Време дойде да се ражда Юнското дете! Тема №72

• 14 772
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
WIWI честит ти син!  bouquet

Вани нямам намерение да искам епидурална пък и съм се настроила за едно бързо и лесно раждане нали ми е второ Praynig Wink

# 226
  • София
Ех, че хубави новини от сутринта!  newsm44
Честити юнаци на новите мамчета, много да ги радват!
Аз тръгвам пак за запис, днес ми е първия ден след термина и съм леко изнервена. smile3516
Това чакане и напрежение накрая ще ме побърка. През цялата бременност не съм се чувствала толкова напрегната, колкото сега.
Стискам палци на всички, за които днес е "големия ден".

# 227
Ох, как ви завиждам за възможността да си поискате епидюрална упойка. В нашата дълбока провинция няма анестезиолози и не смеят да поставят. На мен ще ми бъде трето раждане но пак си искам упойка Sad

WIWI, честита мъжка рожба!!! Жив и здрав!!!

# 228
Добро утро
Polly-US Честита ти принцеса

Честит син Константин Кирил на Лил

Честито и на Wiwi да са ви живи и здрави мъниците

Аз тази нощ такова въртене му ударих,чак се изнервих по едно време
нямам търпение да раждам вече Praynig

Успех на Sv.и  Мima

Чакаме новини и от Дари

# 229
  • До моста на реката
LIL_VIXEN и WIWI,честити ви синчета!!!Да са ви живи и здрави и бързо възстановяване на вас!
Sv,Mima,Дари,дано всичко мине бързо и  безпроблемно при вас!!! Flowers Four Leaf Clover

# 230
Честито на WIWI!!!  bouquet

Честито на Dari_Sari много радости с малкия юнак!!  bouquet

ins, ако си на линия да знаеш случайно какво се случва с gamby, вчера щеше да ходи на преглед, и от тогава нямам връзка с нея, звънях и над 7 пъти и снощи и тази сутрин/трябваше тя да ми се обади/, това  е нетипично за нея да не си вдига телефона- да не би да ражда??!!!!! Thinking

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:10 от somebody

# 231
честито момченце Lil_vixen!
    WIWI     да ти е живо и здраво синчето!

Нашата Писанка имаше страшни колики вчера вечерта.Милото така се гърчеше,че ми се късаше сърцето smile3518
Иска да попитам какво ще кажете за капките Саб Симплекс? Ефикасни ли са?
После след храненето в 11,30,Ема яде чак в 5,30,и после в 8,30.
Сега се приготвяме за гости-прабаба и прадядо ще идват да поздравят малката принцеска за появяването и на бял свят.

Аз продължавам да се цедя и да и давам с шише. Изцеждам се по 2,3 пъти м-у храненията,за да събера 100мл,и то от дветв гърди.Иначе остава гладна и се изнервя.Май така ще я караме,само да имам кърма Praynig

# 232
ИМАМ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ СЪОБЩЯ, ЧЕ В 8,45 Ч. DARI_SARI Е РОДИЛА СВОЕТО МОМЧЕНЦЕ ВИКТОР- 3850 ГР., 50 СМ.
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МЪЖ!!!

# 233
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА ДАРИ! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ГИ РАДВА!

# 234
Честито на Дари да и е жив и здрав малкия юнак

# 235
Честити рожби на Виви, Дари и Лил! Да са им живи и здрави душичките!

Очаквам с нетърпение и включване от Св.

Рая, и аз съм като теб. Цедя и двете гърди, за да събера 90-100мл кърма. Иначе не става. А имах толкова много. Но ще го правя до последно. Няма да се отказвам. Иначе ти завиждам, че не се храните през нощта. Ние ставаме вече само веднъж - към 3-3.30.

На остналите мами - още малко остана. Дръжте се! Не се връзвайте на приказките на хората. Скоро ви предстои нещо толкова красиво и изпълнено със смисъл, така че всичко останало е без значение.

# 236
ЧЕСТИТО НА ДАРИ! Simple Smile Дано всичко е било наред, че тя се притесняваше за хремата. Чакаме те, Дари!

# 237
Честити момченца........на Дари ,Лил и Виви да са живи  и здрави и много много щастливи ....... Hug Hug Hug

аз да ви питам ......вчера ни поискаха да направим дарение за отделението....не споменаха сума кой колкото можел......стана ми страшно обидно пак българска работа......да се чуди човек колко да даде .... а сега имаме толкова разходи и парите все не стигат ...та и рушвети да даваме......аз го мисля защото като я взимаха Беба там питах какво се плаща....нищо викат всичко е безплатно а сега ...дай пари.......много са жалки.....Марти казва че щели сме да им дадем 50 лв......ама на мен ми се струва малко ...ама и без това го караме само на неговата заплата ...какво кредит ли да теглим за да им дадем.......

Някой би ли дал рушвет и колко.....

На всички мацки които ще раждат тези дни леко раждане.......

# 238
Честито на всички майчета и да са им здрави дечицата, много да ги слушат и да ги карат да се гордеят с тях. Не изброявам поименно за да не пропусна някой.

Милена аз лично не бих дала ... ако някоя сестра или акушерка или лекар ти е направила впечатление може би на нея лично ... но иначе ... това е безобразие според мен ... Ако кажат отново, по-скоро бих отишла на касата и да питам там какви пари и да си искам фактура и т.н. и да подам сигнал ... Писнало ми е от такива хора ... ако има възможност човек и е доволен според мен би дал без да му искат ... Всичко останало си е рекет .. разчитат че хората биха дали всичко за детето си и въобще за здравето и севъзползват от това. Според мен има професии, от които не се забогатява, а се работят за да доставят удоволствие и защото е призвание за човека. Визирам лекар, учител и т.н.

Хубав ден от мен на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 10:28 от mgamisheva

# 239
Полито,ще цедим няма как.Поне сега нямам буци Naughty и не ме болят гърдите.
Само незнам като започнем да излизаме на по дълги раходки как ще я караме с това цедене newsm78
Кърмене по пейки съм виждала,ама доене........?

Общи условия

Активация на акаунт