Отговори
# 75
  • София
Eй, квачки, са да не се изпокарате заради възпитателните грешки - упс, методи - на всяка една???!!!  Crossing Arms  Mr. Green Малко ви е пиенето!!!!  Naughty  Whistling

Хрисси, айде честито и много щастие!   bouquet (ама, защо ни изостави???...  Thinking)

# 76
  • София; Дружбето
Изостави ни тя, има си нови дружки при Ноемврийките сигур Whistling

# 77
  • София
Изостави ни тя, има си нови дружки при Ноемврийките сигур Whistling

Именно.  Crossing Arms Проследих я.  Sunglasses

# 78
Анджелина, честит рожден ден на Ники! Да е жив и здрав!

Хрисси, честит рожден ден! Много здраве, щастие, любов и послушно и здраво бебче!

Ноеми, благородно ти завидях за добре изкараното време с колегите. Следващия път можеш и да пийнеш.

Ехо, радвам се, че вече сте си у дома. Скорошно оздравяване!

Сту и tsveta, как са вашите принцеси?

А за поведението на майките, лелите и бабите на детските площадки понякога оставам без думи. Аз се опитвам да уча Ева да си дава играчките, защото и тя много често иска чуждите и трябва да се научи да играе с децата. Ако по-агресивно дете застрашава моето се намесвам. Ако Ева почне да раздава шамари също.

# 79
Привет банда! Hug

Хайде да ви почвам, по ред на номерата ...  Mr. Green  Heart Eyes

Анджи, да е жив и здрав Ники и само хубави неща да му поднася живота!  Grinning

Хрисси Честит Рожден ден!  Hug (ма, много близначки тук, бре!!! Thinking)

Ели, много неприятна случка. Не искам да си представям да ми се случи да стана свидетел на подобно нещо!  Shocked (чук-чук Confused) Стискам палци за твоята приятелка! fingerscrossed

Сту, как е Ая? Ванеса така ми вдигна 39.8 Т, на следващия ден, беше със средна Т, и накрая и избуши гърлото придружено с нещо като рани по него  Rolling Eyes Добрата новина е, че бързо се оправи!

Цвета дано да и няма нищо на Миша.  Hug

Ив шА подмина журналното дете, за да не кажеш, че съм го урочасала  Mr. Green  Heart Eyes

Ехо радвам се, че сте си в къщи. Сега Плами да се възстановява бързо, и на теб само хубави емоции да ти претстоят.  Hug

Ся, за поведението на площадката, на другите уж възрастни, няма какво да коментирам  Mr. Green  Sunglasses  Значи за 5г. не се бях скарала с никоя лелка, бабка, майка и прочие. Много съм отстъпчива, гледам все от моето дете да мине, когато видя, че с добро няма да се справим, просто си отдалечавам детето от нажежената обстановка .... но, преди две седмици, не издържах  Blush ... една бабка я направих на две стотинки ... 5 секунди след като си отворих устата и баба и внуче се бяха измели от площадката  Mr. Green Blush

Shocked Тържествено обещавам, че след този дъъъъълъг пост, няма да пиша два - три дни.  Blush  Joy

Хъм ... последно Mr. Green  - Наздраве!

# 80
  Хрисси,честит рожден ден! Grinning Heart Eyes
Анджелина,да ти е жив и здрав Ники!

Ехо,Пламенка! Hug

Моят Алекс като че ли все още не е изградил чувството за собственост.Може да не си дава играчката,с която си играе в момента,иначе изобщо не му прави впечатление ,ако му вземат нещо негово.
  Аз гледам да имам в сака си по няколко играчки за разсейване.Нали се случва,че децата изведнъж се хвърлят да си играят с точно еди коя си играчка,и тогава една "изненадка" от сака може да свърши страхотна работа и да им отвлече вниманието! Simple Smile

Мен също ме удивяват "родителките",които позволяват на децата си да са прекалено агресивни.Не мога да разбера някоя баба,горда с това,че е научила внучето си да не си цапа панталонките и да изпълнява всяка нейна заповед,и не обръщаща никакво внимание на това,че внучето налага с пръчка друго дете или нарочно мачка мравките. Confused

# 81
Благодаря за топлото посрещане, момичета!  Heart Eyes  Hug

Сту, Цвета, надявам се, че малките красавци са добре днес.

По площадките в повечето случаи Пламена е тази, която е ощетена. Напоследък ме е яд, че съм хвърлила усилия да я уча да си дава играчките. Вече предприех нова тактика. Опитвам се да я уча да бъде малко по-нахална, че е прекалено кротка и отстъпчива.

# 82
  • Русе
Добро утро, момичета!
Първо, честит рожден ден на патерици на Хрисси   bouquet Желая ти много любов  Heart Eyes
Ехо, добре дошли и от мен  Hug
Ив, ами че той шош винаги се и бил по журнал  Grinning Да ти е жив и здрав  Heart Eyes
Дени нещо се сополиви и има едни гурелчета по очите сутрин, но още не мога да установя, дали е от настинка или е някакъв конюнктивит  Rolling Eyes То ще се разбере.
Днес се каним да посетим един нов комплекс с голяма детска плошадка близо до града. Снощи го откриха официално и съм много любопитна. Дано на Дени да й хареса!
Желая ви слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 83
Момичета, здравейте Simple Smile

Много благодаря за поздравленията, честно казано не очаквах Hug
Всъщност много ми е тъпо, че не се включвам, но все някак не мога да се впиша в обстановката или докато прочета и другата отчетна и то минал един час Simple SmileТа така.

Ехо, надявам се Пламена вече да се подобрява и скоро да не ви нявестяват болести Hug

Иначе ние сме уж добре, като изключим, че Боил е всеки месец болен по една седмица, но пък и все по-леко започват да му минават.Тамън решим да му ударим Превенара и той се разсополивил - сега за пореден път ни се размина Sad

Да чукна на дърво и бременността върви нормално, дебелея по план, даже и преизпълнявам Simple Smile

Относно ходенето по градинките, при нас проблема е друг - не мога да го прибера под никакъв предлог, някакъв страшен рев и истерии падат - "мамо спри, мамо искам пи децата...."Правя се маймуна и какво ли не измислям, за да го завлека довкъщи Rolling EyesКато го взема от ясла, ако не купим сок, до вкъщи не можем да стигнем, след това отключваме, той си взима колата за навън и застава на вратата готов за излизане, и докато не се стъмни може да седим навън....

Гледам, че Лилита ви е писала за Дон Домат - много ми е близо да знаете Mr. Green и е с едни меки възглавнички вътре, разкош Heart Eyes

Между другото в работата е голяма криза - вече започвам сериозно да се притеснявам Confused

# 84
  • София; Дружбето
А дубрутру. Моето дете е болно и то явно. Цяла сутрин ме гушка само, има Т и кашля много гадно. Незнам вече какво да и давам да пие, смао се моля да не се влуши до понеделник Praynig
Сега се мятам с нея на леглото да се гушкаме

# 85
  • София
Хрисси, не се притеснявай - НОИ ще ти плаща, докато мине годината, а с нея може да отмине и кризата (само дано те осигуряват на максимален доход, де...)  Hug

А що се касае до агресивните деца: внимавайте, защото в Клюкарника има тема на майчета с деца аутисти и е много болно да ги чете човек как страдат, защото децата им биват хокани като невъзпитани...  Confused А те са просто различни и което е по-важно - никой не е виновен за това. Аз определено почти не съм попадала на проблематични ситуации по градинките, даже напротив - редовно след градина не нося нищо и Шош го обзавеждат с кофички, лопатки, топки, че и колело...  Embarassed

ЦветкеHug

# 86
Хрисси, не се притеснявай - НОИ ще ти плаща, докато мине годината, а с нея може да отмине и кризата (само дано те осигуряват на максимален доход, де...)  Hug

Дано да си права Simple SmileРаботодателите ми са много коректни и не биха ме ощетили, но много ми е тъпо като гледам как търсим работа, а то повечето клиенти на нашето дередже, даже и по-зле.

Цвет, може да даваш нурофен или панадол 3 пъти дневно, евентуално да стопираш, ама ти си знаеш.На 19 и на 26, живот и здраве мисля да ходя на училището, та може да се видим Simple Smile

# 87
  • София; Дружбето
Мен Т не ме притеснявам, притеснява ме кашлицат, че да не слезе надолу.
Хриси, там съм, на училището де  Peace

# 88

А що се касае до агресивните деца: внимавайте, защото в Клюкарника има тема на майчета с деца аутисти и е много болно да ги чете човек как страдат, защото децата им биват хокани като невъзпитани...  Confused А те са просто различни
    Да.Но на такива деца обикновено им личи,че на са като другите.
    И у нас по кварталните площадки засега наброявам 3 дечица,които са си по-особени,не знам,какъв точно им е проблема,но...си им личи отдалеч.(Нямам пред вид дечица с увреждания.) Peace

# 89
Мен Т не ме притеснявам, притеснява ме кашлицат, че да не слезе надолу.

Досега на Алекс чудесна работа му е вършил сиропа Мукоплант на д-р Тайс.Той е на билкова основа.

Общи условия

Активация на акаунт