София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 748
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
и при нас има, ама си делечко  Simple Smile

# 256
Момичета, дадох ви адресите на млекаря днес  Peace

# 257
easy bouquet
Дано да минат вече,че ми е адски неудобно! Embarassed
Момичета,съжалявам,че не можах да помогна! Confused

# 258
  • София
и при нас има, ама си делечко  Simple Smile
ами май не съм вече. Laughing ние се преместихме преди 2 седмици и сега сме в бл.139 - до поликлиниката на Х. Димитър. тъй че вече пазарът на Х. Димитър ни е по-близко, Сухата река и Герена са ни по-далечко. а ще излизам с Дани с триколката и не ми се ще да обикалям целия район, че имам и работа в къщи. Whistling та ще потърся това, което saxophone казва   bouquet дано да го намеря.

# 259
Охо, значи сте ни още по съседи вече  Grinning
Имаше едни ключари точно на пазара, на павираната уличка, която тръгва от спирката на тролея и сергиите се падат отляво. Ключаря беше точно след първия павилион със сладки неща в дясно.
Друг, дето със сигурност го има, като подминеш магазин Европа в посока обратна на пазара, в дясно има нещо като безистен, продават цигари, гуми някакви има .... там има и ключар.

# 260
  • София
супер, много ти благодаря!!! Hug

# 261
Последно като е минал "млекаря" - вече като нарицателно ще го нарека,че ме нервира,
казал на нашите,че не могъл да намери блоковете #Cussing out Как пък не може да ги намери,не ми е ясно! Crossing Arms Има карти,питане...
easy ,на теб казаха ли ти нещо,като взеха адресите?

# 262
easy ,на теб казаха ли ти нещо,като взеха адресите?
Пита ме къде са тези блокове и каза, че щял да ги потърси на картата и евентуално вн еделя да мине. Нещо не е много ориентиран май  Confused

# 263
  • София
оф, ако пак не дойде, ще ти обясня на лични къде е нашия блок да му предадеш, че наистина много се надявам и искам да дойде..  Rolling Eyes

# 264
Тази вечер го сварих точно,когато мина през нашите! Mr. Green
Каза,че не можел да намери блоковете!Минавал през еди кои си блокове,започна да ми ги изброява...аз естествено,не знам номерацията на квартала. Sad
Дано да ги намери,та да мине!
Не ми е ясно,защо не си прави труда,като ще спечели пари от това все пак! Crazy

# 265
  • София
Каква голяма млечна драма ..  Mr. Green

# 266
Тази тема можем да я прекръстиме на "Къде е млякото? Х. Димитър, Суха река или Левски?"  Mr. Green

# 267
  • София
уф, ние така или иначе след десетина дни отиваме при мама и на мъж ми като е сам не му трябва мляко, но след нова година жз, наистина ще те помоля SunshineMery , ти да ми го взимаш, а аз ще идвам до вас още същата вечер да си го прибера. Просто като ми кажеш. че е дошло, до 15 мим съм при вас  Praynig

# 268
  • София
Ох, Шаман, заради теб колегите ми се убедиха, че изобщо не съм сама - хиля се като идиот от сутринта с това мляко Joy
Sunshine, easy, ако срещнете млекарят - нашият блок е вторият зад Фантастико, посока Мерцедес. Точният адрес сигурно го имате.
Аня, ключар има и на последната спирка на тролеите, до супермаркет Фродо.
Кажете за спортовете и плуването....къде?

# 269
Аз следя темата като сериал ...ще стигне ли млякото до поръчителя или не ?Не е никаква млечна драма ,а вече към трилър отива  Mr. Green А млекаря е главния герой  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт