Отговори
# 30
  • София
Здравейте, девойки (или не точно  Mr. Green )!   Hug

Влизам и си мисля, че няма да сваря да ви изчета, но вие хич не сте напреднали...  Crossing Arms Аз мога да се похваля с брутална мускулна треска днес за втори ден (от бурното ни - буквално - разхождане в Южния парк онзи ден  Tired ) и нов лап-топ!  bowuu За това бях без компютър почти 2 дни, но не регистрирах силна абстиненция...  Sunglasses

Гледам, драпате за тийм-билдинги...  Party Криза е - я, по-кротко!  Crossing Arms Mr. Green (завиждам само, не ми се връзвайте!...  Outta Joint)

Ели, дано скоро някоя прекрасна душа си избере твоите приятели за мама и татко, пък ние ще чакаме добрите новини и може би... по едно-две питиета на територията на Русе за лека и успешна бременност на дружката ти!  Sunglasses (ох, още ми е мъка, че миналото лято намерението ни се провали най-безпощадно...  Confused)

# 31
  • Русе
Ели  Hug за твоята приятелка, дано скоро чуем радостна новина  Praynig

Мимоза - поздрави Ехо и Плами, и нека бързичко да излязат от там  Hug

Ноеми - завидех и аз  Crossing Arms ( но мъжо днес ме сюрпризира, че на 13-14 Юни заминаваме и ние на тим билдинг с неговите колеги на Албена, ако не ни мине котка път  Thinking )

Ив - бързо да отминава мускулната треска, само настинки да няма, че е неприятно  Naughty Честит ти лап топ  Flutter и наздраве  Wine Glass

# 32
  • Русе
Здравейтеееее  Hug
Спи ми се, та две не видя, ама зверо е на друго мнение  Tired Аз съвсем се заринах в избори. Другата седмица ще се опитам да съм по-активна.
Много прегръдки за Ехо и малката  Praynig
Русенки, вие срещахте ли се днес  newsm78 Аз съвсем изгубих сметка на срещите. Моля ви, звънкайте за следващата!
Лека!

# 33
  • Русе
Малко тъп въпрос, но нещо не мога да схвана  Embarassed - откакто съм започнала работа на фиша ми излиза все един и същи период за трудов стаж  ooooh! Не се ли променя всеки месец  Thinking ( задавам тъпи въпроси, защото изобщо несъм наясно ) ? А майчинството брои ли се за нещо или не  Crazy
Хайде чакам отговори, че нещо съм се размислила, а не ми се пита първо във фирмата, че може и грешно да разсъждавам  Joy

Рали със Светлето днес се видяхме за малко, но среща нямаше организирана  Sad 
А Весни къде се изгуби  Thinking

# 34
Мили мои дружки, първо вас черпя. Ники днес навършва 11 години.

# 35
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!!!

Анджи, да ти е жив и здрав!!!   bouquet

# 36
  • София; Дружбето
Еха, Анджи, скоро ще си имаш пубер Mr. Green Да ти е жив и здрав Hug
Пак ша спамя, ма ми трябват 8 цъка ко може тук Blush

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 08:52 от tsveta

# 37
Анджи да ти е здрав и послушен рожденника   bouquet Той скоро тийнейджър ще бъде, а тогава да не го тресе яко пубертета.
Айде Цветке подкрепена си  Peace
Иве сънувах те, че ми идваш на гости, пък сънищата са мвинаги пророчески  Mr. Green Само не знам защо искаше да правиш баница с тиква  newsm78 Joy
Ноем не мой пишеш таквиз работи - к`во беше `ва тим билдинг  Rolling Eyes Аз се опитвам да се билдвам с едно двегодишно дяволче, обаче това ми коства нервите и съм на ръба на психическа криза. Вчера ме нахокаха на детската площадка, че бил сипвал пясъ по главата на една девойка по-голяма от него с две-три години и го правел от пет минути, пък аз не съм вземала отношение  Rolling Eyes Е да де ма ние бяхме току що дошли и въпросната мома се опитваше да му отнеме бствените му кофичка и лопатка, ама за това нито дума нямаше  Crossing Arms Не че не си получи забележката, ама пък защо трябва да има такива злобарки и как може да проявиш такава злоба към малко дете  Rolling Eyes

# 38
Анджи, да ти е жив и здрав родженика! Честит празник!  Hug  bouquet

# 39
Анжи честит ти рожденник!

# 40
Анджи, честито пораснало момченце! Да е жив и здрав, да печели още много медали  bouquet  bouquet  bouquet  
Благодаря ви за пожеланията към моята дружка, ще й ги покажа днес, че има нужда миличката Hug
Ман, ми то пък като е било по-голямо ми да се защити поне. Какво е виновен Веско, да се оправят децата по между си.

На Ева изследванията са готови. Има някаква бактерия Мораклеса Катаралис и ще правим 10 дневен курс АБ, нагревки на носа и гърлото, физиологичния разтвор по 2 мл в носа и 30 дни Цинапсин.
АКо беше някоя друга лекарка щях да кажа, че не искам никакъв АБ, но на тази от яслата й имам вяра, тя изписва АБ в много краен случай.

# 41
Андж, честит ти рожденник Hug Леко да минава през трудната възраст, в която навлиза Heart Eyes
Ая снощи ми изкара акъла - в 22.00 вдигна 39,7 и като се почна цяла нощ - свалям за 15 минути Т и тя пак вдига и така 4 пъти Confused. Не съм мигнала от притеснение цяла нощ и стоях над леглото...Днес се оказа че била със силно зачервено гърло, а аз трябваше да водя Би на изпит за Алианс ooooh! ooooh! ooooh! Добре че имам дружки, на които мога да разчитам, ама ми е свито стрцето, че няма да съм до нея на първия и изпит Cry Cry Cry Стискайте и палци Praynig Praynig Praynig
Ман, аз затова мразя площадките - с колко ли майки не се изпокарах ( аз съм една от злобарките, за които говориш Blush Blush Blush), ама и от другата страна е кофти. Ще разбереш с добрия Цецко Laughing Laughing Laughing

# 42
Уф, преди малко на моята улица имаше престрелка  Crazy На 20 метра от магазина. Колко трябва да си малоумен да стреляш по полицаите  Rolling Eyes В крайна сметка стрелеца е ранен и обезвреден  Shocked
Сту дано Ая се оправи бързо, а Мариана съм сигурна, че ще се справи блестящо  Hug

# 43
Сту и Веско беше добър и миличък докато стана на две  Twisted Evil
Стискам палци Бишето да се представи по най-добря възможен начин на изпита  Praynig Само после да не си вириш много носа и да почерпиш подобаващо  Mr. Green
Елеонора стискам палци и за твоята приятелка скоро да я зарадва блага вест  Praynig Предложи й да отиде в Троянския манастир и да поднесе дар на иконата на Богородица там. Може и да не ви се вярва, но при мен помогна  Peace
Лилянчо защо си толкова кратка напоследък - бирата ли е малко или носталгия те е налегнала  Confused

# 44
Ман Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Почерпка ще има, знаеш Peace
Ели, к'ва престрелка, бе, жена????? Баси малоумниците #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт