Отговори
# 45
Ман ще й кажа, ама тя е туркиня, дали ще иска? Макар че то е за хубаво, защо не. Благодаря ти за идеята  Hug

Някакви четирима тръгнали да обират заложна къща, полицията тръгва да ги гони, трима се качват в колата и изчезват, четвъртия остава и тръгва да бяга и така до преди малко, докато го прострелват. Баси ужаса. И това на улица, на която минават майки с колички нон-стоп за кухнята.  ooooh!

# 46
Ели  Shocked  добре, че няма пострадали!

Лилянчо защо си толкова кратка напоследък - бирата ли е малко или носталгия те е налегнала  Confused

Blush по-скоро второто, едно ми е меланхолично, скучно, това еднообразие ми е дошло до гуша вече.
За Свилен няма какво да кажа, дивее, прави бели, като всички други.
Иначе на бирата не й прощавам   newsm56

Последна редакция: сб, 06 юни 2009, 10:24 от Лилянчо

# 47
Ели, ужас!!!  Shocked А аз си мислех, че живеем на спокойно място...

Дано приятелката ти си стъпи бързо на краката... оставия да си поплаче и като се съвземе, и дай телефонният ми номер... Ще се опитам да и помогна със съвет и информация...

# 48
  • София
Време е и аз да докладвам за моя малък ерген  Wink :

днес при лекарката нарекоха Шош "дете, като по журнал"  Blush - 13,500 кг/91 см.  bowuu (нямаше как да не се поФаля, са!...)  Flutter
Пу-пу, да не ми го урочасат(е)  Mr. Green и все така да върви физически, а интелектуално - ако може в най-високата част на високото ниво!  Sunglasses (пиша го, за да стане енергиен модел!  bishop )  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 49
Здравейте, момичета! Използвам докато малката спи да докладвам какво става с нас. Мисля че Мимоза ви е писала за нашето влизане в болница. Оказа се, че Пламена е с пневмония. Въпреки честите ни посещения при педиатърката, моите обяснения как детето с всеки ден се влошава, как кашлицата и се променя непрекъснато, в понеделник тя реши че не е нещо сериозно. Същата нощ обаче Пламена се скъса да кашля, през деня имаше непрекъснато много висока температура, която не успявах да сваля. След като се свързах с педиатърката и обясних какво е състоянието на малката, тя ми каза че било нормално кашлицата да се промени от сиропите за кашлица, а за температурата да давам Панадол и нямало смисъл да ходим. Следобяд обаче измерих 39,8 и след като мъжа ми се прибра тръгнахме към друг лекар да я види. Той директно ни прати в болницата. Включиха я на системи (оказа се, че е и дехидратирана), започнаха да вливат антибиотици. Вчера вече беше по-добре. Сега ни пуснаха вкъщи. Трябва да ходим само за антибиотика сутрин и вечер. В неделя ще я прегледат да преценят как е и колко още да продължи лечението.
Важното е, че вече сме вкъщи, защото не знам още колко щях да издържа. И двете почти не можехме да спим. Тя непрекъснато се стряскаше, гледаше стреснато към вратата и пищеше :"Неее! Неее!". Струва ми се, че бебето толкова се стресира от нейните викове, че изобщо няма да пожелае да излезе. Всеки път щом Памена ревнеше, то започваше бясно да се върти и да ме блъска.
Надявам се, че след като успее да се наспи ще живне още, ще се върне и апетита. Дано успее бързо да се пребори.

Забравих да благодаря за подкрепата и стиснатите палци! Наистина означават много за мен!  Hug  Heart Eyes

Колко много сте изписали. Връщам се да чета.

# 50
 eho82 добре дошли отново при нас с малката Плами,надявам се бързо да се възстанови, и ти и бебчето също да се поуспокойте Hug Hug Hug

# 51
ЧРД на Хриси и на рожденника на Дяволина-Ники !   bouquet

# 52
Анджи честит ти рожденник!  bouquet

Ели тези наистина са били луди #Cussing out

# 53
Ехо, добре завърнали се  Hug повече никакви болници  Praynig (освен по хубави поводи)

Хрисси, честит рожден ден!  Hug  bouquet

# 54
Най-прилежно прочетох всичко!  Grinning

Анджи, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

Честит рожден ден и на Хрисси! Какво стана с нея? От доста време не е писала.

ДаВинчи, Шмети, как са Ели и Ванеса?

Ели, стискам палци бързо да преборите бактерията!   Hug На твоята работа все се случват някакви странни неща. Сега пък престрелка!

Стилияна, как е Ая? Дано не е нещо сериозно!  Praynig

# 55
  • София
Време е да сменя и заглавието, тогава!  Hug Heart Eyes

# 56
  • София; Дружбето
eho Hug Hug много се радвам, че сте си в къщи. В къщи съм сигурна, че ще се възстанови бързо Плами
Ели, кви престрелки, какво чудо Shocked Добре, че няма пострадали, дали ще ви дават по тв-то Rolling Eyes

Сту, как е Ая, надявам се само настинка Hug

Аз се върнах от училището за бременни, където видях една прекрасна малка госпожица само на 15 дена Grinning

# 57
Ехо, личната лекарка е за #2gunfire
Ели, луди хора много по света, добре че няма невинни посстрдали.

# 58
  • Русе
Андж, честит ти рожденик   bouquet Да е здрав и много да те слуша  Heart Eyes
Норче, какво ви е напитило пак  ooooh! Що се отнася до престрелката, не я следя аз, но ето малко официално инфо:
ПОЛИЦИЯТА РАЗСЛЕДВА ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ ОТ ЗЛАТАРСКО АТЕЛИЕ, СТАНАЛ ТАЗИ СУТРИН
След бързите действия на служителите на реда са задържани и двамата извършители

Сигнал за случая е подаден в полицията около 10.26 часа от свидетели.
Според първоначалните данни двама влезли в обекта, намиращ се на бул. “Фердинанд” 3 и грабнали тарелка със златни накити. После тръгнали да бягат. Стопанинът на ателието се е опитал да ги спре. Имало е стрелба. На място се е намесил да предодврати престъплението и полицейски служител. Единият от извършителите е избягал с лека кола, а другият е задържан след преследване, при опит да се измъкне с таксиметров автомобил. Той е ранен в областта на крака. Оказана му е медицинска помощ.
Малко по-късно полицаи са задържали и другия в русенското село Хотанца с колата, която е ползвал за бягството.
На местопроизшествието е изпратена дежурна оперативна група за извършване на оглед.
Случаят се изяснява. Предстои провеждането на редица полицейски и процесуално-следствени действия.
По-късно очаквайте по-подробна информация.

# 59
  • София, Лагера
Анджи, честит рожденик! Много са те радва и, дори и да не слуша, да се чувства щастлив! Sunglasses

Норче, бах мааму!  Shocked Shocked Shocked....

...но мъжо днес ме сюрпризира, че на 13-14 Юни заминаваме и ние на тим билдинг с неговите колеги на Албена, ако не ни мине котка път  Thinking )
О, Елина, ха честито! Не правете грешка само да си взимате ремаркенце  Mr. Green
А относно майчинството - не е нормално, може би има грешка в системата. Попитай в ТРЗто, ще ти кажат.

Офф, Ман... гадна тема, досега не съм се изказвала, и сега ще си спестя...
Иска ми се от време на време да споделя някои неща и за ДГ, ама нещо не се чувствам на мястото си тук...

Общи условия

Активация на акаунт