София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 711
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
tanya_st ,за тази ясла в Х.Димитър ни казаха в началото на септември да пускам изследванията,като са готови да ги занесем в яслата,и тогава ще ни  кажат кога ще започнем!
Имаме обаче проблем с намирането на стъкло със скоч лепенка за глистите!? Rolling Eyes
Никъде в аптеките го няма това чудо!
Някой знае ли къде мога да намеря! newsm78

# 121
  • София
Мирчев наистина говори доста, но е МНОГО ДОБЪР ЛЕКАР - и педиатър и алерголог. Мога с ръка на сърцето да кажа, без да преувеличавам, че спаси живота на дъщеря ми /реагира адекватно-изпрати ни на спешни нощни изследвания и ни изрита в спешно отделение/, след като до там я докара лекар от 23-та, с договор към ЗК /беше сигурен, че детето просто му е възпалено гърлото, след смяна на два антибиотика/. Когато потипах лекарите в болницата "ще се оправи ли?", казаха "не знаем, закъсняли сте". Използва всичките си лични връзки да ни пуснат от болницата на десетия ден, да оставят абоката на детето /18 мес./ за да го водя на вливания три пъти на ден, а да живеем и спим у нас.
Съветвам всички, които видят, че работата не отива на добре да тичат по всяко време в детското отделение на Втора градска болница. Страхотни професионалисти са.
Дано не ви се налага.

Стъклото за глистите - стъклото от личния лекар, скоча от книжарницата. При нас поне винаги е било така.

# 122
  • София
Къде се намира точно читалище "Стефан Караджа"?

# 123
До нас има читалище, незнам обаче името. Първата спирка на 85. Но сега не минава от там. До 03 ОДЗ.ул. Гинци 5. http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=b9f3c8e3227e940635babb9f7f04f992&tip=1
То е, пише го  на картата.

# 124
  • София
Мерси много, това е.

# 125
  • София
Кльомба, Мирчев приема ли в извънработно време? И на мен той ми е резервния вариант, когато не ми се чака при Везенков и ситуацията е спешна. До момента само веднъж сме опирали до него, когато уж имахме ангина, а се оказа че само леко й е зачервено гърлото. Е, не се разминахме и ние без диагноза "атопичен дерматит" и лекция по темата, докато според мен просто й е по-суха кожата.  Wink
А кой е педиатъра, който омаловажи симптомите и застраши живота на детето ти?

# 126
  • София
Имаме обаче проблем с намирането на стъкло със скоч лепенка за глистите!? Rolling Eyes
Никъде в аптеките го няма това чудо!
Някой знае ли къде мога да намеря! newsm78
и аз бях обиколила сума аптеки, т.к. точно тогава на личната й бяха свършили. имат в аптеката на поликлиниката на сухата река.

Шаманке, много, много се радвам за втората ти лентичка! Hug

# 127
Лелееее

ИВААААААААААААААААА, леко раждане. Ех, че страхотна новина.  Hug Hug Hug Hug Hug

Аня, много сте готини на тази снимка. Много яки мъжлета си имаш.   Hug

За лепенката със скоч, аз я взех от лекарката. И я счупих. Майка ми намерила само стъкълце от аптека на Ломското в Надежда- и направих от двете неща едно...  Crazy

# 128
  • София
Аня, много сте готини на тази снимка. Много яки мъжлета си имаш.   Hug
  bouquet Hug бяхме кумове в събота Grinning

# 129
  • с трима мъже :)
Аня, аз пак ще ти кажа, че си много красива!   bouquet Казвах ти го и на скайпа  Simple Smile Дечицата са много хубави, също - явно, на майката са се метнали  Grinning

Иве, бременна ли си? Сега ли? Нещо не разбирам!  Embarassed Второ, а? Ти почна ли работа или още си на Алекс-майчинството?

Жгмъц, ще те изклюкаря сега на всички: Момичета, жгмъц е станала още по-готина. Видяхме се миналата седмица и е страхотна мадама!!!

Сега да ви питам мойте си питанки - четири на брой:

1. Искам да водя Алекс на плуване. Къде е най-приемливо за хаджидимитровските дечица, на които майките работят до 6 и в 6*30 ги взимат от детската?

2. Искам да ходя на танци - народни, латино - може и на двата вида. Къде да ходя? Вие ходите ли някъде? Хайде заедно!

3. Кой от вас води някъде на някакъв спорт детето си? Разкажете, моля.

4. Търся детегледачка - жена, която да гледа Момчил или Алекс+Момчил, когато искаме да поизлезем навън вечер.

Пишете, мили дами!  Hug

# 130
Галя, да бе, бременна съм  Grinning Аз отдавна не съм в майчинство, но работя в къщи и за себе си, така да се каже.
На въпросите почти не мога да помогна. За детегледачка мога да разпитам, но трябва да кажеш горе долу какви са ти изискванията, колко често и по колко време.

Корина, мерси  Grinning То до раждането има време, но пък такива пожелания не са излишни. Аз имам към теб въпрос, сега когато Алекс е по голям (твоя Алекс) как е положението с чакането пред кабинета на Сапаревска? Доволна ли си все още от нея? Аз оня ден след като чаках час и половина за една бележка и Алекс ми заспа гладен в ръцете, а само четирима души влязоха, реших, че ще сменям личния. Не мога да си представя след време да вися с Алекс и бебе часове в гадната поликлиника.

# 131
  • София
galaUSA, какво пиеш ?  Wink
По въпроса с плуването не мога да кажа нищо, но Искрен мисля да го запиша на карате на Герена. Довечера отиваме на среща с тренера. Каза, че най-малкия каратист е 5 годишен. А нашия има толкова енергия, че някъде трябва да я изразходва...
За танците и аз искам, но нямам инфо никакво, най- добре ще е да съчетавам спорта/танците с евентуалните тренировки на дребния....
Успех с намирането на детегледачка... сложна задача е...

Шаманката, честито! Безпроблемна бремнност и най-красивото бебче на финала!  Hug

# 132
Ива,честито и от мен, да имаш най спокойното и красиво раждане на света,ние с теб май се видяхме веднъж на площадката,ама понеже съм те виждала само веднъж на тъмно и дълго се чудих,от къде ми е познато лицето ти,докато най-после загрях,но пък вече ми беше неудобно да дойда при теб  Embarassed

# 133
  • София
Аня, аз пак ще ти кажа, че си много красива!   bouquet Казвах ти го и на скайпа  Simple Smile Дечицата са много хубави, също - явно, на майката са се метнали  Grinning
Hug Hug или на баща си Wink Flutter мерси пак за комплиментите!

на въпросите ти - за детегледачка ще ти пиша на лични, напомни ми, ако забравя, че днес има много работа в офиса, а утре ще съм отпуска (ще правя лютеница  Mr. Green).

за народни танци - мисля, че четох някъде из форумите, че в читалището при нас (ст. караджа) се търсели хора да се сформира група, ама може и да греша  newsm78

за плуването - наша позната води момчето си (колкото нашия Емко) в Спартак.

galaUSA, какво пиеш ?  Wink
По въпроса с плуването не мога да кажа нищо, но Искрен мисля да го запиша на карате на Герена. Довечера отиваме на среща с тренера. Каза, че най-малкия каратист е 5 годишен.
кажи моля те за 4-5 год. какво друго предлагат на Герена? нашият е много запален по футбола (а баща му пък хич  Laughing, но детето си го влече и пуска спортните канали да гледа). но като гледах веднъж малките тренираха, но са по-големи. на мъжа ми братовчед му е сега в спортно у-ще, каза, че най-малките футболисти при тях били набор 2000г. май беше  newsm78

Не мога да си представя след време да вися с Алекс и бебе часове в гадната поликлиника.
да, много е неприятно, особено пък зимата  Confused аз така съм чакала, добре че карах зимите с двойната количка, та поспиваха докато чакаме. Whistling

# 134

Корина, мерси  Grinning То до раждането има време, но пък такива пожелания не са излишни. Аз имам към теб въпрос, сега когато Алекс е по голям (твоя Алекс) как е положението с чакането пред кабинета на Сапаревска? Доволна ли си все още от нея? Аз оня ден след като чаках час и половина за една бележка и Алекс ми заспа гладен в ръцете, а само четирима души влязоха, реших, че ще сменям личния. Не мога да си представя след време да вися с Алекс и бебе часове в гадната поликлиника.
Ох и при нея се чака, е повече от 1 час и половина не съм висяла... . Но консултациите са извън работното време, което е повече от прекрасно. Не да си забиваш едномесечното бебе при кашлящи икихащи.  Mr. Green. Ще си паснете за кърмене и захранване... отвсякъде. Хомеопат е. НЕ изписва с лекота антибиотици.

Общи условия

Активация на акаунт