Време дойде да се ражда Юнското дете! Тема №72

• 14 764
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ооооо, каква хубава новина само...

ЧЕСТИТО НА AMOREVOLE!!! МНОГО ДА Е ЩАСТЛИВ МАЛКИЯ АЛЕКСАНДЪР.   newsm51 smile3525  love001

Е, усминах се най-накрая.... smile3521

Oooo, алелуя, превели да ми парите по болничния от 16-ти април до 31-ви май!!!  newsm20  Hands Clap  Hands Clap

Ако взема и да родя, ще съм на седмото небе направо

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 13:52 от viper

# 271
Ех, каква изненада ни спретна Amorevole! ЧЕСТИТО! Дано бързо да ги изпишат и да я видим при нас.

На мен ми се завива пак свят и ми се гади  Sick  Знаех си, че много хубаво не е на хубаво. Дано с малко дрямка се пооправя.
Така съм от сутринта  Weary    Добре, че навестявам нет-а за хубави новини и ми се оправя настроението.

# 272
Честити бебчета на Lil Vixen, wiwi, dari sari и amorevole .Да са им живи и здрави и много да ги радват smile3504 ,  а на майчетата желая бързо и леко възстановяване   newsm10

# 273
  • София
Честито на Amorevole, все приятни изненади от малкия Александър и пожелавам Simple Smile
Рая, а за колко времв изпива 100 грама например твоето бебче? Имам предвид на веднъж ли или правите почивки и н аколко часа? Защото беба се изморява и заспива и затова не успяваме да изядем достатъчно. В понеделник сме на лекар и ще я мерим да видим наддала ли е, но и на мен и на таткото ни се вижда, че е направила бузки Simple Smile
mimsi_77 , попитала си Близнакова, но и аз да кажа. На мен лекарката ми каза "Вече можеш да сложиш колан когато ми свали конците", но на момичето в моята стая лекарите от визитациите или и казваха, че е похвално или нищо не и казваха като видеха, че е с колан. А тя в стаята сложи и втори. Един като гащи такъв и един по-високо като колан си.

# 274
Честито на Amorevole ......да и е жив и здрав малкия юнак.....много да ги радва....  love001 newsm51

и на мен днес малко ми е едно замаяно......сутринта си поспах и сега пак нещо ми се спи.....

до скоро.....отсреща едно бебче плаче в градинката...чак мъчно ми стана.......като го слушам.......

# 275
Честито на Амореволе много се радвам за нея Hug

И на мен са ми превели болничния от 4.04 до 8.05  newsm44

На мен също ми се гади от време на време,а световъртежа си го имам отдавна

# 276
Здравейте и от мен отново!
 Днес пак си имаме доста бебчета - честито на мамите, да са им живи и здрави:)  smile3525

Аз пък искам да питам за водите, колко е количеството много ли, има ли вариант да не го усетим, или да го объркаме с нещо друго, защото аз откак си слагам тези глобули вагинално за инфекцията вечер и на другия ден през деня ми изтичат и се чудя те ли са или ...., хора с това изтичане на вдите е много объркващо, май е по-добре контракции - болезнени, поне тях си мисля, че ще ги различа newsm78 Все си мисля да не взема да не мога да разбера кога е момента??? Rolling Eyes

# 277
Здравейте.
Ихаа, днес много бебоци и все юнаци. Peace

Честито на всички нови мами / да не изброявам поименно, че да не изтърва някоя/  !
Да са им живи и здрави бебчетата!

# 278
  • Пловдив
Честито на Amorevole. Да им е жив и здрав малкия Алекс. Много се радвам за нея. Дано на всички ни мине леко и бързо раждането.
Рая за тези капки за колики съм чувала, че бебето се запича от тях, но не мога да кажа дали е така, защото още нямам опит.
maiamiii нормално е като си слагаш глобули да има изтичане след това. Нали се стопяват.
Аз се прибрах от разходка, но се изморих и ме заболя кръста. Сега ще лягам да почивам.

# 279
Аз пък искам да питам за водите, колко е количеството много ли, има ли вариант да не го усетим, или да го объркаме с нещо друго,

Водите знам, че наквасват една превръзка за нула време и не спира. А течението ще отшуми.
За болките знам, че ако са на равни интервали и засилващи се, значи са родилни.

От толкоз четене и мнения направо ще се объркаме Simple Smile Аз все влача една книга и чета за дишането и все не ми стиска да подишам по книгата.

Феникс, така се радвам да те видя  Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:30 от gmarinova

# 280
Здравейте!
Честито на всички нови майчета!
Днес ни изписаха след едноседмичен престой,
ще пиша подробно в новата тема!
Междувременно качих снимки в албумчето!
Много сладки са всички нови бебоци Heart Eyes

# 281
  • София
Amorevole Честито ти момченце!

# 282
  • София
Amorevole, Честито  момченце!Да е жив и здрав малкия Алекс!

# 283
Успях да подремна около 1 час, но от превъзбуда станах - толкова ми е развълнувано, че не ми се иска да си губя времето в спане. А и нещо кипя от енергия (брей, да не би това да е предродилното състояние, което описват  smile3506). Ама каквото и да е, хубаво ми е и нямам против да си ме държи с дни. И за гаденето забравих, и за всичко, наистина.

За изтичането на водите и Amorevole ми обясни (леле, аз я скъсах от въпроси, ама и на нея й беше приятно да обяснява), а и други мами са споделяли, че със сигурност се усещат. На нея са й ги спукали в клиниката и усещането е, че ти изтича топла водичка отдолу, която е в немалко количество. И постепенно виждаш как половината ти корем намалява  newsm47  Освен това каза, че наистина е много важно да се слушат акушерките и лекаря при напъването, както и че ако имаме възможност, наистина да ползваме упойка  newsm10 Честно ви казвам, звучеше много свежа, аз дори й споделих, че не ми звучи изобщо като родила преди 2 часа.  Ааа, също така каза, че й е много странно с празното коремче и че вижда части от тялото си, които от доста време не е успявала  coolcool

Аз пък искам да се похваля, че от вчера понамалих яденето и се чувствам много добре. Лекичко ми е и това е една от другите причини да съм така весела.

Купих си и книжката от в. "Стандарт" за инвазиите на извънземните у нас. След малко отивам да чета какви са ги дробили братята от съседните галактики  newsm47

Феникс, добре дошла. Ти определено ми скри топката с твоето скорострелно раждане. Много ти се радвахме всички тук   love001   Аааа, и малките са страхотни. Пиши как малкият Ясен ги възприема, интересно шще ми е  Hug

# 284
Amorevole честито! Да е жив и здрав!!   Колко хубаво, че така неочаквано е станало всичко!

Феникс добре завърнала се!  Hug Големи сладури са двамата. Накара ни всички тук да мечтаем така бързо да родим като теб  Simple Smile

хахаха Гъди ама верно си ти е точно избрана професията. Пълен мониторинг на новините правиш.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт