Тема на дечицата, родени през февруари 2007

• 10 589
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Охоо Биби  Hug Айде честито и от мен. Желая ти много много лека и успешна бременност и дано да сте направили момиченце  Simple Smile
Аврора, браво на ентусиазма и на теб, че си се решила на трето. Стискаме силно палци да си сътворите момиченце.
На нас ни потвърдиха братчето и аз сега си мисля пък, че искам още едно момиченце и аз  Crazy
Анимче, хайде твой ред е да се залавяте с работа за момченце  Wink

# 46
  • София
Женско царство е при нас smile3534

Аз ще ви се радвам отстрани Blush... за сега

# 47
  • Стара Загора
Имам си пулсираща точица  Heart Eyes
Сега се връщам от доктор и съм мааалко по-спокойна  Simple Smile
Аврора успех с момиченцето - супер е, че се навиваш за 3-то  Hug

# 48
Биби, честито и от мен, лека бременност и още едно сладурче на финала Simple Smile
Сиер, честито сърчице, охх много прекрасни моменти, са това.
Аврора успех и на теб Simple Smile
Ние ще сме с втора девойка, и татито каза, вече сте болшинство...милият въобще ен беше загрял, че двете с Никол отдавна сме болшинство Wink

# 49
Сиер браво мила честито, много бременна нашата тема стана  Hug Grinning Кога ти определиха термин? Аз този път ще съм Декемврийска мама ама да видим как ще се развият нещата.

# 50
  • Стара Загора
Биби, 30.01 ми е термина  Grinning

# 51
  • София
Биби, Сиер, честито и леко бременеене  Hug

...милият въобще ен беше загрял, че двете с Никол отдавна сме болшинство Wink

Joy Joy Joy

# 52
  • offshore & overseas
Честито, Биби! Лека и безпроблемна Wink То, гледай, ей го къде е декември. Grinning

Успех на AvrorA!

Ние фабриката сме я замразили, разчитаме на Божията помощ  Praynig По принцип искам три, ама дали ще ми стигнат яйцеклетките, додето докретаме с Лъвю... Crazy

Колкото до пола, още 2 моми ще докарат Иво до инфаркт, но аз това планувам (момичета, не мъжовата кончина, някой да не си помисли дурго). Twisted Evil

# 53
  • София
Сиерче, честито тупкащо сърчице  Hug. Наистина много вълнуващи моменти. И аз изчаках първия преглед да дойде време да забие сърчицето. Сега като ми казаха на феталната, че всичко си му е наред вече съм спокойна.
Мауче, успех и на вас  Hug и няма такива мисли да ти минават за яйцеклетките  Naughty Аз познавам двойка почнаха от 35 години и до 41 си народиха 3.
Ние незнам, казали сме си като отидем в къща да живеем, тогава трето, ама знае ли човек. Пък и засега тази къща е мисия невъзможна.

# 54
Леле Теди, да не повлечеш крак и ти сега Crazy Късмет и от мен Hug

Joy, ми то лошо няма, току виж и за градините сме хванали някое предимство с 3.  hahaha
Майтапът настрана, но Мяуче и Мак ме заразиха с тези приказки за 3, 4.  Wink

# 55
Ех, че хубаво стана тук...
Джоя, това за болшинството ми хареса  hahaha
Сиер, много хубави емоции си си припомнила. Все така усмихнато да бременееш.
Аврора, успех на вас!  Peace
На мен второто още ми е само като мисъл в главата, пък какво остава за трето...
Хайде да ви почерпя (без снимки, че има коремчета  Wink) виртуално за нашата дървена сватба  Heart Eyes
Хубав ден ви пожелавам!

# 56
Ей Цвети, подсети ме, другата седмица и ние имаме годишнина, ама от първата среща. Ще си искам подарък  Twisted Evil
И ние искаме три, но още мечтаем за близначета, та дай боже 3 път и ще бъда горда майка на 4 деца, и ако и 4-те са девойки, ще настане купон.
В нашият род, който е огромен, от страна на майка ми има само женски и братовчед ми. Там мъже не се раждат. И всички много залагаха на мен, ама на, засега и аз вървя по пътя ми. Прабаба има 6 дъщери и те всичките имат по три дъщери и те, абе ужас, и всички са много проклети, защото са свикнали да командват  Mr. Green
Та не мога да си обясня как пола зависи само от мъжът, някак си според мен и жената има думата, макар и негласно Wink
Айде хубав ден и от мен, че ме юрнаха по обекти пак.
А да ви споделя, снощи Никол я ошамари една кака, ама бързо и мина, за първи път и се случи да яде бой и беше по-скоро обидена, отколкото я болеше. Ама после се сдобриха и играха много.

# 57
Аз наистина имам проблем със самостоятелното хранене на Пламен... Sad
Ако може някой да ме насочи къде да чета?  Praynig

# 58
Аз наистина имам проблем със самостоятелното хранене на Пламен... Sad
Ако може някой да ме насочи къде да чета?  Praynig

Wish, а ходи ли Пламъчето на ясла. Виктор се научи в яслата да се храни сам ...

# 59
  • offshore & overseas
wish, а защо го възприемаш като чак такъв проблем?

Според мен е просто период.

Не мога да ти дам съвет, защото Калина от край време иска да се храни сама, а и само така хапва нещо, но тя пък много си играе с храната. Thinking

Да не би ти някога да си му се карала, че се цапа, или пък от хигиенни съображения да не си го оставяла да се храни сам? Това би могло да предизвика несигурност и нежелание за самостоятелно хранене, но не е задължително.

Може би трябва да опиташ същите подходи като при злоядство: атрактивна храна (на парченца във формата на триъгълничета, квадратчета, месечинки), която той да поиска да взима сам с пръсти, атрактивни съдове и прибори за хранене, напр. шарени вилички, лъжички... Оставяй го дори да погладува, с цел да посегне сам да се нахрани (това ако решии, че ще яде само ако ти му даваш), но ако можеш, защото не всяка майка е склонна.

Ти сама знаеш, че трябва много търпение, че с лошо по-скоро няма да стане, че трябва да търсиш и дори понякога да правиш компромиси с разбиранията си.

Не съм чувала да има четиво по тези проблеми, но нека и другите да кажат. Peace

Коварното при децата е, че няма сигурен подход и често опитът на другите майки е неприложим. Аз поне стигнах до извода, че всеки сам трябва да открие какво работи при него, на принципа на опита и грешката. Разбира се, винаги се ръководя от това, което другите вече са постигнали и именно по този начин стигам до правилното решение, доколкото такова съществува.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 09:10 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт