам престоят ти в Благоевград да ти хареса Hug

Възможно ли е толкова топло посрещане хахахах .... МНОГО ти благодаря   bouquet .Ще съм ти благодарна да ми намериш някакви контакти ....  и  щом казваш ,че и като адрес ще са ми удобни.... мисля ,че това е страхотна информация хахахах

# 3
Ето и повече информация....  Simple Smile
Салонът се казва "Калина" и се намира на гърба на 7СОУ (до колкото разбрах в някаква лилава сграда). А самото училище е на успоредна улица на бул. "Кирил и Методи", бих могла да ти обясня и по-точно как се стига до там, но незнам дали вече си се ориентирала в района. Телефонът им е 0898224314. Ако имаш въпроси-ще помогна с каквото мога.

Общи условия

Активация на акаунт