София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 753
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте,
Бях забравила за тази тема ( Blush простете) и тъкмо реших да питам за оригинално прясно мляко - гледам точно това обсъждате, голям късмет.
Sunshine, ще ти пиша на лични по въпроса. Знаеш ли по кое време минава момчето?
Шаманке, аз съм една позната размер Л, в повечето случаи. Кажи какво мога да направя за теб?

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:18 от didita4u

# 226
  • София
Здравейте
относно млякото , от момчетата които обикалят входовете и аз взимам и съм доволна - поне за сега млякото им е хубаво

# 227
Дидитка, за мен си по скоро М, ама ще ти пиша на скайп. Правя зимна блуза за кърмене, но ти си ме виждала наскоро, определено не съм във форма подходяща за проби  Wink

# 228
  • с трима мъже :)
Дидитка, за мен си по скоро М, ама ще ти пиша на скайп. Правя зимна блуза за кърмене, но ти си ме виждала наскоро, определено не съм във форма подходяща за проби  Wink

Simple Smile какво правиш, че не разбрах?  newsm78

това нова колекция ли е, spiderman-mom?

# 229
Нова, да  Grinning Още я готвя, но като стане подходяща за предлагане ще се чуе.

(то да бях само спайдър - мамка, лесно щеше да е. той варира между спайдърмен, супермен, сянката, принц Факел и още няколко героя за едно денонощие)

# 230
  • с трима мъже :)

Joy  Joy  Joy

# 231
Момичета,не знам по кое време минават за млякото,но ще кажа да питат за часа.Предполагам вечерта след 17-18ч.
Но като им дам на нашите адресите ще кажа да питат и за часа  Peace

# 232
Днес и при нас мина едно момче да предлага мляко, каза, че всеки петък щял да минава през нас. Мисля, че е същият, разбрах само, че кашкавалът е 10 лева.

# 233
  • София
Шаманке, като почне записването за тесниски, моля те подсети ни и тук, че съм много отвеяна и да не взема да ги пропусна  Blush

# 234
Момичета,адресите са предадени,очаквате млякото около 20.30ч.! Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 23:23 от SunshineMery

# 235
  • София
Още от днеска съм почнала да му се точа и да мисля в какъв съд да дам да ми го сипят...  Crazy

# 236
Цитат
Шаманке, като почне записването за тесниски, моля те подсети ни и тук, че съм много отвеяна и да не взема да ги пропусна 
hahaha Дано носиш на майтап .....

# 237
Нося, като магаре съм вече, всичко нося  Mr. Green

# 238
Шаманче,имах в предвид Скорпиончето ,написала е ТЕСНИСКИ ,и ме напуши смях ....откачам аз  Joy

А за носенето - чакай ,душа ,носенето сега започва.Знаеш ли аз колко слабинка бях и с к'ви раменца Laughing ,сега съм като кечистка в раменете ...това все от носене  Mr. Green

# 239
Аааа ся схванах  Crazy Бременна и силно затъпяла съм, мола да ми влезете в положението.
А ако знаеш от кога са ме подкарали с тия тениски .... дърпах се, дърпах се и на, пак се поддадох  Mr. Green Това имам предвид под носене. Щото иначе другото носене не ме притеснява, ячка съм от млада булка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт