Отговори
# 60
  • София, Лагера
Ехо,  Hug Heart Eyes Hug

# 61
Абе пълен екшън ви казвам  Crazy Един колега в съседен магазин разказва, че си чистел витрините и по едно време се случило всичко като по филмите пред него.  Crazy Още 20 метра да се бяха гонили щеше да се случи пред моята врата.  Crazy Наистина, от цялата ситуация, най-доброто е, че няма случайно пострадали хора от осемте изстрела, защото по това време улицата е страхотно оживена.  Praynig Аз видях само като дойде линейката и натовариха в нея крадеца.
 Ще извинявате, че цял ден ви занимавам със себе си, ама толкова ударно не ми беше започвал деня, а снощи сънувах сватби и чудесии и знаех, че днес ще се случи нещо   Crazy

# 62
 Shocked Ели, какъв екшън!
Ще има какво да разказваш на внуците си един ден Simple Smile

# 63
  • при принцесите
Ехо, радвам се и аз, че вече сте си вкъщи. Стискам палци бързо да се възстановите и бебчо да се успокои Hug

За престрелки досега само по новини съм слушала и гледала. Леле, вече и от познати ги научаваме ooooh!

Анджи, честит ти рожденик. Да е жив и здрав и много щастлив Heart Eyes
Хриси, и на теб честит празник  bouquet

Я да кажа и аз днес как издивях на една майка на площадката Tired И вчера и днес, детето и нападателно и агресивно налиташе на Десислава и и отнасяше играчките. Идва, грабне и бяга. А Деси като се опита да не си го даде, онова дърпа и реве. И Десислава и тя реве, естествено. И майката - нищо. Седи и гледа и вика само "не". Еми то се вижда, че с "не" само не става. Днес накрая не издържах и я питам няма ли да направи нещо по-сериозно и да не му позволява на детето да дразни Деси. И оная ми вика "ми освен да я набия, какво друго да направя" Shocked
Не знам Ман за вашия случай с пясъка, то не винаги е с лошо намерение, специално за изсипване на пясък на тях им е супер интересно. Ама в нашия случай си беше чисто дразнене и цел да и се вземат нещата. Аз по Десислава вървя нон стоп сега, точно за да я уча как да играе с другите, как да взима, как да дава, кога пречи. Приципно от по-агресивни деца само я дърпам, за да не почне и тя така, ама днес вече кипнах Tired

# 64
Аз няма да отварям приказка за няколко баби на площадката, които не дават на другите деца играчките на внуците си (придръпват си ги и си ги крият), но нямат нищо против внучетата да играят с чужди играчки  Mr. Green

Добре дошли на Плами и Ехо и никаки болници повече!  Hug

Благодаря за поздравите, момичета! Да ви се връщат хилядократно! Аз на Ники му пожелавам да е разумен, а на себе си - лек пубертет  Laughing

# 65
  • София; Дружбето
Ммммммм, Миша не си дава играчките на никой, но и не пипа чужди. Затова и аз не давам да и ги пипат ако ме повика да помагам Mr. Green Зла съм, вий си ме знаете. Вземе ли нещо чуждо обаче, задължително държа да си дава и нейните. Ако дойде някое дете да я дърпа и да пищи за нейните играчки директно отивам, измъквам играчката от ръцете на детето и я връщам на Миша. Ако ще да им харесва. Не може да си водиш всеки ден детето на пясъка всеки ден и да се му купиш дори една кофичка Rolling Eyes Една майка се опита да ми се дърви миналата седмица, но я от***х бързо и и посочих магазина с играчките Mr. Green Та така, не търпя тормоз над чавето
Хриси, честит рожден ден. Жива, здрава и една девойка да те радва на края на годината  bouquet

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 16:32 от tsveta

# 66
  • София
Уааа, кога изписахте 5 страници? Shocked

# 67
  • при принцесите
И Деси по принцип не си ги дава нещата, но според мен защото се страхува, че по този начин ще ги загуби. Пък относно чужди никога не налита да вземе нещо без разрешение или пък от ръцете на друго дете. В момента много добре знае кое е нейно и че с него може да играе, пък ако е на друго дете може и да не може да играе. Не виждам за логично да може да играе с всички играчки на всички деца, особено когато не ги познава.
В момента супер трудно и бавно, но все пак с положителен резултат, се учим точно на това, че като играят заедно, децата си разменят играчките, че другото дете няма да го вземе за себе си, че ще го върне. И като дойде някакво такова грабливо и агресивно, и ми отива по дяволите цялото приказване и доверие за взаимна игра Confused

# 68
  • София, Лагера
А пък Пресиян си дава всичко и пипа всичко. Когато другите не си дават играчките, не настоява, просто забравя.
Но пък аз се карам с децата, които не му дават ОБЩЕСТВЕНИТЕ играчки (люлки и пързалки).

...а направо подивявам от агресивни деца, чиито родители хич не ебават да ги възпитават... и всичко се приключва с "те трябва да се научат сами да се оправят в живота"... #Cussing out

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 16:58 от Ноеми

# 69
Ами не знам дали съм права, но му се карам, когато не си дава играчките. Карам се и когато се опитва да удря или хапе. Но не съм съгласна да идват и да му се карат други майки. Както аз не тръгвам да викам по децата им, а се опитвам да обяснявам, че така не е хубаво да се прави. Считам, че децата трябва да се оправят помежду си на площадката и че си изграждат определен тип взаимоотношения. И това да крещиш, така че всички да те чуят не го намирам за приемливо. НАй-интересното в цялата ситуация беше, че остналите мойки гледаха с насмешка на постъпката й, а не с одобрение. Може би, защото всички са изпадали поне веднъж в такава ситуация  Wink
Хрисси честит рожден ден и здраво бебе на финала   bouquet

# 70
Хриси, рожденичка ли си?
Да си жива и здрава!  Hug
Колко много хора познавам вече, родени на днешния ден  Grinning

# 71
Хриси, честит рожден ден! Здраве, любов и късмет ти желая!

Анджи, честит ти рожденник! Да е късметлия, а и да се сбъднат твоите пожелания за него!

Ехо, добре сте дошли- Hug Бързо възстановяване на Пламена, а ти да се успокоиш и да си починеш!
Ели повръща и беше парцал 2 дни, а сега вече е добре. В групата й още 10 деца са със същите симптоми.

Ели, слава богу , че сте добре!

# 72
А пък Пресиян си дава всичко и пипа всичко. Когато другите не си дават играчките, не настоява, просто забравя.
Но пък аз се карам с децата, които не му дават ОБЩЕСТВЕНИТЕ играчки (люлки и пързалки).

...а направо подивявам от агресивни деца, чиито родители хич не ебават да ги възпитават... и всичко се приключва с "те трябва да се научат сами да се оправят в живота"... #Cussing out
Ноем явно няма да събираме на едно място Веско и Пресиян  Thinking Не мисля, че съм отебала възпитанието на детето си, но също така считам, че е много важно да се научи сам да се справя в живота, защото полата на мама няма да я има винаги и е по-добре от по-рано да стане самостоятелен. В другия случай могат да се получат редица изкривявания в развитието на детето, като най-малкия проблем е болезнена привързаност към мама и невъзможност за вземане на самостоятелни решения.
И забелязвам една интересна зависимост - в зависимост от това дали детето е по-буйно или кротко, всяка от нас заема съответната позиция  Wink

# 73
  • София/Варна
Честит рожден ден на Ники!
Андж, да ти е все така енергичен и любопитен младежа!

Хриси, да си жива и здрава и една бузанка на финала!

Ехо, дано не ви повтарят заболяванията. Сега трябва да направите всичко за да и укрепите имунната система  Hug

# 74
  • София; Дружбето
То е нормално гледната ни точка да е според детето. Но общо взето всички се дразним от нехайството. Дори и да дойде някой да ми налупа детето ако родителят вземе отношение по въпроса то няма проблем. ВИждам, че не се пренебрегва агресията. Аз не се меся ако някой дърпа на Миша играчките ако е някое детенце колкото нея и не го прави със злоба. Ядосват ме по-големите деца, които виждат, че малкото плаче и нарочно събират каквото могат. Не викам. просто си прибирам имуществото Mr. Green
Миша ми вдигна Т,  ниска е 37,6, но стана буквално за секунди. Докато се качвахме по стъблите изведнъж заплака, че я боли гърлото Rolling Eyes Сега и няма нищо, но лежи, което е нетипично за нея. надявам се да е моментно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт